Rugslaper

Wanneer u op uw rug ligt tijdens het slapen slaapt u op de meest ideale wijze. Op deze manier wordt uw lichaamsgewicht over het hele matras verdeeld en zijn er minder drukpunten op het lichaam. Mensen die op hun rug slapen hebben over het algemeen het minst last van lichamelijke klachten die aan het matras of slaaphouding te wijten zijn. 

Aandachtspunten bij aanschaf van een boxspring

Wanneer u een rugslaper bent en u bent van plan om een boxspring te kopen kunt u op de een aantal punten letten. Het is belangrijk dat het matras de contouren van uw lichaam volgt. Drukpunten worden weggenomen op deze manier en uw gewicht wordt optimaal verdeeld. Wanneer het matras uw lichaam juist ondersteund komt de ruggenwervel ook recht te liggen en zal de kans op lichamelijke klachten drastisch tot aanzienlijk verminderen. 

Waarom een Climabest boxspring?

traagschuim

De Climabest boxspring kan uitgevoerd worden met 2 verschillende soorten matrassen. Zowel met de Energy+ als de MediActive matrassen. Beide matrassen hebben een toplaag van traagschuim (sg50). Dit traagschuim zorgt ervoor dat drukpunten op het lichaam worden weggenomen en dat uw gewicht over het hele lichaam wordt verdeeld. Uw lichaam komt hierdoor altijd in een goede houding te liggen en u zult minder last hebben van lichamelijke klachten tijdens en na het slapen. 

Koen van Kerkhoven over het Energy+ matras

41 jaar. Heeft rugklachten en slaapt al jaren op het Energy+ matras.

 

Klanten aan het woord over de Climabest Boxspring

"Wij hebben een nieuwe boxspring aangeschaft en kan maar een ding zeggen TOP KWALITEIT. Een bed met goede en mooie afwerking, en het matras waar wij voor kozen is echt een van de beste waar ik in mijn leven op geslapen hebt. Ben benieuwd hoelang de kwaliteit van het matras behouden blijft, maar daar heb ik zeer goede hoop op(gezien hoe hij zicht hersteld als je net bent opgestaan)Deze kwaliteit zal in de winkel echt vele malen meer kosten!!! Kortom een aanrader voor ieder die twijfelt!!!" 

Dit verhaal over de Climabest Boxspring is geschreven door de familie Lourens op onze Trustpilot pagina. 

 

Het LivingComfort traagschuim kussen voor rugslapers

traagschuim kussenOmdat een rugslaper op zijn rug ligt heeft deze veelal baat bij een dunner kussen. Het LivingComfort kussen met NASA traagschuim is naar eigen wens te verstellen door het aanpassen van de hoeveelheid vlokken. Een rugslaper kan dus de hoeveelheid vlokken naar eigen wens vullen.

Meer weten over de gezonde nachtrust op de ClimaBest Boxspring? Bezoek de boxspring pagina.

Naar de ClimaBest Boxspring

 

Mail deze site naar mijzelf
E-mailadres
Boxspring 365