Over... lichamelijke klachten

Of u nu jong bent of oud, iedereen heeft weleens te maken met lichamelijke klachten. Sommige klachten zijn tijdelijk, andere klachten zijn chronisch. Het nemen van rust wordt aangeraden bij verschillende klachten.

Tijdens de nachtrust krijgt het lichaam de tijd om te ontspannen en te herstellen. Maar wat als u zich 's ochtends alleen maar meer gebroken voelt, uw spieren gespannen aanvoelen in plaats van ontspannen en uw rug voelt alsof er met een wals overheen is gereden? Wellicht moet u dan een kritische blik werpen op uw huidige slaapsysteem. Een versleten matras of een doorgezakte bedbodem is vaak de reden van uw gebroken nachten en lichamelijke klachten. 

ClimaBest Boxspring bij lichamelijke klachten

Een boxspringcombinatie dient uw lichaam op de juiste manier te ondersteunen. Zowel de boxspringbodem en het matras spelen hierbij een doorslaggevende rol. De ClimaBest Boxspring is uitgerust met Energy+ of MediActive traagschuim matrassen. De drukverlagende eigenschappen van deze matrasmerken zorgen voor een betere doorbloeding en dragen bij aan een diepere slaap. Op de pagina's over het Energy+ matras of het MediActive matras leest u meer over de specifieke eigenschappen van deze matrassen.

U leest meer over lichamelijke klachten in combinatie met de ClimaBest Boxspring op de volgende pagina's:

Meer weten over de gezonde nachtrust op de ClimaBest Boxspring? Bezoek de boxspring pagina.

Naar de ClimaBest Boxspring

 
Mail deze site naar mijzelf
E-mailadres
Boxspring 365