U bevindt zich op de website van boxspring365.nl. Onderstaand treft u informatie aan over de boxsprings van het merk Velda. Let op! Onze onderneming verkoopt geen producten van Velda.

Velda Boxspring

Velda is een Belgisch bedrijf met verschillende boxspring collecties in het assortiment. De boxsprings van Velda worden voornamelijk gekenmerkt door het ontwerp en het comfort. Velda heeft zowel tweepersoonsboxsprings als een éénpersoonsboxspring. 

Vlak of elektrisch?

Velda heeft zowel vlakke boxsprings als elektrisch verstelbare boxsprings in de collectie. Het voordeel van een vlakke boxspring is dat de prijs van deze uitvoering lager ligt dan de prijs van een elektrische boxspring. Bij een elektrische verstelbare boxspring zijn het hoofd- en/of voeteneind in hoogte verstelbaar, wat meer comfort geeft.  

Eigen stijl

De boxsprings van Velda zijn in verschillende kleuren en diverse stoffen uit te voeren en te combineren met verschillende soorten hoofdborden.

Velda Classic

De Velda Classic boxspring collectie is verkrijgbaar in combinatie met een hoogwaardige pocketvering matras of in combinatie met een gestoffeerde matras en matrastopper. De Velda Classic boxspring is verkrijgbaar in een vlakke en een elektrisch verstelbare variant. 

De Classic boxspring is aan te passen aan persoonlijke voorkeuren door te kiezen uit verschillende stoffen, hoofd- en voetborden en pootjes in verschillende soorten en kleuren. Bij de Classic boxsprings biedt Velda keuze uit zes verschillende modellen hoofd- en voetborden; Ares, Athos, Ceres, Diana, Minerva en Vesta. Ook zijn er gestoffeerde nachtkasten met drie laden en een dekenkist met deksel beschikbaar in de Velda Classic serie. 

Velda Metropolitan

De Velda Metropolitan boxspring kenmerkt zich door het gebruik van materialen welke er voor zorgen dat het slaapcomfort optimaal is. Binnen de Metropolitan collectie heeft Velda vier modellen uitgebracht; Excellence, Grande, Palais en Superior.

De Velda Metropolitan boxsprings zijn verkrijgbaar in een vlakke en een elektrisch verstelbare uitvoering. De boxspring is standaard voorzien van 7-zone pocketverenkern, waarbij de veren verdeeld zijn over de volledige oppervlakte voor optimale ondersteuning. Er zijn verschillende matrassen en matrastoppers beschikbaar voor de Metropolitan collectie. 

De Metropolitan boxsprings zijn in verschillende breedte- en lengtematen verkrijgbaar en zijn naar eigen wens aan te passen door te kiezen uit de Velda Metropolitan stoffen, kleuren en accessoires als hoofdborden, potensets en nachtkasten.

Velda Versus

Velda beschrijft de Versus boxspring als een comfortabele boxspring van hoge kwaliteit en zeer hygiënisch. De Velda Versus boxsprings bestaan uit bonellveren welke zijn voorzien van 5 comfortzones, welke zich aanpassen aan het lichaam. De Versus wordt standaard geleverd met een gestoffeerde Velda Pocket 300HR matras met 7-zones. Het is mogelijk om zelf het comfort (hardheid) van het matras te bepalen.

De Versus boxsprings zijn verkrijgbaar in verschillende breedte- en lengtematen en kunnen naar wens aangepast worden door te kiezen uit stoffen, kleuren en accessoires als hoofdborden (typen Square, Flexion en Arch), hockers en een voetenbank. 

Velda Rock & Rest

Rock & Rest is Velda's éénpersoonsboxspring collectie. De boxspring is gemaakt van een sterk houten frame van massief dennen. De veren kern is afgedekt met HR-koudschuim. Het Rock & Rest matras heeft 7-zones en is eveneens afgedekt met HR-koudschuim. Ook is er een matrastopper beschikbaar.

Voor de Rock & Rest boxsprings zijn meerdere afmetingen beschikbaar (standaard is 90x200 cm). Ook het hoofdbord kan op verschillende breedtes geleverd worden. De boxspringset is uit te breiden met accessoires als een voetbord, verschillende soorten poten, hocker met lade en een voetenbank. Tevens zijn de stof en kleur naar eigen wens te kiezen. 

Prijs Velda Boxsprings

De prijzen van de Velda boxsprings beginnen vanaf ca. € 1098,00 voor de éénpersoons Rock & Rest vlakke boxspring, inclusief gestoffeerde matras en matrastopper. Een vlakke Velda Versus is verkrijgbaar vanaf ca. € 1498,00, de Velda Metropolitan vlakke boxspring met latex matras vanaf € 3804,00 en een elektrisch verstelbare Metropolitan, Excellence uitvoering, is verkrijgbaar vanaf € 5933,00.

De prijzen van de Velda boxsprings zijn afhankelijk van de breedte- en lengtematen, het gekozen matras en matrastopper, het type hoofd- en/of voetbord, het soort poten, de stofkeuze en of het een vlakke of elektrisch verstelbare boxspring betreft. 

ClimaBest Boxspring

Vele duizenden Living Comfort slapers gingen u al voor met één Energy+ of MediActive matras welke te combineren is op de ClimaBest Boxspring. Lees hier een van de reviews geschreven door René van den Langenbergh op onze trustpilot pagina.

Correcte levering en zéér goed slapen

''Beetje achterdochtig, want de prijs was toch aanzienlijk goedkoper dan bij andere aanbieders van slaapsystemen, soms tot zelfs de helft goedkoper!
Toch gekocht en nog geen moment spijt gehad, ik slaap nu 300 x beter dan voorheen. Levering gebeurde correct en stipt op tijd. Een aanrader voor een prijsje.''
Meer weten over de unieke voordelen van de ClimaBest Boxspring voor uw slaapgenot? Bezoek de boxspring pagina.

Naar de ClimaBest Boxspring

 
Mail deze site naar mijzelf
E-mailadres
Boxspring 365