ClimaBest Deluxe Boxspring Antraciet
Elektrische ClimaBest Boxspring - Stille, krachtige Duitse Motor
 • ClimaBest Deluxe Boxspring
 • ClimaBest Deluxe Boxspring langwerpige blokken
 • ClimaBest Deluxe Boxspring Langwerpige Strepen
 • ClimaBest Deluxe Boxspring vierkante blokken
 • ClimaBest Deluxe Boxspring Effen
 • Zwarte boxspring
 • ClimaBest Deluxe Elektrische Boxspring Gecapitonneerd
 • ClimaBest Deluxe Elektrische Boxspring
 • ClimaBest Deluxe Elektrische Boxspring
 • Elektrische ClimaBest Boxspring - Stille, krachtige Duitse Motor
Bestellen Zelf samenstellen
 
 
 
 

MediActive + ClimaBest Matrastopper: Allerhoogste kwaliteit medisch traagschuim

+ ClimaBest Protector . Dit mag u niet missen!

Het MediActive matras: Verlicht en voorkomt problemen

 • Hoogste kwaliteit medisch traagschuim
 • Voorkomt en verlicht rug-, hoofd-, nek- en schouderklachten

9 PuntenDe ClimaBest Boxspring Deluxe met MediActive matrassen verlicht en voorkomt:
 1. Hoofdpijn. Hoofdpijn en spanning in de nekspieren zijn vaak een gevolg van een verkeerde slaaphouding.
 2. Nekpijn. Het steunweefsel van de nek (banden en kapsels) kan tijdens uw slaap gedurende lange tijd op spanning komen te staan, waardoor u pijn kunt ervaren. 
 3. Pijn in de schouders. Door een slechte slaaphouding kan er spanning ontstaan in de rug- en schouderspieren. 
 4. Slapende en tintelende armen. Wanneer de bloedcirculatie niet ongestoord kan plaatsvinden kunt u last hebben van slapende en tintelende armen. Dit gebeurt ook wanneer de zenuwbanen worden belast tijdens de slaap. 
 5. Rugpijn en stijfheid. Pijn in de onderrug en stijfheidsklachten zijn vaak het gevolg van een onnatuurlijke houding van de ruggengraat tijdens uw slaap. 
 6. Pijn in de heupen. Wanneer uw matras (te) hard is, zijn pijnlijke heupen en gewrichtsontstekingen veel gehoorde klachten. 
 7. Vermoeide en pijnlijke benen. Aderproblemen worden gezien als de oorzaak van vermoeide en pijnlijke benen. Uw benen kunnen baat hebben bij een drukverlagend matras. 
 8. Knieën. Een traditionele matras kan er voor zorgen dat uw pijnlijke kniegewrichten nog gevoeliger worden bij aanraking met een dergelijk matras. 
 9. Kuiten. Wanneer u last heeft van opgezwollen kuiten, kan een drukverlagend matras uitkomst bieden.  

Een gezonde nachtrust krijgt u pas op het juiste matras

Ooit geweten dat maar liefst 1 op de 3 Nederlanders met enige regelmaat last heeft van slapeloosheid?

MediActive matras uitgangspunten

 • Allerhoogste comfort
 • Optimale vochtverwerking
 • Optimale ondersteuning
 • Minimaliseren van drukpunten

Allerhoogste comfort

De gedachte leeft nog vaak dat een harde(re) matras het beste matras is. Sinds de introductie van traagschuim is deze gedachte volledig achterhaald. De koudschuim kern van het MediActive matras in combinatie met de ClimaBest Matrastopper zorgt voor het allerhoogste comfort. U valt eerder in slaap bij een matras dat goed aanvoelt.

Optimale vochtverwerking

Een kopje vocht per nacht verliest u gemiddeld aan lichaamsvocht. Zaak is dat uw matras dit lichaamsvocht snel en adequaat weet te verwerken. De ClimaBest Matrastopper op de MediActive matraskern wordt standaard uitgerust met een Matrastopper Protector voorzien van Adaptive & Cairfull. De unieke 3D-structuur van deze beschermer zorgt voor een optimale ventilatie en vochtafvoer.

Optimale ondersteuning

drukpunten rugpijn

De optimale lighouding wordt bereikt zodra uw wervelkolom recht ligt. Indien u een zijslaper bent dienen uw schouder en heup iets dieper in het matras te liggen. De ClimaBest Matrastopper volgt de contouren van uw lichaam en in combinatie met de koudschuim kern van het MediActive matras zorgt deze zo altijd voor de juiste ondersteuning.

Minimaliseren van drukpunten

Gemiddeld verandert u 35 keer per nacht van lighouding. Dit komt door druk op bloedvaten en zenuwbanen. Dr. ir. R.H.M. Goossens, als ergonoom verbonden aan de TU Delft, erkent deze stelling. “Slapen is veel minder passief dan we denken. We veranderen per nacht gemiddeld 35 keer van houding. Dat heeft twee oorzaken. Om te beginnen gebruiken we onze slaap om onze wervelkolom de gelegenheid te geven zich te herstellen. Daarvoor hebben de kraakbeenschijven tussen de wervels lichaamsvloeistoffen nodig. En die wordt alleen maar aangevoerd door bewegingen van het lichaam. Bovendien bewegen we om te voorkomen dat we de bloedtoevoer naar onze ledematen afknellen: zelfs bij een ideale drukverdeling van de matras houden we eenzelfde lighouding gewoon niet vol."

Het MediActive matraskern in combinatie met de ClimaBest Matrastopper halveert de druk dankzij de unieke samenstelling. Hierdoor beweegt u minder. Wat resulteert in een veel rustigere slaap.

Drukpuntverlagend en decubitus voorkomen

Het medisch traagschuim van de ClimaBest Matrastopper reduceert de druk op het lichaam aanzienlijk in tegenstelling tot niet-drukverlagende matrastoppers. De polyethyleen-urethaan (traagschuim) Matrastoppoer zorgt ervoor dat de druk op uw gewrichten en ruggengraat evenredig wordt verdeeld. Rug-, hoofd- en nekpijn wordt hierdoor verlicht en decubitus voorkomen.

Experts aan het woord: "Traagschuim reduceert druk op het lichaam"

Prof. Dr. T. Defloor verbonden aan de afdeling Verpleegwetenschappen van de Universiteit Gent, onderbouwt de drukverlagende werking van het traagschuim matras. “Een polyethyleen-urethaan (traagschuim) matras reduceert de gemiddelde en de maximale druk significant in vergelijk met een klassieke (ziekenhuis) matras. Het gemiddelde drukopervlak bij proefpersonen op een polyethyleen-urethaan matras is significant hoger dan op een klassieke (ziekenhuis) matras. Een polyethyleen-urethaan matras heeft een drukreducerend effect van 20 tot 30% in vergelijking met een standaard (ziekenhuis) matras. Bij patiënten die risico lopen op decubitus (doorligwonden) kan een polyethyleen-urethaan matras een belangrijke bijdrage leveren tot de preventie van decubitus.


Opbouw matrasOptimale ondersteuning

De MediActive matraskern in combinatie met de ClimaBest Matrastopper verlicht pijn en voorkomt klachten dankzij haar unieke samenstelling.

 • Het lichaam ontvangt de juiste ondersteuning
 • Aangenamer slapen dankzij drukverlagend traagschuim

De conformiteit van een matras is cruciaal in de juiste ondersteuning van het lichaam. De MediActive matraskern zorgt ervoor dat elk deel van het lichaam wordt ondersteund. Dankzij het traagschuim in de ClimaBest Matrastopper wordt uw lichaam op de juiste punten ondersteund. Geen enkel deel van het lichaam wordt overbelast.

Met een ClimaBest Boxspring Deluxe, uitgerust met MediActive matraskern in combinatie met de ClimaBest Matrastopper zal u zo uitgeruster wakker worden en fitter aan de dag beginnen.

100% Anti-allergisch: ClimaBest, dé innovatie in gezond slapen

 • Huisstofmijt krijgt geen kans
 • 100% Anti-allergisch

Één miljoen huisstofmijten bij u in bed. Geen fijne gedachte. Toch is dit de huidige situatie in de gemiddelde slaapkamer. Nu hoeft u niet bang te zijn voor de huisstofmijt zelf. Wel schadelijk voor uw gezondheid zijn de uitwerpselen van de huisstofmijt, welke de basis vormen voor huisstofmijtallergie.

Symptomen

Weleens wakker geworden met een verstopte neus, jeukende ogen, huiduitslag of ademhalingsproblemen? Ook bij u is er sprake van huisstofmijtallergie. In de huidige Westerse samenleving lijdt maar liefst 30% aan een vorm van huisstofmijtallergie. Bij jongeren ligt dit percentage op zelfs 40%. Logisch dat u kiest voor een boxspring en matras welke volledig anti-allergisch is.

ClimaBest, dé innovatie in gezond slapen

PurotexClimaBest is een synoniem voor intelligente slaaptechnologie. Slaapproducten en technologie zijn feitelijk onafscheidelijk geworden. En daar doet u uw voordeel mee. Bijvoorbeeld met de revolutionaire Adaptive en Purotex® technologieën. De meegestoffeerde MediActive matraskern wordt standaard geleverd met de ClimaBest matrastopper. Een unieke matrastopper welke zorgt voor een 100% anti-allergische slaapomgeving. In combinatie met de ClimaBest Boxspring vormt het dé oplossing tegen huisstofmijt in uw slaapomgeving.

MediActive matras: Voor reeds meer dan 43.000 slapers de juiste keuze

 • Reeds meer dan 43.000 slapers kozen voor het MediActive matras
 • Door klanten beoordeeld met een 8,9
 • Altijd 14 dagen gratis thuis proefslapen

Het MediActive matras is voor reeds meer dan 43.000 Living Comfort slapers de juiste keuze geweest. Gemiddeld waarderen zij het matras en de dienstverlening, via het onafhankelijke trustpilot platform, met een 8,9. De laatste innovaties van de ClimaBest Boxspring, de drukverlagende MediActive matraskern en de ClimaBest Matrastopper zorgen zo voor een optimale nachtrust met de ClimaBest MediActive Boxspring combinatie.

Proefslapen

Goede keuzeOnze visie is dat proefslapen moet! Een visie welke wordt bevestigd door Bart Haex, hoofd van het laboratorium voor Functionele Biomechanica aan de katholieke universiteit van Leuven: "Veel mensen slapen op dit moment te hard. Ze slapen liever niet op een matras die zacht aanvoelt. Een matras die lokaal goed vervormt, voelt echter heel zacht aan. Ik zou mensen daarom willen adviseren om zo”n nieuw matras gewoon een tijdje uit te proberen. Het duurt wel een week of twee, drie voor je aan een nieuw bed gewend bent. Voor je lichaam zich daarop heeft ingesteld. Een matras kopen moet je doen met een open vizier”.

We geloven in onze producten en diensten. Daarom mag u op onze kosten eerst 14 dagen gratis proefslapen op de ClimaBest Deluxe Boxspring. U betaalt altijd pas achteraf. Niet tevreden? Geen probleem dan halen we kosteloos zonder vragen te stellen de producten gratis weer op.

 

alleen deze maand bestellen v.a. € 1.409,- t/m 31-10-2017

Naar de prijslijst U heeft nog
 
de tijd.
 
 

Specificaties ClimaBest Boxspring Deluxe, MediActive matraskern en ClimaBest Matrastopper

De ClimaBest Boxspring Deluxe is een zogenoemde Scandinavische boxspring combinatie. De boxspring bestaat uit twee losse onderstellen en een hoofdbord, met daarop twee éénpersoons MediActive matraskernen en de ClimaBest Matrastoppers. De ClimaBest Boxspring Deluxe is verkrijgbaar in een vlakke, niet verstelbare uitvoering en in een elektrisch verstelbare uitvoering. Bij de elektrisch verstelbare ClimaBest Boxspring Deluxe heeft u de keuze uit één splittopper of twee losse toppers, uitgevoerd in Vifit traagschuim of BlueFlex UltraComfort traagschuim. 

 • Onderstel: Massief vuren hout.
 • Afdeklaag onderstel: Drukverdelende slijtmatten en anti-allergisch 3-dimensioneel gebreid Cairfull doek.
 • Kern boxspring: Binnenveren kern van elektrothermisch gehard staal en hoogwaardig HD PU schuim, 22 cm in hoogte 
 • Aantal poten: 6 per box, dus 12 in totaal, in wengé kleur (donkerbruin/zwart), 15 cm in hoogte.
 • Anti-allergisch: 100% allergiebescherming dankzij de Purotex® technologie.
 • Hardheid: Medium.
 • Hoofdbord: Massief vurenhout raamwerk, 106 cm hoog, 10 cm diep, 20 cm breder dan afmeting matras.
 • Hoofdbord varianten: Volledig effen, Gecapitonneerd golven, Langwerpige blokken, Langwerpige strepen, Vierkante blokken
 • Kleur varianten: Fijn geweven: Grijs, Zwart, Antraciet, Licht taupe, Donker taupe. Dicht geweven: Grijs, Zwart, Taupe. Kunstleder: Zwart, Gebroken wit, Antraciet, Grijs, Taupe
 • Matrassen: MediActive. Meegestoffeerd in de kleur van de boxspring. 
 • Matrastopper: ClimaBest Matrastopper. 7 cm dik (5 cm NASA traagschuim + ClimaBest hoes)
 • Maximale belasting (in kg): Afhankelijk van het matras (zie matras specificaties).
 • Garantie: 10 jaar volledig, dus geen afschrijving.

Alleen bij de elektrisch verstelbare ClimaBest Boxspring Comfort:

 • Motoren: 2 Elektromotoren van Duitse makelij per box (4 in totaal). Rug- en beengedeelte apart van elkaar in te stellen.
 • Voeteindbeugels: Inclusief 2 voeteindbeugels
 • Afstandbediening: Inclusief 2 draadloze afstandbedieningen
 

MediActive matraskern

De ClimaBest Boxspring wordt uitgerust met matraskernen van het merk MediActive, met daarop de ClimaBest Matrastopper. Bij het samenstellen van de boxspring kiest u zelf het voor u geschikte matras, afhankelijk van uw persoonlijke voorkeur, slaapsituatie en eventuele lichamelijke klachten. 

De ClimaBest Boxspring Deluxe wordt standaard uitgerust met twee losse matraskernen met daarbovenop de ClimaBest Matrastopper. De matraskernen worden meegestoffeerd in de kleur van de boxspring. 

De matraskernen en ClimaBest Protector worden vervoerd in de matrasbeschermende AllProtect matrasverpakking. 

Hieronder vindt u de specificaties van de MediActive matraskern waarmee de ClimaBest Boxspring verkrijgbaar is.

MediActive Matraskern

 • Opbouw matraskern: 3-lagen-technologie samengesteld uit traagschuim en HR koudschuim voorzien van een tricot.
 • Matras hoogte: 18 centimeter
 • HR Koudschuim: 16 centimeter hoog medium SG 55. Geschuimde A-kwaliteit schuim met open celstructuur.
 • Maximale belasting (in kg): Tot 120 kg.
 • Garantie: 10 jaar volledig, dus geen afschrijving.

ClimaBest Matrastopper

De ClimaBest Boxspring Deluxe is uitgerust met de ClimaBest Matrastopper. De ClimaBest Matrastopper zorgt voor het hoogste comfort, gecombineerd met een drukverlagende werking.

De ClimaBest Matrastopper is 7 cm hoog en bestaat uit 5 cm hoog soft (SG50) geschuimd Vifit traagschuim met een open celstructuur. De ClimaBest Matrastopper is optioneel verkrijgbaar met BlueFlex UltraComfort traagschuim (meerprijs van € 49,95 per eenpersoons topper, €99,90 per tweepersoons topper). 

Bij een elektrisch verstelbare ClimaBest Boxspring Deluxe heeft u de keuze uit een tweepersoons splitopper of twee losse toppers. 

 • Hoogte: Totale hoogte 7 cm
 • Opbouw: Kern van 5 cm hoog Vifit traagschuim, A-kwaliteit geschuimd schuim, open celstructuur, soortelijk gewicht (SG) 50. Optioneel uitgerust met BlueFlex UltraComfort traagschuim.
 • Hoes: Afritsbare Cairfull 3-D gebreide hoes voor de beste ventilatie en een optimaal slaapklimaat
 • Anti-allergisch: Behandeld met Purotex voor een 100% anti-allergische werking
 • Adaptive: Optimale vochtverwerking, perfecte ventilatie en een hygiënische topper
 • Was en droogvoorschrift: Tot 40 graden Celsius.
 
 

Boxsprings vergelijken

Het uitzoeken van een nieuwe boxspringcombinatie roept veel vragen op. Bij het vergelijken van een boxspring komen veel vragen naar voren. Is er een goede prijs/kwaliteit verhouding, wat vinden anderen van de boxspring en de bijhorende matrassen en kan ik thuis de boxspringcombinatie uitproberen?

  MediActive
ClimaBest Deluxe Boxspring met MediActive matrassen
M Line Box II Boxspring met
Slow Motion VI matrassen
Eastborn Nummer 10 met Nummer  10 matrassen Auping Boxspring Dominica met Cresto Visco matrassen
Testmogelijkheid
thuis
14 Dagen gratis proefslapen + 12 maanden omruilgarantie Tot 90 dagen
omruilgarantie
Afhankelijk van dealer 30 dagen omruilgarantie
Prijs o.b.v.
160x200 cm
Actieprijs
€ 1.499,-
Geldig t/m 31-10-2017
Richtprijs
€ 4.719,60
Richtprijs
€ 1.999
Richtprijs
€ 4.225
Consumenten
beoordelingen Trustpilot
8,9
trustpilot 650 beoordelingen
Geen Geen Geen
Bezorg- en/of
ophaalkosten
Wij bezorgen de Boxpsring gratis. Mocht het nodig zijn, dan halen we de Boxspring ook gratis weer bij u op.  Nee, geen
bezorgkosten
Afhankelijk van dealer Nee, geen
bezorgkosten
Levertijd 2 weken 6 tot 8 weken 6 tot 8 weken 4 tot 6 weken
Moment van Betaling Achteraf betalen, als u
besluit de bestelling te behouden
Afhankelijk van dealer Afhankelijk van dealer Afhankelijk van dealer
Garantie 10 jaar volledige
garantie zonder
afschrijving
10 jaar garantie 5 jaar aflopend op het matras, 25 jaar op het vereninterieur van de boxspring tegen draad- en framebreuk 2 jaar standaard garantie. Na registratie totaal 5 jaar, waarvan 2 jaar volledig. Na 2 jaar geldt een afschrijving
Hoogte boxspring
(inclusief potenset)
37 cm 22 cm 37 cm 37 cm
Hoogte matras 23 cm 26 cm 18 cm 20 cm
Matraskern

MediActive matras. HR-Koudschuim kern voorzien van tricot.

M Line Slow Motion VI matras. pocketvering kern met 8 cm traagschuim toplaag. Meegestoffeerde pocketvering matras Nummer 10 Pocketvering met comfortlaag van HR schuim
Topmatras Ja, ClimaBest Matrastopper Nee Topdek Nummer 10 Comfortschuim 7 cm Nee
Hoofdbord Inclusief,
hoogte 106 cm
Inclusief,
hoogte 120 cm
Inclusief,
hoogte 95 of 110 cm
Inclusief,
hoogte 95 cm
Potenset Inclusief Inclusief Inclusief Inclusief
Anti-allergische 100% anti-allergisch door optie ClimaBest Protector Antibacteriële matraskern en -tijk Nee Nee,
wel beschikbaar
Vochtregulatie en ventilatiesysteem Perfect ventilerend door slimme technologieën als Cairfull en Purotex Uitstekend door open structuur en ventilerende 3D stof Goed ventilerend AVS ventilerende spiraalbodem
Land van Herkomst Nederland Nederland Nederland Nederland
Lid van belangen
organisatie
waarborg cbw Onbekend Onbekend Onbekend
Officieel kwaliteit
keurmerk
TNO, Öko-tex TUV, TNO, LGA Öko-tex Onbekend Cradle to Cradle
 
 
 

Recente beoordeling over de ClimaBest Boxspring op Trustpilot.

de Wit

de Wit

review stars
Heerlijk slapen! Staat ook mooi..

Een boxspring kopen via het internet, mijn vrouw vond het niks, maar we zijn blij dat we het hebben gedaan. De bezorger bracht het naar voren en ondanks mijn twee linkerhanden lukte het zowaar om de box in elkaar te zetten. De boxspring slaapt heerlijk en Staat ook mooi in de kamer. We hebben geen spijt van onze aankoop!

>> Bekijk alle reviews over ClimaBest Boxspring.

Algemene beoordeling ClimaBest Boxspring:

0,0

Goed

 
 
 

gratis proefslapenClimaBest Boxspring Deluxe actieprijzen geldig t/m 31-10-2017

De ClimaBest Boxspring Deluxe kunt u zelf samenstellen qua achterwand, kleur, stof, verstelbaarheid en matrasmerk. Tijdens het bestellen kunt u zelf uw gewenste ClimaBest Boxspring samenstellen. Let op actieprijzen tot wel €400,- korting zijn geldig t/m 31-10-2017.

ClimaBest Boxspring Deluxe in combinatie met MediActive matraskern(en) en de ClimaBest Matrastopper

*U komt tot onderstaande richtprijzen nadat u de samenstelstap in het bestelproces heeft doorlopen. Let op. Indien u kiest voor een niet volledig effen hoofdbord geldt een meerprijs van 75 euro.

Afmeting in CM ClimaBest Deluxe Boxspring
met MediActive matras(sen)
 
Vergelijkbare winkelwaarde Actieprijs t/m 31-10-2017
 
140 x 200 van €1.849 voor € 1.449,- € 3.149,- bestellen
140 x 210 van €1.999 voor € 1.599,- € 3.299,- bestellen
160 x 200 van €1.999 voor € 1.599,- € 3.269,- bestellen
160 x 210 van €2.099 voor € 1.699,- € 3.359,- bestellen
160 x 220 van €2.199 voor € 1.799,- € 3.359,- bestellen
180 x 200 van €2.099 voor € 1.699,- € 3.399,- bestellen
180 x 210 van €2.499 voor € 1.799,- € 3.649,- bestellen
180 x 220 van €2.299 voor € 1.899,- € 3.917,- bestellen
200 x 200 van €2.199 voor € 1.799,- € 3.769,- bestellen
200 x 210 van €2.299 voor € 1.899,- € 3.929,- bestellen
200 x 220 van €2.399 voor € 1.999,- € 4.089,- bestellen

 

Elektrisch verstelbare ClimaBest Deluxe Boxspring in combinatie met MediActive matraskern(en) en de ClimaBest Matrastopper

*U komt tot onderstaande richtprijzen nadat u de samenstelstap in het bestelproces heeft doorlopen. Let op. Indien u kiest voor een niet volledig effen hoofdbord geldt een meerprijs van 75 euro.

Afmeting in CM ClimaBest Deluxe Boxpring
met MediActive matras(sen)
 
Vergelijkbare winkelwaarde Actieprijs t/m 31-10-2017
 
140 x 200 van €3.049 voor € 2.449,- € 4.149,- bestellen
140 x 210 van €3.199voor € 2.599,- € 4.199,- bestellen
160 x 200 van €3.199 voor € 2.599,- € 4.269,- bestellen
160 x 210 van €3.299 voor € 2.699,- € 4.419,- bestellen
160 x 220 van €3.399 voor € 2.799,- € 4.419,- bestellen
180 x 200 van €3.299 voor € 2.699,- € 4.399,- bestellen
180 x 210 van €3.399 voor € 2.799,- € 4.549,- bestellen
180 x 220 van €3.499 voor € 2.899,- € 4.699,- bestellen
200 x 200 van €3.399 voor € 2.799,- € 4.569,- bestellen
200 x 210 van €3.499 voor € 2.899,- € 4.729,- bestellen
200 x 220 van €3.599 voor € 2.999,- € 4.889,- bestellen

* De genoemde prijzen zijn geldig per 1 september 2016, in Euro's incl. bezorgkosten. Vanaf deze datums wordt de btw volledig door The Select Comfort Company B.V. voor haar rekening genomen. Door het Living Comfort zorg- en actieplan koopt u btw vrij.

* Vooralsnog leveren wij geen andere maten dan hetgeen bovenstaand vermeld

 
Mail deze site naar mijzelf
E-mailadres
Boxspring 365