365 nachten gratis thuis proefslapen

De praktijk leert dat u pas na vele nachten weet hoe een matras echt ligt.

  • Probeer uw ClimaBest Boxspring vrijblijvend thuis uit
  • U betaalt pas achteraf wanneer u tevreden bent
  • 12 maanden gratis omruilgarantie
  • Gratis leveren, ophalen en omruilen
  • 10 jaar garantie.

Neem voldoende tijd

Even proefliggen op een matras of boxspring in een showroom leidt meestal tot een verkeerde aankoop. Uw nek-, rug- en schouderspieren ondergaan thuis op de nieuwe slaapondergrond een houdingcorrectie. Daarnaast voelt een nieuwe matras in uw vertrouwde slaapkamer altijd wat anders aan dan in de showroom. 

Neem voldoende nachten de tijd om uw lichaam aan het matras of de boxspring te laten wennen en omgekeerd. De eerste 14 nachten zijn daarbij bepalend. Maar ook na deze periode kan uw persoonlijke voorkeur of lichamelijke situatie veranderen. U wenst na een maand of 6 net iets zachter of harder te liggen. Of een onverwachte hernia dient zich na 9 maanden aan. Zaken waar u bij de aanschaf van een matras geen rekening mee houdt.

Daarom biedt LivingComfort op al haar matrassen en boxsprings gratis 365 nachten thuis proefslapen aan.

Bekijk de video over proefslapen

Hoe werkt proefslapen?

Fase 1: 14 dagen vrijblijvend thuis uitproberen

Het proefslapen is als een huwelijksreis. U gaat met uw nieuwe matras of boxspring de eerste 14 nachten uitgebreid en liefdevol kennismaken. Dat is spannend maar ook ruim voldoende om vast te stellen of u een bedpartner heeft gevonden die aan al uw wensen voldoet. Immers uw lichaam is dan wel gewend geraakt aan de nieuwe slaapomgeving.

Mocht dat niet zo zijn dan kan in overleg de periode van 14 nachten worden verlengd of het matras wordt gratis opgehaald of omgeruild voor een beter passend exemplaar. In dat laatste geval heeft u weer recht op 14 nachten uitproberen. U betaalt dus pas als u de bestelling wilt behouden.

Zo werkt proefslapen fase 1

Fase 2: 12 maanden gratis omruilen

Wanneer na enkele maanden blijkt dat uw matras toch niet (meer) bij uw persoonlijke voorkeur of lichamelijke situatie past dan is er geen man overboord. Dan wordt de matraskern, “het binnenste” van het matras, gratis omgeruild voor het juiste exemplaar.

Geen vooruitbetaling of onverwachte kosten

Aan het proefslapen zijn geen vooruitbetaling en onverwachte kosten verbonden. U hoeft zich bijvoorbeeld geen zorgen te maken of u uw geld wel terugkrijgt in geval van een retourzending. De rekening hoeft u pas te betalen na afloop van de eerste 14 huwelijksnachten. Indien u uw bestelling niet wenst te behouden, dan halen wij deze gratis weer op zonder addertjes onder het gras. Bekijk ook de spelregels van het proefslapen.

10 jaar garantie

Proefslapen leidt altijd tot de juiste oplossing en zeker zo belangrijk een jarenlang en zorgeloos slaapplezier. U kunt er op rekenen dat alle door ons geleverde bedpartners het wel 10 jaar volhouden. Dat is namelijk de garantie die LivingComfort u biedt.

Bestellen

 
 
 

Proefslapen vergelijken

De noodzaak tot proefslapen wordt door een toenemend aantal aanbieders van matrassen ingezien. Maar de voorwaarden kunnen per aanbieder sterk verschillen. Wij hebben de belangrijkste matrasmerken voor u op een rijtje gezet.

 
Energy+

ClimaBest Boxspring met Energy+ matrassen

Eastborn M Line 
 
Auping 
Testmogelijkheid
thuis
14 dagen vrijblijvend uitproberen
op boxspring, matras
lattenbodems, dekbedden en kussens. Dan pas
definitief beslissen. Mocht uw persoonlijke situatie of slaapvoorkeur na deze periode veranderen dan heeft u vanzelfsprekend recht op nog eens 12 maanden omruilgarantie
Afhankelijk van de dealer. Indien het matras niet aan uw wensen voldoet kunt u het omruilen binnen 100 dagen tegen een andere type matras.  Normaal 30 dagen omruilgarantie.
Actie is geldig tot: Standaard Service Standaard service met een aantal voorwaarden. Standaard service met een aantal voorwaarden.  Tijdelijke actie 
Bezorg- en/of
ophaalkosten
Nee,
geen bezorg en ophaalkosten 
Nee geen bezorgkosten. Nee, geen
bezorgkosten. Wel omruilkosten.
Nee, geen
bezorgkosten. Wilt u omruilen dan staat de betreffende Auping winkel vrij om transportkosten in rekening te brengen. 
Moment van Betaling Achteraf betalen, als u
besluit de bestelling na 14 dagen vrijblijvend uitproberen te behouden.
Afhankelijk van de dealer Bij aflevering, voordat u kunt gaan proefslapen.  Bij aflevering, voordat u kunt gaat proefslapen. 
Aankoopverplichting  Nee Nee Ja Ja 
Garantie 10 jaar volledige
garantie zonder
afschrijving
5 jaar aflopend op het matras, 25 jaar op het vereninterieur van de boxspring tegen draad- en framebreuk 10 jaar op de kern,
waarvan 5 jaar
volledig en 5 jaar
afbouwend, 3 jaar
volledig op de hoes
2 jaar standaard garantie. Na registratie totaal 5 jaar, waarvan 2 jaar volledig. Na 2 jaar geldt een afschrijving
Voorwaarde 14 dagen vrijblijvend uitproberen geldig voor alle producten. Bent u niet tevreden dan kunt u het product retour sturen. Na de 14 dagen heeft u 12 maanden omruilgarantie. Gratis levering en gratis ophalen indien nodig. Men kan proefliggen bij de dealer.  Omruilgarantie geldt op alle eenpersoons Slow Motion I, II, III, IV, V en VI matrassen. Voor het omruilen rekent   men kosten.  30 dagen omruilgarantie alleen geldig op de hardheid van het matras niet op het type. Alleen geldig op de volgende modellen: Cresto, Cresto Visco, Maestro, Maestro Visco, Vivo
Prijs per matras
o.b.v. 160x200 cm

 Actieprijs €1279,-  Geldig t/m 31-10-2017

  Adviesprijs € 1.999,-     Eastborn nummer 10    Adviesprijs € 4.719,-     M Line Slowmotion VI  Adviesprijs € 4.225,- Dominica met Cresto Visco matrassen
Lid van belangen
organisatie
waarmerken Nee Nee Nee
Consumenten
beoordelingen Trustpilot
0,0
trustpilot  beoordelingen
Nee Nee Nee

 

Mail deze site naar mijzelf
E-mailadres
Boxspring 365