Astma

Anti allergisch matras, geen huisstofmijt
Veel mensen die last hebben van astma hebben dit in combinatie met een allergie voor huisstofmijt. Huisstofmijten bevinden zich overal in uw huis, en in hoeverre u dit ook zal willen, deze beestjes zijn niet weg te krijgen. Echter is het wel mogelijk om de mijten zo min mogelijk kans te geven om zich te nestelen in uw matras, bank en stoelen.

Boxspring bij astma

Wanneer u last heeft van allergie, bijvoorbeeld astma is het belangrijk dat u op zoek gaat naar een anti-allergisch matras. In bijna alle gevallen is het niet het matras wat anti-allergisch werkt. Maar de hoes die om het matras zit. Vaak zijn dit hoezen die nog om de bestaande tijk van het matras zitten. Dit zijn hoezen die huisstofmijt en huisstofmijt uitwerpselen neutraliseren of de huisstofmijt tegenhouden om in het matras te gaan. 

Zoals u zich voor kunt stellen zijn boxsprings een ontzettend geliefd product voor huisstofmijten. Boxsprings zijn meestal gemaakt van katoen en de huisstofmijten kunnen zowel in het matras als in de boxspring gaan zitten. En de box is vaak erg lastig te reinigen aangezien hier geen aparte hoezen omzitten. 

Climabest Boxspring bij astma

De Climabest boxspring is voorzien van Energy+ en MediActive matrassen. Beide matrassen zijn voorzien van de slimme Climabest Protector. De Climabest Protector is voorzien van de Purotex technologie. Deze technologie bestaat uit miljoenen kleine probiotica in de hoes die werken wanneer u slaapt. Wanneer er wrijving ontstaat (wanneer u draait 's nachts) gaan de probiotica werken en neutraliseren ze de uitwerpselen van huisstofmijten die de allergische reacties bij u geven. Door deze technologie blijft het matras volledig anti-allergisch. Eenmaal in het kwartaal dient u deze hoes uit te wassen op 30 graden zodat het zijn anti-allergische werking blijft behouden. 

De Climabest technologie beperkt zich niet alleen tot de hoezen om de matrassen, maar is ook volledig verwerkt in de boxspringcombinatie. Op deze manier zijn zowel de matrassen als de boxsprings anti allergisch. 

Wilt u meer weten over de Climabest Boxspring en de Climabest Protector? Kijk dan op de boxspring pagina. 

Naar de ClimaBest Boxspring

 

Mail deze site naar mijzelf
E-mailadres
Boxspring 365