Welk matras is het best voor u?

Er zijn een aantal verschillende matrassen die u op uw boxspring kunt leggen. We zetten een aantal varianten voor u op een rij met de bijbehorende kenmerken. 

Boxspring in combinatie met een traagschuim matras

Energy+ matras in combinatie met uw Boxspring 

Een boxspring combinatie dient uw lichaam adequaat te ondersteunen en voor een optimale drukverdeling te zorgen. Het matras speelt hierin een cruciale rol. Het Energy+ matras bij de ClimaBest Boxspring staat hiervoor garant. Het matras zorgt voor: 

  • Betere doorbloeding
  • Draagt bij aan een diepere slaap
  • Optimaal ligcomfort

Het Energy+ matras is een samengesteld combinatiematras, waarin het beste van twee werelden samenkomt. De vijf centimeter dikke BlueFlex traagschuim toplaag in combinatie met een 5 zone basis kern van pocketveren zorgen samen voor de juiste opwaartse druk en drukverlaging.

MediActive matras in combinatie met uw boxspring 

Men denkt nog vaak dat een hard matras het beste matras is. Sinds de introductie van traagschuim is deze gedachte volledig achterhaald. Het in 7-zones gecontourde MediActive traagschuim matras zorgt voor het allerhoogste comfort. 

mediactive matrasHet medisch traagschuim van het MediActive matras reduceert de druk op het lichaam aanzienlijk in tegenstelling tot niet-drukverlagende matrassen. Het medische polyethyleen-urethaan (traagschuim) matras zorgt ervoor dat de druk op uw gewrichten en ruggengraat evenredig wordt verdeeld. Rug-, hoofd- en nekpijn wordt hierdoor verlicht en decubitus voorkomen.

Wat is traagschuim precies? 

Traagschuim kenmerkt zich door de drukverlagende werking, wat onzettend goed is voor mensen met gevoelige spieren en gewrichten. Het verdeelt het lichaamsgewicht gelijkmatig over het gehele matras. Het materiaal kent een goede vochtdoorlatendheid en een prima isolatie. 

Boxspring in combinatie met een koudschuim matras

Auping Dublin Maximus 

De Auping Dublin Maximus boxspring is de luxe variant van de Dublin boxspring. Het is extra stijlvol door het gestoffeerde matras met daarop de topmatras van HR-schuim, welke extra comfort biedt. HR schuim is koudschuim, ook wel High Resilience schuim genoemd en wordt gemaakt van polyurethaan. Dit is de toplaag van het Auping matras. 

De Dublin Maximus boxspring is verkrijgbaar in vlakke en elektrisch verstelbare variant. Een vlakke Dublin Maximus boxspringcombinatie (2 vlakke bodems, 2 Dublin Maximus matrassen, matrastopper en een hoofdbord) is verkrijgbaar vanaf € 2995,00. De elektrisch verstelbare Dublin Maximus boxspringcombinatie (2-motorige boxspringbodems, 2 Dublin Maximus matrassen, matrastopper en een hoofdbord) is verkrijgbaar vanaf € 4995,00. 

De Velda versus Boxspring 

Velda beschrijft de Versus boxspring als een comfortabele boxspring van hoge kwaliteit en zeer hygiënisch. De Velda Versus boxsprings bestaan uit bonellveren welke zijn voorzien van 5 comfortzones. De Versus wordt standaard geleverd met een gestoffeerde Velda Pocket 300HR matras met 7-zones HR staat voor High Resilience schuim, beter bekend als koudschuim. 

De Versus boxsprings zijn verkrijgbaar in verschillende breedte- en lengtematen en kunnen naar wens aangepast worden door te kiezen uit stoffen, kleuren en accessoires als hoofdborden (typen Square, Flexion en Arch), hockers en een voetenbank. 

Wat is koudschuim precies?

Het koudschuim kenmerkt zich door een goede ondersteuning, en een goede isolatie. De vochtdoorlatendheid is bij dit materiaal wat minder goed. 

Boxspring in combinatie met matrastopper

Boxspring Swiss Sense Capella Lugano 

De Swiss Sense Capella Lugano is voorzien voor een 9 zone pocketvering kern met doorbovenop een topper. 

De matrastopper is de perfecte oplossing om het matras van een extra comfortlaag te voorzien. Swiss Sense heeft verschillende soorten toppers, standaard krijgt u een topper van HR koudschuim. Tegen een meerprijs kan dit vervangen worden voor een latex topper. Een topper is sterk afhankelijk van eigen voorkeur. De topper zorgt voor extra comfort. Vaak worden matrastoppers ook gebruikt om de naad tussen 2 matrassen te overbruggen.

Proefslapen 

Er zijn veel mogelijkheden om uw boxspring van extra comfort te voorzien. Wanneer u al een boxspring heeft en u wilt graag een nieuwe matras proberen, dan kan het erg lastig zijn om een goede combinatie te vinden. Probeer daarom altijd het matras uit, thuis op uw eigen boxspring. 

Wanneer u een boxspring bekijkt in een showroom of beddenspeciaalzaak, kunt u proefliggen. Echter maakt u dan niet de bewegingen die u in uw slaap maakt en voelt u niet welke ondersteuning de boxspring u biedt. Door te proefslapen kunt u de boxspring 14 dagen vrijblijvend uittesten en bepalen of de boxspring voor u de beste boxspring is.   

Meer weten over een gezonde nachtrust op de ClimaBest Boxspring? Bezoek de boxspring pagina.

Naar de ClimaBest Boxspring

 
Mail deze site naar mijzelf
E-mailadres
Boxspring 365