U bevindt zich op de website van boxspring365.nl. Onderstaand treft u informatie aan over de boxsprings van het merk Kårlsson. Let op! Onze onderneming verkoopt geen producten van Kårlsson.

Karlsson Boxspring

Kårlsson heeft een uitgebreide boxspring collectie met zes verschillende soorten boxsprings. Kårlsson heeft de volgende boxsprings in hun collectie:

Vlak of elektrisch?

Alle boxsprings binnen de Kårlsson collectie zijn verkrijgbaar in een vlakke of een elektrische uitvoering. Het voordeel van een vlakke boxspring is dat de prijs van deze uitvoering lager ligt dan de prijs van een elektrische boxspring. Bij een elektrische verstelbare boxspring zijn het hoofd- en/of voeteneind in hoogte verstelbaar, wat meer comfort geeft. 

Eigen stijl

Alle Kårlsson boxsprings zijn aan te passen aan uw wensen door de diverse keuze uit stoffen, kleuren, lengte- en breedtematen. Zo kunt u kiezen voor een gestoffeerde matras in dezelfde kleur als uw boxspring. Bij een gestoffeerde matras is een topmatras nodig.

Maten

Elke Kårlsson boxspring heeft zijn eigen standaardmaat en bijbehorende prijs. De Kårlsson Arendal is bijvoorbeeld standaard verkrijgbaar in 140x200 cm en de Kårlsson Sundsvall in 160x200 cm. Andere breedte- en lengtematen zijn leverbaar tegen een meerprijs.

Accessoires

Kårlsson heeft naast een collectie boxsprings ook bijpassende accessoires. Voor elk type boxspring binnen de collectie van Kårlsson zijn accessoires zoals hoofdborden, voetborden, hockers of nachtkasten beschikbaar, zodat u het interieur van uw slaapkamer kan aanpassen aan uw persoonlijke smaak.  

Wilt u meer weten over de verschillende type Karlsson boxsprings? Bekijk dan onderstaande informatie. Meer weten over het optimale comfort en anti allergische werking van de ClimaBest Boxspring? Bezoek dan de ClimaBest boxspring pagina.

Naar de ClimaBest Boxspring

 

Karlsson Arendal

De Kårlsson Arendal boxspring is de populariste boxspring van Kårlsson en staat bekend om zijn hoogwaardige kwaliteit. 

Arendal vlakke boxspring

De vlakke Kårlsson Arendal boxspring bestaat uit twee niet-verstelbare boxsprings en een hoofdbord. De boxspring wordt geleverd met twee gestoffeerde pocketveringmatrassen. De vlakke Arendal boxspring 140x200 cm is verkrijgbaar vanaf € 999,00.

Arendal elektrisch verstelbare boxspring

De elektrisch verstelbare Kårlsson Arendal boxspring bestaat uit twee elektrisch verstelbare boxsprings en een hoofdbord. De boxspring wordt geleverd met twee gestoffeerde pocketveringmatrassen. De elektrisch verstelbare Arendal boxspring 140x200 cm is verkrijgbaar vanaf € 1799,00. 

Karlsson Silkeborg Trend

De Kårlsson Silkeborg Trend boxspring is een elegante boxspring, gemaakt van hoogwaardige materialen. 

Silkeborg Trend vlakke boxspring

De vlakke Kårlsson Silkeborg Trend boxpring bestaat uit twee niet-verstelbare boxsprings en een hoofdbord. De boxspring wordt geleverd met twee gestoffeerde pocketveringmatrassen. De vlakke Silkeborg Trend boxspring 140x200 cm is verkrijgbaar vanaf € 1599,00.

Silkeborg Trend elektrisch verstelbare boxspring

De elektrisch verstelbare Kårlsson Silkeborg Trend boxspring bestaat uit twee elektrisch verstelbare boxsprings en een hoofdbord. De boxspring wordt geleverd met twee gestoffeerde pocketveringmatrassen. De elektrisch verstelbare Silkeborg Trend boxspring 140x200 cm is verkrijgbaar vanaf € 2199,00. 

Karlsson Silkeborg Romantisk

Met de Silkeborg Romantisk boxspring combineert Kårlsson hoogwaardige materialen met een romantische look. 

Silkeborg Romantisk vlakke boxspring

De vlakke Kårlsson Silkeborg Romantisk boxspring bestaat uit twee niet-verstelbare boxsprings en een hoofdbord. De boxspring wordt geleverd met twee gestoffeerde pocketveringmatrassen. De vlakke Silkeborg Trend boxspring 140x200 cm is verkrijgbaar vanaf € 1299,00

Silkeborg Romantisk elektrisch verstelbare boxspring

De elektrisch verstelbare Kårlsson Silkeborg Romantisk boxspring bestaat uit twee elektrisch verstelbare boxsprings en een hoofdbord. De boxspring wordt geleverd met twee gestoffeerde pocketveringmatrassen. De elektrisch verstelbare Silkeborg Trend boxspring 140x200 cm is verkrijgbaar vanaf € 2199,00. 

Karlsson Silkeborg Modern

De Kårlsson Silkeborg Modern is een boxspring met klasse en een moderne Zweedse look. 

Silkeborg Modern vlakke boxspring

De vlakke Kårlsson Silkeborg Modern boxspring bestaat uit twee niet-verstelbare boxsprings en een hoofdbord. De boxspring wordt geleverd met twee gestoffeerde pocketveringmatrassen. De vlakke Silkeborg Modern boxspring 140x200 cm is verkrijgbaar vanaf € 1299,00

Silkeborg Modern elektrisch verstelbare boxspring

De elektrisch verstelbare Kårlsson Silkeborg Modern boxspring bestaat uit twee elektrisch verstelbare boxsprings en een hoofdbord. De boxspring wordt geleverd met twee gestoffeerde pocketveringmatrassen met ca. 281 veren per m2. De elektrisch verstelbare Silkeborg Modern boxspring 140x200 cm is verkrijgbaar vanaf € 2199,00. 

Karlsson Sundsvall

De Kårlsson Sundsvall boxspring staat voor luxe. De Sundsvall boxspring is verkrijgbaar in een vlakke en een elektrisch verstelbare uitvoering. De elektrische uitvoering van dit model beschikt over een slidingssysteem, waarbij de boxspring over het frame beweegt. 

Sundsvall vlakke boxspring

De vlakke Kårlsson Sundsvall boxspring bestaat uit twee niet-verstelbare boxsprings en een hoofdbord. De boxspring wordt geleverd met twee gestoffeerde pocketveringmatrassen. De vlakke Sundsvall boxspring 160x200 cm is verkrijgbaar vanaf € 1399,00

Sundsvall elektrisch verstelbare boxspring

De elektrisch verstelbare Kårlsson Sundsvall boxspring bestaat uit twee elektrisch verstelbare boxsprings en een hoofdbord. De boxspring wordt geleverd met twee gestoffeerde pocketveringmatrassen. De elektrisch verstelbare Sundsvall boxspring 160x200 cm is verkrijgbaar vanaf € 2599,00. 

Karlsson Odense

De Kårlsson Odense boxspring is een stijlvolle boxspring, inclusief topmatrassen. 

Odense vlakke boxspring

De vlakke Kårlsson Odense boxspring bestaat uit twee niet-verstelbare boxsprings en een hoofdbord. De boxspring wordt geleverd met twee gestoffeerde pocketveringmatrassen en twee Vildar topmatrassen. De vlakke Odense boxspring 160x200 cm is verkrijgbaar vanaf € 1999,00.

Odense elektrisch verstelbare boxspring

De elektrisch verstelbare Kårlsson Odense boxspring bestaat uit twee elektrisch verstelbare boxsprings en een hoofdbord. De boxspring wordt geleverd met twee gestoffeerde pocketveringmatrassen en twee Climalatex topmatrassen. De elektrisch verstelbare Odense boxspring 160x200 cm is verkrijgbaar vanaf € 3099,00. 

ClimaBest Boxspring

Vele duizenden Living Comfort slapers gingen u al voor met één Energy+ of MediActive matras welke te combineren is op de ClimaBest Boxspring. Lees hier een van de reviews geschreven door René van den Langenbergh op onze trustpilot pagina.

Correcte levering en zéér goed slapen

''Beetje achterdochtig, want de prijs was toch aanzienlijk goedkoper dan bij andere aanbieders van slaapsystemen, soms tot zelfs de helft goedkoper!
Toch gekocht en nog geen moment spijt gehad, ik slaap nu 300 x beter dan voorheen. Levering gebeurde correct en stipt op tijd. Een aanrader voor een prijsje.''

Meer weten over de unieke voordelen van de ClimaBest Boxspring voor uw slaapgenot? Bezoek de boxspring pagina.

Naar de ClimaBest Boxspring

 
Mail deze site naar mijzelf
E-mailadres
Boxspring 365