U bevindt zich op de website van boxspring365.nl. Onderstaand treft u informatie aan over de boxsprings van het merk Norma. Let op! Onze onderneming verkoopt geen producten van Norma.

Norma Boxspring

Het boxspring assortiment van Norma bestaat uit boxsprings en boxspringcombinaties. Norma is gespecialiseerd in het maken van boxsprings: gestoffeerde en verende matrasdragers als bedbodem waarop een matras ligt. Norma biedt twee merken boxsprings en drie verschillende merken boxspringcombinaties:

Binnen deze merken heeft Norma diverse modellen uitgebracht. Hieronder zullen we de belangrijkste kenmerken van de boxsprings en boxspringcombinaties uitleggen.

Vlak of elektrisch?

Alle boxsprings binnen de Norma collectie zijn verkrijgbaar in een vlakke of een elektrische uitvoering. Het voordeel van een vlakke boxspring is dat de prijs van deze uitvoering lager ligt dan de prijs van een elektrische boxspring. Bij een elektrische verstelbare boxspring zijn het hoofd- en/of voeteneind in hoogte verstelbaar, wat meer comfort geeft. 

Norma Classic Boxspring

De Norma Classic is een vlakke boxspring met een hoogte van ca. 9 cm of 16 cm (exclusief poten), bonellbinnenveringkern en een tijk van dubbeldoek. Er is ook een vrijstaande, vlakke variant beschikbaar met een hoogte van ca. 16 cm of 20 cm (exclusief poten), bonellbinnenveringkern en een meubelgestoffeerde hoes. 

 

Norma Linea Ferrara Boxspring

Linea Ferrara is de elektrisch verstelbare boxspring van Norma. De boxsprings veren comfortabel en ventileren goed. Door de pocketveringkern worden de lichaamscontouren optimaal gevolgd. De elektrische inzetboxspring heeft een hoogte van ca. 9 cm of 16 cm (exclusief poten) en een tijk van dubbeldoek. De vrijstaande elektrische variant van Linea Ferrara heeft een hoogte van ca. 20 cm (exclusief poten), 2 motoren, een tijk van dubbeldoek en een elektrisch verstelbaar rug- en beengedeelte met knieknik.

Norma  Boxspringcombinaties

Binnen de collectie van Norma boxspringcombinaties zijn drie merken uitgebracht: Norma Timeless, Norma Nordic Explore en Norma Single For 1. 

Norma Timeless Boxspringcombinatie

Timeless is de meest verkochte boxspringcombinatie van Norma en is gebaseerd op het principe van Scandinavisch slapen. De Timeless boxsprings van Norma zijn opgebouwd uit een lagen-systeem dat bestaat uit een boxspring, een matras en een matrastopper. De diepe vering van deze opbouw zorgt voor een comfortabel gevoel. De boxspringcollectie van Timeless bestaat uit de volgende modellen:

Timeless Vlak

De Timeless vlak boxspring is het meest eenvoudige model; een klassieke, vlakke boxspring. De Norma Timeles Vlak 160x200 cm is verkrijgbaar vanaf € 1895,00.

Timeless Elektrisch

Norma's Timeless Elextrisch boxspring is een elektrisch verstelbare boxspring welke het mogelijk maakt om bijvoorbeeld comfortabel te lezen of tv te kijken in bed. 
De Norma Timeles Elektrisch 160x200 cm is verkrijgbaar vanaf € 2795,00.

Timeless Volant

De Timeless Volant boxspring is de meest succesvolle boxspring van Norma. De Timeless Volant kenmerkt zich door de klassieke volant hoes op de vlakke boxspring. Norma beschrijft deze boxspring als behaaglijk, degelijk en comfortabel. De Norma Timeless Volant 160x200 cm is verkrijgbaar vanaf € 1895,00.

Timeless Flow

Met de Timeless Flow boxspring biedt Norma een allround boxspringcombinatie. De Norma Timeles Flow 160x200 cm is verkrijgbaar vanaf € 1895,00.

Timeless Sorrento Royal

De Norma Timeless Sorrento Royal, een gedetailleerd ontworpen boxspring met hoofd- en voetbord, is verkrijgbaar als vlakke boxspring, maar ook in een elektrisch verstelbare variant. De Sorrento Royal is uit te breiden met bijpassende hockers. De Norma Timeless Sorrento 160x200 cm in vlakke uitvoering is verkrijgbaar vanaf € 2095,00.

Timeless Style

De Timeless Style boxspring is een blikvanger in de slaapkamer. Norma levert deze boxspring met een gecapitonneerd hoofd- en voetbord. Ook zijn bijpassende hockers verkrijgbaar. De vlakke uitvoering van de Norma Timeless Style 160x200 cm is verkrijgbaar vanaf € 2095,00.

Timeless Select

De Timeless Select boxspring is uitgerust met actief ondersteunende pocketveren, welke zorgen voor een optimale ondersteuning. Hierbij bestaat de keuze uit een reeks goed ventilerende matrassen en toppers en kan de boxspring naar eigen smaak aangepast worden door de ruime keuze uit meubelstoffen. De Norma Timeless Select 160x200 cm in vlakke uitvoering is verkrijgbaar vanaf € 2395,00.

Norma Nordic Explore

Norma heeft voor de Nordic Explore boxsprings twee uitvoeringen bedacht, namelijk een Deco uitvoering en een Functional uitvoering. Bij de Deco uitvoering van de Nordic Explore is de boxspring opgebouwd met een meubelgestoffeerde matras. Verder kan men kiezen uit twee types Nordic Explore boxsprings (ca. 18 cm hoog), drie types hoofdborden, acht types Brezza matrassen (ca. 23 cm hoog) en vier types Nordic Explore toppers (van ca. 8-12 cm). Een Norma Nordic Explore vlakke boxspringset 160x200 cm Deco uitvoering is verkrijgbaar vanaf € 2895,00.

De Functional uitvoering van Norma's Nordic Explore boxspring is opgebouwd met een matras gestoffeerd in dubbeldoek. Verder heeft men de keuze uit twee types Nordic Explore boxsprings (ca. 28 cm hoog), drie types hoofdborden, negen types Brezza matrassen (ca. 23 cm hoog) en vier types Nordic Explore toppers (van ca. 8-12 cm). De Norma Nordic Explore vlakke boxspringset 160x200 cm Functional uitvoering is verkrijgbaar vanaf € 2405,00.

Zowel de Deco uitvoering als de Functional uitvoering zijn als vlakke en elektrisch verstelbare boxspring verkrijgbaar.

Norma Single For 1

Single For 1 is een boxspring voor één persoon en is verkrijgbaar in drie verschillende modellen: Extend, Sorrento en Topic. Alle modellen zijn verkrijgbaar in een vlakke en elektrisch verstelbare variant. Ook kan men bij de Single For 1 boxspring kiezen uit de Deco of Functional uitvoering. 

Single For 1 Extend

Het Extend model binnen de Single For 1 collectie is een comfortabele éénpersoons boxspring met een strak ontwerp. Een Norma Single For 1 Extend vlakke boxspringset 90x200 cm Functional uitvoering is verkijgbaar vanaf € 919,00.

Single For 1 Sorento

De Norma Single For 1 Sorrento is met detail vormgegeven, zonder dat de kwaliteit uit het oog verloren wordt. Het matras is meubelgestoffeerd in dezelfde stof als de boxspring en het hoofdbord. Ook is er een bijpassende hocker is verkrijgbaar. Bij de Deco uitvoering is een matrastopper noodzakelijk. Een Norma Single For 1 Sorrento vlakke boxspringset 90x200 cm Functional uitvoering is verkrijgbaar vanaf € 1219,00.

Single For 1 Topic

De Single For 1 Topic boxspring van Norma is een eenpersoons boxspring met een stevig en stabiel massief houten frame. Dit frame is bekleed in meubelstof. Bij de Deco uitvoering is de boxspringset opgebouwd met een meubelgestoffeerde matras in dezelfde stof als  de boxspring en het hoofdbord (een matrastopper is noodzakelijk) en bij de Functional uitvoering is de boxspringset opgebouwd met een matras gestoffeerd in dubbeldoek. Een Norma Single For 1 Topic vlakke boxspringset 90x200 cm Functional uitvoering is verkrijgbaar vanaf € 1419,00.

ClimaBest Boxspring

Vele duizenden Living Comfort slapers gingen u al voor met één Energy+ of MediActive matras welke te combineren is op de ClimaBest Boxspring. Lees hier een van de reviews geschreven door René van den Langenbergh op onze trustpilot pagina.

Correcte levering en zéér goed slapen

''Beetje achterdochtig, want de prijs was toch aanzienlijk goedkoper dan bij andere aanbieders van slaapsystemen, soms tot zelfs de helft goedkoper!
Toch gekocht en nog geen moment spijt gehad, ik slaap nu 300 x beter dan voorheen. Levering gebeurde correct en stipt op tijd. Een aanrader voor een prijsje.''

Meer weten over de unieke voordelen van de ClimaBest Boxspring voor uw slaapgenot? Bezoek de boxspring pagina.

Naar de ClimaBest Boxspring

 
Mail deze site naar mijzelf
E-mailadres
Boxspring 365