U bevindt zich op de website van boxspring365.nl. Onderstaand treft u informatie aan over de boxsprings van het merk Eastborn. Let op! Onze onderneming verkoopt geen producten van Eastborn.

Eastborn Boxspring

Alle boxspringcombinaties van Eastborn worden volledig met de hand samengesteld en gestoffeerd. De Eastborn boxsprings zijn in diverse uitvoeringen en afmetingen verkrijgbaar. Tevens kunnen de boxsprings van Eastborn voorzien worden van een hoofd- en/of voetbord naar keuze. Door daarbij ook de stof en kleur zelf te kiezen, kan een Eastborn boxspring volledig naar de persoonlijke voorkeuren worden samengesteld. 

Eastborn maakt verschillende varianten boxsprings die elk zijn afgestemd op de eisen en wensen van de gebruiker. Zo maakt Eastborn boxsprings met Bonell binnenvering en met pocketvering.

Boxsprings met Bonell binnenvering kenmerken zich door hun duurzaamheid en slaapcomfort. Eastborn boxsprings met Bonnel binnenvering zijn te vinden bij de volgende collecties:

Boxsprings met een kern van pocketveren zijn voorzien van een soepele schoudercomfort-zone. De aanpassing bij een pocketveren interieur is beter, omdat elk veertje afzonderlijk kan bewegen en daardoor de juiste ondersteuning biedt. Eastborn boxsprings met pocketvering zijn te vinden bij de volgende collecties:

Eastborn Prime Collection

De Eastborn Prime Collection is het grootste en meest gevarieerde programma van alle collecties binnen Eastborn. De collectie bestaat naast diverse series boxsprings, uit diverse series matrassen, een groot aantal hoofd- en voetborden, accessoires en lattenbodems. Binnen de Eastborn Prime Collection zijn de volgende series beschikbaar:

Eastborn Collectie 2013

De Eastborn Collectie 2013 bestaat uit 19 verschillende modellen boxsprings met elk een eigen design en eigenschappen. Ook zijn er per model verschillende stoffen, kleuren, kleur- en houtaccenten en accessoires mogelijk. Modellen leverbaar binnen de Eastborn Collectie 2013 zijn: Adelaide, Bedigo, Brisbane, Sydney, Townsville, Canberra, Darwin, Georgetown, Gladstone, Mackay, Melbourne, Newcastle, Perth, Culture, Dance, Fashion, Image, Sports en Surprise.

Eastborn Airflow boxspring

Eastborn heeft met de Airflow boxspring een slaapsysteem ontwikkelt dat ademt. De Eastborn Airflow zorgt door een continue luchtcirculatie in het matras en de boxspring voor een optimaal slaapcomfort met een gezond slaapklimaat. Gecombineerd met de Airflow matras bieden de Tube-Box boxspringbodems een ondersteuning op de plekken waar de gebruiker het nodig heeft. De Tube-box boxspringbodems zijn voorzien van een laag tubes van 4 cm hoog en een ventilerende bodem. De Tube-box is verkrijgbaar in de standaardhoogte van 10 cm of een hoge uitvoering van 20 cm en is zowel leverbaar in een vlakke als een elektrisch verstelbare uitvoering.

Eastborn Lotus boxspring

De Lotus boxspring van Eastborn is zowel te gebruiken als inzetboxspring of vrijstaand neer te zetten. De boxspring is slechts 12,5 cm hoog. Hierdoor is de Lotus boxspring in te zetten in veel ledikanten, waardoor men het comfort van een boxspring verkrijg in combinatie met een eigen ledikant. De Lotus boxspring is verkrijgbaar in een vlakke variant en een elekrtrisch verstelbare boxspring met 2 motoren. Beiden zijn ze voorizen van een pocketinterieur met elektrothermisch geharde veren.

Cruiser, Cruiser DeLuxe, Inspiration boxspring

De boxsprings binnen deze collecties zijn voorzien van een Bonell binnenvering en zijn zowel verkrijgbaar in een vlakke als elektrisch verstelbare uitvoering. Alle boxsprings zijn voorzien van een antislip in het bovenblad, wat voorkomt dat het matras gaat schuiven.

Cruiser 20/ 20 2M

De Cruiser 20 is verkrijgbaar in een vlakke variant. Daarbij heeft men de keuze uit een boxspring met houten of stalen frame. De Cruiser 20 2M is uitgevoerd met 2 motoren, die onafhankelijk van elkaar het rug- en voetgedeelte kunnen verstellen, met ondersteuning van de knieholte voor extra comfort.

Cruise DeLuxe 25/ 25 2M

De Cruiser DeLuxe 25 is verkrijgbaar met een houten frame (vlak) en een stalen frame (vlak met frame). De boxspring is extra dik, wat zorgt voor een robuust uiterlijk van deze boxspringcombinatie. De Cruiser DeLuxe 25 2M combineert het robuuste uiterlijk met comfort van een verstelbaar bed.

Inspiration 30/ 30 2M/ Design/ Klassiek

De Inspiration 30 boxspring is voorzien van een extra gestoffeerd kader, waardoor de boxspring een stijlvol uiterlijk heeft. De hogere opbouw zorgt voor een optimaal gebruiksgemak. De Inspiration 30 2M is verstelbaar in de rug en aan het voeteneind. Eastborn's Inspiration 30 Design heeft ronde vormen welke dit model tot een echte design boxspring maakt. Met de Inspiration 30 Klassiek biedt Eastborn een boxspring met een klassieke vormgeving; gestoffeerd en voorzien van een bedrok.

Eastborn Sand Collection

Een boxspring uit de Eastborn Sand Collection biedt een optimaal ligcomfort. Binnen de Sand Collection zijn er twee modellen beschikbaar:

Eastborn Sand Exclusive Collection

De Sand Exclusive Collection bestaat uit meerdere modellen met een zorgvuldige afwerking. Beschikbare modellen uit de Exclusive Collection zijn Peretti, Ravenna, Venturi en Verona. De boxspring modellen bevatten een kern van pocketveren en de matrassen zijn voorzien van Dynamic Pocketvering. Verder zijn er diverse exclusieve stoffen en verschillende stijlen hoofdborden beschikbaar, ook in leder. De boxsprings uit de Sand Exclusive Collection kunnen worden uitgebreid met diverse opties zoals infrarood, massage en poten.

Sand Exclusive Boxspring 100 en 200

De Sand Exclusive 100 vlakke boxspring is gemaakt van massief Zweeds groeiend hout en vormt samen met de kern van pocketveren de basis van deze Sand boxspring. De vaste en elektrisch verstelbare Sand 200 boxspring is voorzien van dezelfde pocketveer, maar op een frame van robuust MDF hout. Beiden zijn voorzien van een onderrand, waardoor de boxspring een modern en hoger uiterlijk heeft.

Sand Exclusive Boxspring 300 en 400

De Sand Exclusive 300 en 400 boxsprings hebben een extra hoog pocketinterieur welke zijn voorzien van de Pocket Inside Technology. Hierbij wordt de slaper ondersteund vanuit de kracht en soepelheid van de buitenste van de twee nageharde pocketveren, gevolgd door de extra ondersteuning van de pocketveer in de kern.

Eastborn Sand Basic Collection

Bij de Sand Basic Collection heeft men de keuze uit twee verschillende boxspring uitvoeringen; een Scandinavische uitstraling met gestoffeerde matrassen en een topdekmatras of een Traditionele uitstraling met witte matrassen. Deze zijn geheel aan te passen aan het gewenste ligcomfort en smaak door de keuze uit 5 verschillende stofkleuren.

Eastborn Vive Collection

De Eastborn Vive Collection is gemaakt voor de sportieve en veeleisende slaper. De boxsprings in deze collectie hebben een frisse en sportieve look en bestaan uit een drie-veren systeem. De matrassen bij de Vive boxsprings bevatten twee lagen pocketveren. De bovenste laag geeft het gevoel van slapen op een topmatras en de pocketveren daaaronder bieden de juiste ondersteuning. De derde laag veren zit in de ondersteunende boxsprings. Men kan bij de Vive Collection kiezen uit 4 verschillende hoogten en breedten van het hoofdbord. De boxsprings zijn te verkijgen in lengtematen 200, 210 en 200 cm, zonder daar een meerprijs voor te hoeven betalen.

Eastborn Master Collection

De Eastborn boxsprings uit de Master Collection hebben als kernwoorden kwaliteit, comfort, duurzaamheid, luxe afwerking en bijzondere details. Men heeft de keuze uit boxspringcombinaties en matrassen waardoor de boxspring volledig aan te passen is aan de persoonlijke voorkeuren. De boxsprings uit de Master Collection zijn verkrijgbaar in een vlakke en elektrisch verstelbare uitvoering en twee verschillende hardheden en zijn er in types Master 20, Master 25 en Master 30. Het interieur van deze boxsprings bestaat uit pocketveren, waarbij elke veer zorgt voor een individuele aanpassing aan het matras.

Binnen de Eastborn Master Collection zijn 16 verschillende modellen leverbaar, elk met een geheel eigen uitstraling en design. De boxspringcombinaties zijn zelf aan te passen aan de persoonlijke voorkeuren door de stof, kleur en accessoires zelf  te kiezen. De hoofd- en voetborden van de Master Collection zijn in verschillende hoogtes en stofuitvoeringen leverbaar. De Eastborn Master Collection bestaat uit de volgende modellen: Abbey, Avery, Blaze, Blossom, Crystal, Empire, Estate, Express, Facet, Chester, Glance, Innesto, Jewel, Pearl, Pure en Treasure. Een vlakke boxsprincombinatie met hoofdbord uit de Master Collection is verkrijgbaar vanaf € 3505,00.

ClimaBest Boxspring

Vele duizenden Living Comfort slapers gingen u al voor met één Energy+ of MediActive matras welke te combineren is op de ClimaBest Boxspring. Lees hier een van de reviews geschreven door René van den Langenbergh op onze trustpilot pagina.

Correcte levering en zéér goed slapen

''Beetje achterdochtig, want de prijs was toch aanzienlijk goedkoper dan bij andere aanbieders van slaapsystemen, soms tot zelfs de helft goedkoper!
Toch gekocht en nog geen moment spijt gehad, ik slaap nu 300 x beter dan voorheen. Levering gebeurde correct en stipt op tijd. Een aanrader voor een prijsje.''

Meer weten over de unieke voordelen van de ClimaBest Boxspring voor uw slaapgenot? Bezoek de boxspring pagina.

Naar de ClimaBest Boxspring

 
 
 

Boxsprings vergelijken

Het uitzoeken van een nieuwe boxspringcombinatie roept veel vragen op. Bij het vergelijken van een boxspring komen veel vragen naar voren. Is er een goede prijs/kwaliteit verhouding, wat vinden anderen van het de boxspring en bijhorende matrassen en kan ik thuis de boxspringcombinatie uitproberen?

  Energy+

ClimaBest Boxspring met Energy+ matrassen

M Line Box II Boxspring met
Slow Motion VI matrassen
Eastborn Nummer 10 met Nummer  10 matrassen Auping Boxspring Dominica met Cresto Visco matrassen
Testmogelijkheid
thuis
14 dagen gratis
thuis proefslapen.
Dan pas
definitief beslissen
Tot 90 dagen
omruilgarantie
Afhankelijk van dealer Tot 30 dagen omruilgarantie
Prijs o.b.v.
160x200 cm
Actieprijs vanaf
€ 1.459,-
Geldig t/m 31-10-2017
Richtprijs
€ 4.719,60
Richtprijs
€ 1.999
Richtprijs
€ 4.225
Bezorg- en/of
ophaalkosten
Nee,
geen bezorg- en ophaalkosten
Nee, geen
bezorgkosten
Afhankelijk van dealer Nee, geen
bezorgkosten
Moment van Betaling Achteraf betalen, als u
besluit de bestelling te behouden
Afhankelijk van dealer Afhankelijk van dealer Afhankelijk van dealer
Garantie 5 jaar volledige
garantie zonder
afschrijving
10 jaar garantie 5 jaar aflopend op het matras, 25 jaar op het vereninterieur van de boxspring tegen draad- en framebreuk 2 jaar standaard garantie. Na registratie totaal 5 jaar, waarvan 2 jaar volledig. Na 2 jaar geldt een afschrijving
Hoogte boxspring
(inclusief potenset)
37 cm 22 cm 37 cm 37 cm
Hoogte matras 23 cm 26 cm 18 cm 20 cm
Matraskern

Energy+ matras. Pocketvering kern met 7 cm traagschuim toplaag

M Line Slow Motion VI matras. pocketvering kern met 8 cm traagschuim toplaag. Meegestoffeerde pocketvering matras Nummer 10 Pocketvering met comfortlaag van HR schuim
Topmatras Ja, wanneer u kiest voor een Deluxe boxspring Nee Topdek Nummer 10 Comfortschuim 7 cm Nee
Hoofdbord Inclusief,
hoogte 106 cm
Inclusief,
hoogte 120 cm
Inclusief,
hoogte 95 of 110 cm
Inclusief,
hoogte 95 cm
Potenset Inclusief Inclusief Inclusief Inclusief
Anti-allergische 100% anti-allergisch door optie ClimaBest Protector Antibacteriële matraskern en -tijk Nee Nee,
wel beschikbaar
Vochtregulatie en ventilatiesysteem Perfect ventilerend door slimme technologieën als Cairfull en Purotex Uitstekend door open structuur en ventilerende 3D stof Goed ventilerend AVS ventilerende spiraalbodem
Lid van belangen
organisatie
waarmerken Onbekend Onbekend Onbekend
Officieel kwaliteit
keurmerk
TNO, Öko-tex TUV, TNO, LGA Öko-tex Onbekend Cradle to Cradle
Consumenten
beoordelingen Trustpilot
0,0
Trustpilot beoordelingen
Nee Nee Nee
Consumentenbond
Energy+ matras:
Consumentenbond matras N.v.t. N.v.t. N.v.t.

Meer weten over de unieke voordelen van de ClimaBest Boxspring voor uw slaapgenot? Bezoek de boxspring pagina.

Naar de ClimaBest Boxspring

 
 
Mail deze site naar mijzelf
E-mailadres
Boxspring 365