Boxspring reviews 

De aankoop van een boxspring is voor iedereen een ander proces. Iedereen heeft namelijk zijn eigen voorkeuren. U kunt natuurlijk wel even kijken wat anderen over de boxspring vertellen, en daarnaast is het ook prettig om te weten hoe het aankoopproces is bevallen. Is de klant bijvoorbeeld goed geholpen in de showroom en komt het bedrijf de verwachtingen na? Er zijn veel facetten die belangrijk zijn bij de aankoop van een Boxspring. 

Wat is nu een betrouwbare beoordeling? 

Op veel websites vindt u honderden beoordelingen. Maar kijk goed welke partij daar achter zit. Webshops kunnen natuurlijk makkelijk zelf een beoordeling plaatsen om u op het verkeerde been te zetten. 

Partijen als Trustpilot, de Consumentenbond en Ekomi zijn betrouwbaar doordat het voor de verkopende partij niet mogelijk is om zelf beoordelingen te plaatsen. Alle beoordelingen die u daar leest zijn dus geplaatst door klanten die daadwerkelijk een product hebben gekocht en graag hun ervaring delen. 

Hieronder ziet u een voorbeeld van een beoordeling die is geplaatst op Trustpilot: 

Trustpilot

 

Bezoek een showroom 

Nadat u veel beoordelingen hebt geinvertariseerd, heeft U waarschijnlijk een paar bedrijven gekozen waarmee u eventueel zaken wil gaan doen. U kunt natuurlijk direct online bestellen en afgaan op de recensies van andere. Echter wanneer u nog niet volledig overtuigd bent, kunt u ook altijd even langs gaan in de showroom voor wat meer advies, zodat u een passend matras koopt. 

Proefslapen 

Een boxspring is natuurlijk een vrij kostbare aankoop, u slaapt er tenslotte de aankomende 10 jaar op. Het is dus belangrijk dat u de goede keus maakt. Er is maar één manier om erachter te komen of de door u gekozen boxspring voor u de beste boxspring is: proefslapen. Wanneer u een boxspring bekijkt in een showroom of beddenspeciaalzaak, kunt u proefliggen. Echter ligt u in een showroom net iets minder ontspannen, vaak heeft u uw jas nog aan. Het is niet verstandig om op basis van een momentopname een Boxspring aan te schaffen. Door te proefslapen kunt u de boxspring 14 dagen vrijblijvend uittesten en bepalen of de boxspring voor u de beste boxspring is.   

Meer weten over een gezonde nachtrust op de ClimaBest Boxspring? Bezoek de boxspring pagina.

Naar de ClimaBest Boxspring

 
Mail deze site naar mijzelf
E-mailadres
Boxspring 365