Over... een boxspring kopen

Een boxspring kopen en daarbij een matras kiezen dat volledig aansluit bij uw behoeften is doorgaans geen gemakkelijke opdracht. Mensen klagen maar al te vaak dat ze door de bomen het bos niet meer zien. Daarnaast heeft ieder mens zo zijn eigen wensen en voorkeuren. 

Vier zaken waar u op kunt letten tijdens de aankoop van een boxspring:

Levensduur

Het is belangrijk om bij de aanschaf te weten hoe lang de boxspring ongeveer meegaat. Normaliter is de levensduur van de boxspringbodem wat langer dan een matras. Een goede boxspringbodem zal rond de 10 tot 12 jaar meegaan. 

Goede vochtregulatie

De boxspring zal in combinatie met het matras moeten zorgen voor een goede vochtregulatie. Voor de boxspring is het van belang dat deze voldoende ventileert zodat niet te veel vocht en warmte wordt vastgehouden. 

Wat is er allemaal inbegrepen bij de prijs

Het is van groot belang om uzelf goed te informeren over de samenstelling van de boxspring. Hierbij valt te denken aan: type matras, potenset, matrastopper, hoofdbord, voetbord en verstelbaar of niet verstelbaar. De opbouw van de boxspring  kan aanmerkelijk verschillen per aanbieder.

Geschikt voor welk type matras

Dit is waarschijnlijk het belangrijkste punt waarop u moet letten. Het matras bepaalt namelijk voor het grootste deel hoe uw nachtrust is. Het is daarom ook aan te raden om een boxspring bedbodem altijd in combinatie met een matras te kopen. Zodat u zeker weet dat het matras goed bij de boxspring past.

Conclusie

Wij kunnen met zekerheid zeggen dat de ClimaBest Boxspring voldoet aan deze boxspring taupevoorwaarden, al kunnen uw persoonlijke wensen net iets anders zijn. De boxspring heeft een lange levensduur, ventileert optimaal en zorgt daarbij voor een goede vochtregulatie. Zowel de vaste als elektrisch verstelbare ClimaBest Boxspring worden geleverd inclusief hoofdbord en matrassen van het merk Energy+ of MediActive (of een combinatie hiervan). De elektrisch verstelbare variant is uitgerust met 2 elektromotoren per box (4 in totaal), inclusief voeteindbeugels.

Doe de test en probeer de ClimaBest Boxspring inclusief matras 14 dagen geheel vrijblijvend thuis uit. Niet tevreden? Dan komen wij zonder vragen te stellen uw bestelling weer ophalen. U betaalt bij ons altijd pas na het 14 dagen vrijblijvend uitproberen.

'Zelf een bed inelkaar zetten kan iedereen en Living Comfort komt alle gemaakte afspraken goed na, en als er vragen zijn, worden deze vragen goed telefonisch beantwoordt op een lokaal tarief telefoonnummer.
Ik ben zeer tevreden over de service, de levering en de producten van Living Comfort .' (E. Veld)

Meer weten over de drukverlagende eigenschappen van de ClimaBest boxspring en de daartoe behorende traagschuim matras? Bezoek de boxspring pagina.

Naar de ClimaBest Boxspring

 
Mail deze site naar mijzelf
E-mailadres
Boxspring 365