• Correcte ondersteuning van het hoofd en de nekholte.
 • Optimale ontspanning van het hoofd, de nek en de schouders.
 • Zorgt mede voor een juiste houding van de nekwervels.
 • Perfecte vochtregulatie en aangename ventilatie.
 • Geschikt voor elk type slaper
 • In hoogte verstelbaar

  Bestellen

ClimaBest NASA traagschuim kussen 360º weergave kussen

Bekijk de video over het ClimaBest Orthopedisch NASA traagschuim kussen


 
 
 

ClimaBest Orthopedisch NASA traagschuim kussen: slechts €79,-

Elk type slaaphouding vraagt om een aangepast kussen.

Het ClimaBest kussen kan naar eigen wenst in hoogte worden aangepast. Immers een rugslaper heeft het meeste baat bij een middelhoog kussen en een zijslaper bij een wat hoger kussen. Een buikslaper komt het beste uit de voeten met een plat kussen.

Maar ook de hardheid van een matras is van invloed op de hoogte van een kussen. Vaak is op een stevig ligoppervlak een hogere ondersteuning nodig dan op een soepel matras.

Traagschuim Vlokken

Traagschuim vlokkenHet ClimaBest kussen is bij ontvangst maximaal gevuld met losse traagschuim vlokken. Naar gelang van uw persoonlijke omstandigheden kunt u vlokken verwijderen. Door zelf te doseren is de schouderlijn in een perfecte stand te brengen ten opzichte van het matras. Ook de hoofdpositie kan naar eigen comfort worden aangepast.

Door het traagschuim past het kussen zich perfect aan de schouders aan. Hierdoor ontstaat niet alleen de vereiste ondersteuning van uw nek en hoofd maar biedt het kussen ook rust aan de nek en wervels.

Of het ClimaBest kussen voor u de juiste oplossing biedt, kunt u zelf vaststellen tijdens het 14 dagen gratis proefslapen.

Daarom is het ClimaBest kussen gevuld met traagschuim vlokken. De hoeveelheid vlokken kunt u naar eigen inzicht aanpassen. Het kussen is aan de zijkant voorzien van een rits. U kunt naar eigen behoefte de vulling verminderen of juist later weer vermeerderen.

Oplossing tegen huisstofmijt allergie

PurotexHet ClimaBest kussen in combinatie met de ClimaBest Protector vormen gezamenlijk een front tegen huisstofmijt allergie. Het kussen is behandelt met Purotex®.  Door middel van actieve probiotica wordt ruim 89% van de allergie veroorzakende elementen uit uw matras en kussen verwijdert.  De beschermer om het kussen kan worden gewassen in de wasmachine waardoor achterblijvende uitwerpselen direct het kussen verlaten.

Bekijk de video over de werking van Purotex

 
 

AANBIEDING: Traagschuim kussen t/m 31-10-2017 voor slechts € 79,-

Naar de prijslijst U heeft nog
 
de tijd.
 
 

Productspecificaties ClimaBest traagschuim Kussen

 • 100% ClimaBest vezels verantwoordelijk voor een snelle vochtafvoer.
 • Anti-allergische werking dankzij Purotex®
 • Hoes wordt met rits geleverd en is wasbaar tot 60 graden Celsius.
 • Vulling van Vifit traagschuim vlokken
 • Afmeting kussen: 60 x 40 centimeter
 • Hoogte kussen: ca. 15 cm (in hoogte aanpasbaar door vulling van traagschuim vlokken)
 • Het ClimaBest traagschuim kussen kost €79,-

Wilt u nog meer informatie over het ClimaBest kussen? Bekijk dan onze pagina met veelgestelde vragen.

U kunt ook direct het ClimaBest traagschuim kussen bestellen.

 
 
 

Traagschuim kussen vergelijken

Er zijn verschillende soorten kussens op de markt, van traagschuim kussen tot synthetische kussens. Maar wat zijn de belangrijkste eigenschappen? En welk kussen is het meest geschikt voor u? 

 
  Nasa traagschuim kussen Schuim kussen Latex kussen Wollen kussen Dons & veren kussen Synthetisch kussen
Kenmerken Gevuld met traagschuim vlokken, voorzien van een rits om het kussen in hoogte aan te passen. De wasbare. ClimaBest hoes zorgt voor anti-allergische werking. Gevuld met losse schuimvlokken of gegoten schuim (met en zonder nekrol). Vormt zich naar de lichaams-contouren. Latex kussens worden gegoten en zijn daarom alleen verkrijgbaar in vaste vorm (met of zonder nekrol). Gevuld met bolletjes van (scheer)wol. Zeer geschikt voor mensen die veel transpireren. Gevuld met veren en dons van gansen en/of eenden. Hoe meer dons er in het kussen zit, hoe zachter. Gevuld met kleine bolletjes van polyester. Afhankelijk van het vulgewicht is het kussen zacht of hard.
Geschikt voor type slaper Alle, door de mogelijkheid om het kussen in hoogte aan te passen. Gevuld met vlokken: alle type slapers. Gegoten schuim: zij- en rugslapers, afhankelijk van de hoogte. Zij- en rugslapers, afhankelijk van de hoogte. Rug- en buikslapers. Rug- en buikslapers. Alle, afhankelijk van de hoogte van het kussen per type slaper.
Ondersteuning plusplus plusplus plusplusplusplus plus plus plusplus
Ventilerend en vochtregulerend vermogen plusplus plus. plusplusplus plusplus plusplus plusplus
Anti-allergisch plusplus plusplus plusplus plus plus plusplusplusplus
Wasbaarheid plusplusplus plus plusplus plusplus plus plusplusplusplus
 

Om er zeker van te zijn dat een bepaald type kussen goed aansluit op uw slaapwensen en slaaphouding, is het verstandig om te kijken naar de mogelijkheden om proef te slapen op het kussen. Bestel nu het ClimaBest Nasa traagschuim kussen in onze webshop en ga 14 dagen gratis proefslapen!

 
 
 

Recente beoordeling over het ClimaBest kussen op Trustpilot

 
 
 

Bloggers over het ClimaBest / Energy+ Traagschuim kussen

Het ClimaBest Traagschuim kussen is voor reeds velen al een optimale oplossing geweest tot het komen van een betere nachtrust. Reeds vele consumentenreacties hierover kunt u vinden op trustpilot. Ook diverse weblogs hebben geschreven over het ClimaBest / Energy+ Traagschuim kussen. 

Bloggers traagschuim kussen

Petra Wiebenga, moeder en blogger van 18elf.nl

petra wiebenga"Je koopt het traagschuim kussen voor € 79,- via energy-plus.info. Ja, dat kost wat… maar ik kan je verzekeren dat het superfijn ligt. Slaap lekker!" Lees het volledige artikel

Huub Fest, blogger huubsfibromyalgiesite.nl

Huub fest"Voor het éérst werkelijk doorgeslapen. Ik werd ’s morgens ontspannen wakker en merkte dat ik helemaal niet moe was. Integendeel zelf. Ik was totaal uitgerust. Ik denk persoonlijk dat dit kussen écht geschikt is voor mensen met fibromyalgie en eveneens andere ziektes die met spieren en pezen en dergelijke te maken hebben. Dus voor mij een échte aanrader. Ik voel me nog steeds TOP!"  Lees het volledige artikel

 

Mail deze site naar mijzelf
E-mailadres
Boxspring 365