Een geschikt matras voor een buikslaper

Het slapen op de buik is een slechte houding. Slechts een klein deel van de bevolking is een buikslaper. Het hoofd is hierbij tot het uiterste gedraaid om te kunnen ademen. De nek ligt hierbij de hele nacht in een onnatuurlijke houding wat nekklachten kan veroorzaken. Ook de doorbloeding wordt hierdoor verslechterd waardoor hoofdpijn of erger het gevolg is.  

Waar op letten bij het kiezen van een geschikt matras?

Het slapen op de buik zorgt voor een uitholling in de onderrug (hyperlordose). Hierdoor kan men wakker worden met een stekende pijn. Om dit te voorkomen biedt een harder matras de oplossing. Deze voorkomt dat er een uitholling plaats kan vinden. Een andere manier om dit te voorkomen is het plaatsen van een kussen onder de lage buikstreek en uw bekken.

Waarom een Climabest boxspring?

De Climabest boxspring is uit te voeren met 2 verschillende matrassen. 1 daarvan is het Energy+ matras. Dit matras is te bestellen in een zachtere en een hardere variant. Omdat het voor buikslapers belangrijk is dat ze een stevig matras kiezen biedt het Energy+ matras in de stevige variant de uitkomst. 

Agnes Burghoorn over het Energy+ matras

71 jaar. Heeft rugklachten en slaapt al jaren op het Energy+ matras.

 

Klanten aan het woord over de Climabest Boxspring

"Na overal rond te hebben gekeken voor nieuw bed met goede matrassen, kwam ik via google bij climabest boxspring uit. Online besteld, snelle reactie terug. Twee weken uitproberen. We zijn zeer tevreden over bed en matrassen. We slapen heerlijk. Mijn vrouw had pijn in schouders en bovenrug. Maar met de nieuwe matrassen heeft ze er geen last meer van!" 

Dit verhaal over de Climabest Boxspring is geschreven door de familie Hiemstra op onze Trustpilot pagina. 

Het LivingComfort traagschuim kussen voor buikslapers

traagschuim vlokken kussenOmdat een buikslaper op zijn buik ligt heeft deze veelal baat bij een dunner kussen. Een dik kussen zorgt voor een onaangename houding van de nek. Het LivingComfort kussen met NASA traagschuim is naar eigen wens te verstellen door het aanpassen van de hoeveelheid vlokken. Een buikslaper kan dus de hoeveelheid vlokken naar eigen wens vullen.

Meer weten over de gezonde nachtrust op de ClimaBest Boxspring? Bezoek de boxspring pagina.

Naar de ClimaBest Boxspring

 

 

Mail deze site naar mijzelf
E-mailadres
Boxspring 365