U bevindt zich op de website van boxspring365.nl. Onderstaand treft u informatie aan over de boxsprings van het merk Hästens. Let op! Onze onderneming verkoopt geen producten van Hästens.

Hästens Boxspring

Nachtrust is naar eigen zeggen dé grote passie van Hästens. De Hästens boxsprings kenmerken zich door het gebruik van natuurlijke materialen wat bijdraagt aan een natuurlijke, diepe nachtrust. Hästens heeft drie typen boxsprings welke hieronder verder toegelicht zullen worden.

Hästens Superia II

De Hästens Superia II boxspring is uitgerust met het dubbele veerstysteem van Hästens, welke het belangrijkste onderdeel van het bed vormen. De Superia II onderscheidtzich van andere Hästens boxsprings voornamelijk op de hoogte. Zonder poten is de Superia II 37 cm hoog, met standaardpoten wordt dit 53 cm. 

Bij Hästens is de Superia II, naast de standaardmaten, ook verkrijgbaar in afwijkende lengte- en breedtematen. Voor maten tot 210 cm breed en/of 220 cm lang geldt een meerprijs. De Superia II kan zonder extra kosten gesplitst worden besteld in bedmaten 160 cm, 180 cm, 210 cm, King Size en CA King. Naast de lengte- en breedtematen is bij Hästens ook de hardheid van de Superia II boxspring zelf te bepalen. Men heeft de keuze uit een soepele, medium, stevige of extra stevige vering. 

Hästens is herkenbaar aan de blauwe ruiten, wat ook de standaardkleur is bij de Superia II. Echter is de Superia II boxspring verkrijgbaar in meerdere kleuren, zodat de boxspring aangepast kan worden aan de persoonlijke stijl. Ook voor de dekmatrassen (welke standaard geleverd worden in ruitenblauw) is het mogelijk een andere kleur te kiezen. 

Hästens dekmatras

Hästens heeft verschillende accessoires ontwikkeld voor de Superia II boxspring. Zo heeft men de keuze uit 6 verschillende dekmatrassen, variërend in dikte van ca. 3 cm (gewatteerde dekmatras) tot een hoogte van ca. 8 cm (paardenhaar dekmatras). De dekmatrassen zijn, naast de standaardmaten, tegen een meerprijs leverbaar in afwijkende  lengte- en breedtematen. 

Door te kiezen uit verschillende poten, zijn zowel de look als de hoogte van de Hästens Superia II boxspring aan te passen. De beschikbare poothoogten (afhankelijk van het type) zijn 9 cm, 16 cm, 23 cm en 30 cm. 

Hästens boxspring hoofdbord

Als laatste biedt Hästens de mogelijkheid de boxsprings uit te breiden met een hoofdbord. Voor de Superia II boxspring zijn 4 verschillende hoofdborden verkrijgbaar. Afhankelijk van het type hoofdbord zijn deze leverbaar voor verschillende bedbreedtes en in diverse stoffen, waaronder Hästens stoffen, Hästens Canvas, Hästens Wol, Hästens S12 of leer. De Hästens hoofdborden kunnen zowel aan het bed of aan de muur worden gemonteerd. 

Er is ook een ronde Superia II verkrijgbaar: een boxspring met een diameter van 245 cm. 

De Hästens Superia II is verkrijgbaar vanaf € 7200,00, op basis van 180x200 cm met BJ dekmatras (4 cm, J-paardenhaar). Op zoek naar een budgetvriendelijkere boxspring? Bekijk de ClimaBest Boxspring.

Naar de ClimaBest Boxspring

 

Hästens Excel II

De Hästens Excel II is een volgzame en comfortabele boxspring, uitgerust met het dubbele veersysteem van Hästens. De veren in dit veersysteem zijn individueel gemonteerd in eigen hoesjes van textiel en het systeem van bodemveren is voor deze pocketvering geoptimaliseerd. De Excel II boxspring is gevuld met natuurlijke materialen, waaronder echt paardenhaar, zuivere wol en katoen. 

Hästens Excel II formaten

Bij Hästens is de Excel II, naast de standaardmaten, ook verkrijgbaar in afwijkende lengte- en breedtematen. Voor maten tot 210 cm breed en/of 220 cm lang geldt een meerprijs. Een gesplitste bestelling van bedmaten 160 cm, 180 cm, 210 cm, King Size en CA King is mogelijk zonder extra kosten. De hardheid van de Hästens Excel II is zelf te bepalen door te kiezen uit een soepele, medium, stevige of extra stevige vering. 

De hoogte van de Hästens Excel II is 49 cm, inclusief standaardpoten van 16 cm. Met dekmatras BV is de hoogte 52 cm en inclusief dekmatras BJX Luxury 54 cm. 

De Excel II wordt standaard geleverd in Hästens ruitenblauw. De Excel II boxspring kan aangepast kan worden aan de persoonlijke stijl door te kiezen uit verschillende kleuren. Ook voor de Hästens dekmatrassen (welke standaard geleverd worden in ruitenblauw) is het mogelijk een andere kleur te kiezen. 

Hästens Boxspring Excel II accessoires

Hästens heeft verschillende accessoires ontwikkeld voor de Excel II boxspring. Zo heeft men de keuze uit 6 verschillende Hästens dekmatrassen, variërend in dikte van ca. 3 cm (gewatteerde dekmatras) tot een hoogte van ca. 8 cm (paardenhaar dekmatras). De dekmatrassen zijn, naast de standaardmaten, tegen een meerprijs leverbaar in afwijkende lengte- en breedtematen. 

Door te kiezen uit verschillende poten, zijn zowel de look als de hoogte van de Hästens Excel II boxspring aan te passen. De beschikbare poothoogten (afhankelijk van het type) zijn 9 cm, 16 cm, 23 cm en 30 cm. 

Als laatste biedt Hästens de mogelijkheid de boxsprings uit te breiden met een hoofdbord. Voor de Excel II boxspring zijn 4 verschillende hoofdborden verkrijgbaar. Afhankelijk van het type hoofdbord zijn deze leverbaar voor verschillende bedbreedtes en in diverse stoffen, waaronder Hästens stoffen, Hästens Canvas, Hästens Wol, Hästens S12 of leer. De Hästens hoofdborden kunnen zowel aan het bed of aan de muur worden gemonteerd. 

De Hästens Excel II is verkrijgbaar vanaf € 5900,00, op basis van 180x200 cm met BJ dekmatras (4 cm, J-paardenhaar). 

Hästens Marquis

De Hästens Marquis is een volledige en natuurlijke boxspring. Het dubbele veersysteem van Hästens zorgt voor het comfort en ondersteuning van het lichaam. De natuurlijke materialen, waaronder de vuling van echt paardenhaar en wol, zorgen voor veerkracht, de circulatie van de lucht en de temperatuur tijdens de nachtrust. 

Hästens Marquis boxspring formaten

De Marquis boxspring van Hästens is, naast de standaardmaten, ook verkrijgbaar in afwijkende lengte- en breedtematen. Voor maten tot 210 cm breed en/of 220 cm lang geldt een meerprijs. Een gesplitste bestelling van bedmaten 160 cm, 180 cm, 210 cm, King Size en CA King is mogelijk zonder extra kosten. De hardheid van de Hästens Marquis is naar wens te bepalen door te kiezen uit een soepele, medium, stevige of extra stevige vering. 

De hoogte van de Hästens Marquis is 49 cm, inclusief standaardpoten van 23 cm. Met dekmatras BV is de hoogte 52 cm en inclusief dekmatras BJX Luxury 54 cm. 

De Marquis wordt standaard geleverd in Hästens ruitenblauw. De Marquis boxspring kan aangepast kan worden aan de persoonlijke stijl door te kiezen uit verschillende kleuren. Ook voor de Hästens dekmatrassen (welke standaard geleverd worden in ruitenblauw) is het mogelijk een andere kleur te kiezen. 

Hästens Marquis accessoires

Hästens heeft verschillende accessoires ontwikkeld voor de Marquis boxspring. Zo heeft men de keuze uit 6 verschillende Hästens dekmatrassen, variërend in dikte van ca. 3 cm (gewatteerde dekmatras) tot een hoogte van ca. 8 cm (paardenhaar dekmatras). De dekmatrassen zijn, naast de standaardmaten, tegen een meerprijs leverbaar in afwijkende  lengte- en breedtematen. 

Door te kiezen uit verschillende poten, zijn zowel de look als de hoogte van de Hästens Marquis boxspring aan te passen. De beschikbare poothoogten (afhankelijk van het type) zijn 9 cm, 16 cm, 23 cm en 30 cm. 

Als laatste biedt Hästens de mogelijkheid de boxsprings uit te breiden met een hoofdbord. Voor de Marquis boxspring zijn 4 verschillende hoofdborden verkrijgbaar. Afhankelijk van het type hoofdbord zijn deze leverbaar voor verschillende bedbreedtes en in diverse stoffen, waaronder Hästens stoffen, Hästens Canvas, Hästens Wol, Hästens S12 of leer. De Hästens hoofdborden kunnen zowel aan het bed of aan de muur worden gemonteerd. 

De Hästens Marquis is verkrijgbaar vanaf € 4300,00, op basis van 180x200 cm met BJ dekmatras (4 cm, J-paardenhaar). 

ClimaBest Boxspring

Vele duizenden Living Comfort slapers gingen u al voor met één Energy+ of MediActive matras welke te combineren is op de ClimaBest Boxspring. Lees hier een van de reviews geschreven door René van den Langenbergh op onze trustpilot pagina.

Correcte levering en zéér goed slapen

''Beetje achterdochtig, want de prijs was toch aanzienlijk goedkoper dan bij andere aanbieders van slaapsystemen, soms tot zelfs de helft goedkoper!
Toch gekocht en nog geen moment spijt gehad, ik slaap nu 300 x beter dan voorheen. Levering gebeurde correct en stipt op tijd. Een aanrader voor een prijsje.''

Meer weten over de unieke voordelen van de ClimaBest Boxspring voor uw slaapgenot? Bezoek de boxspring pagina.

Naar de ClimaBest Boxspring

 
Mail deze site naar mijzelf
E-mailadres
Boxspring 365