U bevindt zich op de website van boxspring365.nl. Onderstaand treft u informatie aan over de boxsprings van het merk Perzona Let op! Onze onderneming verkoopt geen producten van Perzona. 

Perzona Boxspring

Perzona is een nieuw merk van Swiss Sense. Het nieuwe merk heeft zowel matrassen en boxsprings. Opvallend is het nieuwe design van de matrassen, ontworpen door Ben Hoek. Met dit model doorbreekt men de stijl van haar eigen collecties, met dit moderne en strakke design richt men zich duidelijk op een nieuwe doelgroep. 

De Perzona Boxspring zijn allen gebaseerd op een metalen frame met daarbovenop een 7 zone pocketveer matras. Om het design zo strak mogelijk te houden is er geen gebruik gemaakt van een matrasrem, de beugel die het matras op zijn plek houdt wanneer de gebruiker het matras en de bodem gaat verstellen naar een andere houding. 

Tevens is de Perzona Boxspring leverbaar in veel verschillende kleuren, zo sluit het goed aan bij de kleurkeuze van uw slaapkamer. 

Perzona Touch Control 

Met de Perzona app creeër je je eigen slaapcomfort, de app onthoudt namelijk uw favoriete houdingen voor bijvoorbeeld tv kijken, lezen of een goede nachtrust. Met één druk op de knop verstelt Perzona zich automatisch naar de door u geselecteerde houding.

Echter is het ligcomfort het allerbelangrijkste bij de aankoop van een matras. De matrassen van Energy+ staan te boek als kooptip van de Consumentenbond! 

ClimaBest Boxspring

Vele duizenden Living Comfort slapers gingen u al voor met een Energy+ of MediActive matras welke te combineren is op de ClimaBest Boxspring. Lees hier een van de reviews geschreven door René van den Langenbergh op onze trustpilot pagina.

Correcte levering en zéér goed slapen

''Beetje achterdochtig, want de prijs was toch aanzienlijk goedkoper dan bij andere aanbieders van slaapsystemen, soms tot zelfs de helft goedkoper!
Toch gekocht en nog geen moment spijt gehad, ik slaap nu 300 x beter dan voorheen. Levering gebeurde correct en stipt op tijd. Een aanrader voor een prijsje.''

Meer weten over de unieke voordelen van de ClimaBest Boxspring voor uw slaapgenot? Bezoek de boxspring pagina.

Naar de ClimaBest Boxspring

 

 

Mail deze site naar mijzelf
E-mailadres
Boxspring 365