Bloggers over de ClimaBest Boxspring

Regelmatig proberen bloggers het ClimaBest traagschuim kussen en de matrassen van de ClimaBest Boxspring uit. Zo hebben enkele van Nederlands grootste bloggers het Energy+ en MediActive matras uitgeprobeerd. Dé NASA traagschuim matrassen waarmee de ClimaBest Boxspring is voorzien. Lees hieronder de ervaringen.

Teske de Schepper van Teske.nl

teske de schepperTeske is vlogger, zangeres en was deelneemster aan Expeditie Robinson 2015.  Op haar blog Teske.nl, waar 165.000 unieke bezoekers per maand haar artikelen lezen, geeft ze toe dat haar lichaam niet altijd even makkelijk is. Als gevolg van een scheve bekken en doorgezakte enkel heeft ze regelmatig last van klachten als rug- en nekpijn. Ze heeft hier wel steunzolen voor, maar ondanks dat heeft ze nog regelmatig last van haar gewrichten en spieren.

"Ik had het gevoel dat ik lekkerder lag, ik minder vaak van houding hoefde te wisselen en zelfs dat ik dieper sliep. Ik denk dat iedereen baat heeft bij een goed matras en een goed kussen."

Lees de volledige review op Teske.nl

Serena Verbon van Beautylab.nl

Serena verbonSerena van de beautyblog Beautylab.nl testte het MediActive matras samen met haar vriend Steven. Hij schreef er, voor meer dan 55.000 dagelijkse bezoekers, vervolgens een review over.

"We zijn nu een maand verder en ik ben superblij met mijn nieuwe matras. Ik zak er iets dieper in weg, waardoor ik minder beweeg in mijn slaap. Normaal gesproken ploeg ik ’s nachts mijn hele bed door, maar dat lukt nu dus minder makkelijk. Ik neem dus minder gekke houdingen in en dat komt mijn rug wel ten goede. Minder stijf en dus makkelijker opstaan."

Lees de volledige review op Beautylab.nl

Huub Fest van Huubsfibromyalgiesite.nl

Huub FestHuub heeft fibromyalgie en heeft o.a. last van pijnlijke pezen en spieren over het hele lichaam. Door de pijn slaapt hij slecht en staat hij 's ochtends vermoeid weer op. Op zijn website schreef hij een review over het ClimaBest kussen.

"Voor het éérst werkelijk doorgeslapen. Ik werd ’s morgens ontspannen wakker en merkte dat ik helemaal niet moe was. In tegendeel zelfs. Ik was totaal uitgerust. Ik denk persoonlijk dat dit kussen écht geschikt is voor mensen met fibromyalgie en eveneens andere ziekte die met spieren en pezen en dergelijke te maken hebben. Dus voor mij een échte aanrader. Ik voel me nog steeds TOP!"

Lees de volledige review op Huubsfibromyalgiesite.nl

Proefslapen op de ClimaBest Boxspring

Wilt u zelf ook weten hoe de ClimaBest Boxspring slaapt? Ervaar het zelf en ga 14 dagen vrijblijvend thuis proefslapen op de ClimaBest Boxspring met Energy+ of MediActive matrassen naar uw keuze.

 

Mail deze site naar mijzelf
E-mailadres
Boxspring 365