Over... boxspring aanbiedingen

Zowel op internet als in huis-aan-huis folders komt u regelmatig boxspring aanbiedingen tegen. Aanbiedingen voor vlakke boxsprings, elektrisch verstelbare boxsprings, boxsprings van luxe merken of boxsprings van bekende beddenverkopers. 

Goedkope boxspring

De kans is groot dat u tijdens uw zoektocht naar een nieuwe boxspring ook goedkope boxsprings tegenkomt. U vraagt zich vast af waarom er zulke grote prijsverschillen zitten tussen de goedkope boxsprings en duurdere boxsprings. Vaak heeft dit te maken met het materiaalgebruik en de bouw van de boxspring. Bij duurdere boxsprings wordt er doorgaans gebruik gemaakt van natuurlijke materialen, welke met de hand worden vervaardigd. Ook het type matras en matrastopper zijn van invloed op de prijs van de boxspring. Een matrastopper is niet bij elke boxspring noodzakelijk. Het weglaten van een matrastopper scheelt u bij sommige boxspring merken al snel een paar honderd euro. 

Samenstelling boxspring

livyDe samenstelling van de boxspring aanbieding kan per merk en aanbieder verschillen. Het ene merk heeft een boxspring aanbieding voor alleen de boxspring (zonder matras, matrastopper en accessoires), het andere merk biedt een complete boxspringcombinatie, inclusief matras, matrastopper, hoofd- en voetbord. Het komt voor dat een boxspring alleen wordt aangeboden met een topper. Deze boxspringcombinatie is doorgaans van mindere kwaliteit omdat u zo de ondersteuning van het matras mist. 

Kwaliteit goedkope boxspring 

De kwaliteit van een goedkope boxspring wordt vaak in twijfel getrokken, soms geheel onterecht. Het belangrijkste is dat de boxspring u het comfort biedt waar u naar op zoek bent, ongeacht de prijs die u ervoor wilt betalen.

Het is raadzaam binnen een prijscategorie verschillende boxsprings en merken met elkaar te vergelijken. Zo komt u erachter of de kwaliteit van een goedkope boxspring voldoet aan uw eisen. Ook kunt u de resultaten van de Boxspring test van de Consumentenbond met betrekking tot de kwaliteit van boxspringcombinaties meenemen. Hieruit blijkt dat de prijs/kwaliteit verhouding per merk sterk kan verschillen. 

Meer weten over de een gezonde nachtrust op de ClimaBest Boxspring? Bezoek de boxspring pagina.

Naar de ClimaBest Boxspring

 
Mail deze site naar mijzelf
E-mailadres
Boxspring 365