U bevindt zich op de website van boxspring365.nl. Onderstaand treft u informatie aan over de boxsprings van het merk Ikea. Let op! Onze onderneming verkoopt geen producten van Ikea.

Ikea Boxspring

Assortiment Ikea 

Ikea heeft binnen het slaapkamerassortiment een erg uitgebreid aanbod. Waaronder ook een aantal boxsprings. Ikea heeft complete sets maar ook zelf samen te stellen boxsprings. We hebben de complete sets voor u op een rij gezet. 

Arbakka 

De Ikea Arbakka boxspring is verkrijgbaar in diverse soorten, kleuren en maten. De soorten onderscheiden zich in stevigheid van het matras, er is zowel een middelhard als stevig model verkrijgbaar. De inhoud van het matras bestaat uit bonellveren die u voorzien van een goede nachtrust. De zachte en comfortabele vulling zorgt extra steun.voor een goede nachtrust. De matrashoes is afneembaar en tevens wasbaar. Het matras is ontworpen om aan een zijde te gebruiken. De hoogte van de totale boxspring is 100 centimeter.

Arviksand 

De iets duurdere variant in het assortiment boxsprings van Ikea is de boxspring Arviksand. Deze boxspring is tevens verkrijgbaar in diverse kleuren en maten. Het matras is er in een stevige en middelharde variant. In de boxspring zitten bonellveren verwerkt voor een goede ondersteuning en een comfortabele nachtrust. De boxspring is 100 centimeter hoog en het matras op de boxspingcombinatie is ontworpen om aan een kant te gebruiken.

Wilt u meer tips over de aankoop van een boxspring? Bekijk dan onze boxspring kopen pagina.
 
 

ClimaBest Boxspring

Vele duizenden Living Comfort slapers gingen u al voor met één Energy+ of MediActive matras welke te combineren is op de ClimaBest Boxspring. Lees hier een van de reviews geschreven door René van den Langenbergh op onze trustpilot pagina.

Correcte levering en zéér goed slapen

''Beetje achterdochtig, want de prijs was toch aanzienlijk goedkoper dan bij andere aanbieders van slaapsystemen, soms tot zelfs de helft goedkoper!Toch gekocht en nog geen moment spijt gehad, ik slaap nu 300 x beter dan voorheen. Levering gebeurde correct en stipt op tijd. Een aanrader voor een prijsje.''
Meer weten over de unieke voordelen van de ClimaBest Boxspring voor uw slaapgenot? Bezoek de boxspring pagina.

Naar de ClimaBest Boxspring

 
Mail deze site naar mijzelf
E-mailadres
Boxspring 365