U bevindt zich op de website van boxspring365.nl. Onderstaand treft u informatie aan over de boxsprings van het merk Auping. Let op! Onze onderneming verkoopt geen producten van Auping.

Auping Boxspring

Het boxspring assortiment van Auping bestaat uit drie verschillende collecties. Voor elke boxspringcollectie zijn meerdere modellen boxsprings verkrijgbaar. Auping biedt boxspringcombinaties van Nederlandse makelij. 

  • Auping Original boxspring
  • Auping Criade boxspring 
  • Auping Kiruna boxspring

Binnen deze collecties heeft Auping diverse modellen uitgebracht.Hieronder zullen we de belangrijkste kenmerken van de boxspringcombinaties toelichten.

Auping Original Boxspring 

De Auping Dublin boxspring is verkrijgbaar in diverse maten en kleuren.

Auping Original

De Auping Original boxspring heeft een stoer en tijdloos design, aldus Auping. Door het gebruik van hoogwaardige materialen is de Original een duurzame boxspring. De boxspringbodem van de Auping Original is voorzien van een AVS spiraalbodem met daarop een matras met tonvormige pocketveren afgedekt met drukverdeler en een comfortlaag van HR schuim. De spiraalbodem is voor 80% open, wat zorgt voor een goede ventilering. De veerkrachtigheid zorgt voor een goede ondersteuning. 

De boxspring (180x210 cm) is grotendeels met de hand afgewerkt en de rechte lijnen en organisch gevormde randen van het hoofdbord zorgen voor een mooie afwerking. 

Auping Criade Boxsprings

De Criade boxsprings van Auping zijn de AVS boxsprings waarin spiraalbodems zijn verwerkt. Hierdoor hebben de boxspringbodems een goede ventilatie, veerkrachtige ondersteuning en goede drukverdeling. De Criade boxspring kenmerkt zich door een eigentijds strijlvol ontwerp.

De Criade boxspring kent een aantal verschillende soorten, het verschil zit hem vooral in het uiterlijk van de boxspring. De hoofdborden zijn er in vier verschillende varianten. 

  • Auping Criade boxspring met Curl hoofdbord, geeft u slaapkamer een klassieke uitstraling en is verkrijgbaar in diverse kleuren. 
  • Auping Criade Boxspring met het Cushion hoofdbord, een bijna egaal hoofdbord, met wat kleine details. Hangt tussen design en klassiek in.
  • Auping Criade boxspring met Plain hoofdbord, een strak hoofdbord zonder details voor een strakke inrichting van uw slaapkamer. 
  • Auping Criade Boxspring met Square hoofdbord. Het gecapitonneerde hoofdbord geeft uw slaapkamer een bijzonder klassieke uitstraling. 

Alle Criade boxsprings hebben een 80% open spiraalbodem met pocketveren en ventilerende 3D materialen. De Criade is leverbaar met een vlakke of elektrisch verstelbare bodem. U kunt kiezen uit 1,2 of 3 motoren. 

Auping Kiruna Boxspring

De Kiruna boxspring collectie van Auping bestaat uit 4 modellen boxsprings, welke zich onderscheiden door hun warme uitstraling en hoge kwaliteit. De boxspring is voorzien van een spiraalbodem voor een goede ventilatie.

Auping Kiruna Unik

Auping heeft met de Kiruna Unik boxspring een comfortabele boxspring uit de Kiruna collectie in huis. Omdat de Kiruna Unik boxspring is opgebouwd op een spiraalbodem, biedt deze een goede ventilatie. De Kiruna Unik wordt geleverd samen met de 18 cm hoge Unik matras, met 7 comfortzones en een kern van tonvormige veren. De Auping Kiruna Unik is verkrijgbaar vanaf € 5250,00.

Auping Kiruna Sami

De strak vormgegeven Kiruna Sami boxspring is naast comfortabel ook duurzaam door de AVS boxspringbodem. Op de boxspringbodem van de Kiruna Sami hoort de Sami matras. Deze matras met een kern van tonvormige veren is 18 cm hoog en heeft 7 comfortzones. De Auping Kiruna Sami is verkrijgbaar vanaf € 5250,00.

Auping Kiruna Unik Deluxe

De Auping Kiruna Unik Deluxe is de luxe variant van de comfortabele en duurzame Kiruna Unik. De Kiruna Unik Deluxe is voorzien van een 20 cm hoog matras met personal bedding kern; een kern bestaande uit 2 soorten veren; tonvormige en cilindervormige veren. In combinatie met de matrastopper zorgt dit voor een optimaal comfort. De Kiruna Unik Deluxe van Aupng is verkrijgbaar vanaf € 6040,00.

Auping Kiruna Sami Deluxe

De Auping Kiruna Sami Deluxe is de luxe variant van de Kiruna Sami.  Ook deze  Sami Deluxe is voorzien van een matras met personal bedding kern; een kern bestaande uit 2 soorten veren. Het Sami Deluxe matras is 20 cm hoog en heeft 7 comfortzones. De Auping Kiruna Sami Deluxe is verkrijgbaar vanaf € 6040,00.

Persoonlijke voorkeur

Stoffen, kleuren en accessoires

Alle Auping boxsprings zijn geheel aan te passen aan de persoonlijke voorkeur. Door de ruime keuze uit verschillende stoffen en stofkleuren kan de boxspring worden samengesteld zodat deze bij elk slaapkamerinterieur past. Ook kiest men bij Auping bijpassende poten en accessoires, zoals een hoofdbord, voetbord, hocker, nachtkast, RF afstandbediening en een LED leeslamp. 

Afmetingen en verstelbaarheid

Bij Auping is het mogelijk een boxspring samen te stellen die geheel voldoet aan de eisen en wensen. Zo kiest men voor het gewenste type boxspringbodem, de gewenste afmeting (er zijn meerdere standaard breedte- en lengtematen mogelijk) en de verstelbaarheid van de boxspringbodem. Alle modellen binnen de boxspring collectie van Auping zijn leverbaar in een vlakke variant. De meeste boxspring modellen zijn daarnaast leverbaar in een elektrisch verstelbare variant met (afhankelijk van het model) 1, 2 of 3 motoren. Wanneer men kiest voor een deelbare boxspring zijn zowel de verstelbaarheid, type matras en hardheid van het matras per kant afzonderlijk te bepalen. 

Matras en topmatras

Voor elke Auping boxspring heeft men de keuze uit een enkele, voor dat model gelecteerde, matrassen en topmatrassen. Een topmatras is optioneel bij niet-gestoffeerde matrassen. Bij een gestoffeerde matras kiest men voor een matrastopper. 

ClimaBest Boxspring

Vele duizenden Living Comfort slapers gingen u al voor met één Energy+ of MediActive matras welke te combineren is op de ClimaBest Boxspring. Lees hier een van de reviews geschreven door René van den Langenbergh op onze trustpilot pagina.

Correcte levering en zéér goed slapen

''Beetje achterdochtig, want de prijs was toch aanzienlijk goedkoper dan bij andere aanbieders van slaapsystemen, soms tot zelfs de helft goedkoper!
Toch gekocht en nog geen moment spijt gehad, ik slaap nu 300 x beter dan voorheen. Levering gebeurde correct en stipt op tijd. Een aanrader voor een prijsje.''

Meer weten over de unieke voordelen van de ClimaBest Boxspring voor uw slaapgenot? Bezoek de boxspring pagina.

Naar de ClimaBest Boxspring

 

 

 
 
 

Boxsprings vergelijken

Het uitzoeken van een nieuwe boxspringcombinatie roept veel vragen op. Bij het vergelijken van een boxspring komen veel vragen naar voren. Is er een goede prijs/kwaliteit verhouding, wat vinden anderen van het de boxspring en bijhorende matrassen en kan ik thuis de boxspringcombinatie uitproberen?

  Energy+

ClimaBest Boxspring met Energy+ matrassen

M Line Box II Boxspring met
Slow Motion VI matrassen
Eastborn Nummer 10 met Nummer  10 matrassen Auping Boxspring Dominica met Cresto Visco matrassen
Testmogelijkheid
thuis
14 dagen gratis
thuis proefslapen.
Dan pas
definitief beslissen
Tot 90 dagen
omruilgarantie
Afhankelijk van dealer Tot 30 dagen omruilgarantie
Prijs o.b.v.
160x200 cm
Actieprijs
€ 1.449,-
Geldig t/m 31-10-2017
Richtprijs
€ 4.719,60
Richtprijs
€ 1.999
Richtprijs
€ 4.225
Bezorg- en/of
ophaalkosten
Nee,
geen bezorg- en ophaalkosten
Nee, geen
bezorgkosten
Afhankelijk van dealer Nee, geen
bezorgkosten
Moment van Betaling Achteraf betalen, als u
besluit de bestelling te behouden
Afhankelijk van dealer Afhankelijk van dealer Afhankelijk van dealer
Garantie 5 jaar volledige
garantie zonder
afschrijving
10 jaar garantie 5 jaar aflopend op het matras, 25 jaar op het vereninterieur van de boxspring tegen draad- en framebreuk 2 jaar standaard garantie. Na registratie totaal 5 jaar, waarvan 2 jaar volledig. Na 2 jaar geldt een afschrijving
Hoogte boxspring
(inclusief potenset)
37 cm 22 cm 37 cm 37 cm
Hoogte matras 23 cm 26 cm 18 cm 20 cm
Matraskern

Energy+ matras. Pocketvering kern met 7 cm traagschuim toplaag

M Line Slow Motion VI matras. pocketvering kern met 8 cm traagschuim toplaag. Meegestoffeerde pocketvering matras Nummer 10 Pocketvering met comfortlaag van HR schuim
Topmatras Nee Nee Topdek Nummer 10 Comfortschuim 7 cm Nee
Hoofdbord Inclusief,
hoogte 106 cm
Inclusief,
hoogte 120 cm
Inclusief,
hoogte 95 of 110 cm
Inclusief,
hoogte 95 cm
Potenset Inclusief Inclusief Inclusief Inclusief
Anti-allergische 100% anti-allergisch door optie ClimaBest Protector Antibacteriële matraskern en -tijk Nee Nee,
wel beschikbaar
Vochtregulatie en ventilatiesysteem Perfect ventilerend door slimme technologieën als Cairfull en Purotex Uitstekend door open structuur en ventilerende 3D stof Goed ventilerend AVS ventilerende spiraalbodem
Lid van belangen
organisatie
waarmerken Onbekend Onbekend Onbekend
Officieel kwaliteit
keurmerk
TNO, Öko-tex TUV, TNO, LGA Öko-tex Onbekend Cradle to Cradle
Consumenten
beoordelingen Trustpilot
0,0Trustpilot beoordelingen Nee Nee Nee
Consumentenbond
Energy+ matras:
Consumentenbond matras N.v.t. N.v.t. N.v.t.

Meer weten over de unieke voordelen van de ClimaBest Boxspring voor uw slaapgenot? Bezoek de boxspring pagina.

Naar de ClimaBest Boxspring

 
 
Mail deze site naar mijzelf
E-mailadres
Boxspring 365