Zijslaper

Verreweg het grootste deel van de bevolking slaapt op zijn/haar zij. Het feit is dat veel matrassen niet voldoende steun geven voor mensen die op hun zij slapen. Zijslapen is dan ook niet altijd even goed voor spieren en botten. 

Aandachtspunten bij aanschaf van een boxspring

Wanneer u op uw zij slaapt zult u merken dat uw drukpunten op uw schouders, bekken en heupen heeft. Een goed matras moet ervoor zorgen dat deze drukpunten op de juiste manier ondersteund worden. Wanneer dit gebeurt zult u merken dat deze drukpunten weggenomen worden en uw lichaamsgewicht beter verdeeld wordt over het matras. Ook zal uw gewicht beter over het matras verdeeld worden. Een traagschuim matras zou een ideale optie hierin zijn. 

Waarom een Climabest boxspring? zijslaper

De Climabest boxspring kan uitgevoerd worden met 2 verschillende soorten matrassen. Zowel met de Energy+ als de MediActive matrassen. Beide matrassen hebben een toplaag van traagschuim (sg50). Dit traagschuim zorgt ervoor dat drukpunten op het lichaam worden weggenomen en dat uw gewicht over het hele lichaam wordt verdeeld. Uw lichaam komt hierdoor altijd in een goede houding te liggen en u zult minder last hebben van lichamelijke klachten tijdens en na het slapen. 

Koen van Kerkhoven over het Energy+ matras

41 jaar. Heeft rugklachten en slaapt al jaren op het Energy+ matras.

 

Klanten aan het woord over de Climabest Boxspring

"Via via zijn we bij Climabest boxspring gekomen, hebben de website goed bekeken en het zag er al vrij snel heel betrouwbaar uit. Zijn naar de showroom geweest en werden hier netjes geholpen, alleen mijn vrouw vond het energie plus matras lekkerder en ik het medi active matras maar dit was helemaal geen probleem. We hebben de boxspring nu 3 maanden, en het voelt als een hele goede investering. Wij hebben het al aan meerdere vrienden aangeraaden!" 

Dit verhaal over de Climabest Boxspring is geschreven door de heer Rick Geelen op onze Trustpilot pagina. 

 

Het LivingComfort traagschuim kussen voor rugslapers

traagschuim hoofdkussenOmdat een rugslaper op zijn rug ligt heeft deze veelal baat bij een dunner kussen. Het LivingComfort kussen met NASA traagschuim is naar eigen wens te verstellen door het aanpassen van de hoeveelheid vlokken. Een rugslaper kan dus de hoeveelheid vlokken naar eigen wens vullen.

Meer weten over de gezonde nachtrust op de ClimaBest Boxspring? Bezoek de boxspring pagina.

Naar de ClimaBest Boxspring

 

Mail deze site naar mijzelf
E-mailadres
Boxspring 365