Consumentenbond rapport
ClimaBest Deluxe Boxspring Antraciet
Elektrische ClimaBest Boxspring - Stille, krachtige Duitse Motor
 • ClimaBest Deluxe Boxspring
 • ClimaBest Deluxe Boxspring langwerpige blokken
 • ClimaBest Deluxe Boxspring Langwerpige Strepen
 • ClimaBest Deluxe Boxspring vierkante blokken
 • ClimaBest Deluxe Boxspring Effen
 • Zwarte boxspring
 • ClimaBest Deluxe Elektrische Boxspring Gecapitonneerd
 • ClimaBest Deluxe Elektrische Boxspring
 • ClimaBest Deluxe Elektrische Boxspring
 • Elektrische ClimaBest Boxspring - Stille, krachtige Duitse Motor
Bestellen Zelf samenstellen
 
 

Energy+ : De perfecte matraskern voor op uw Deluxe boxspring

Nu met ClimaBest Protector, Dit mag u niet missen.

De Energy+ matraskern: De tijd vooruit door innovatie

 • De tijd vooruit door innovatie
 • Hoogste kwaliteit voor de laagste prijs
 • Direct vanuit de fabriek
SelectComfort TeamInnovatie en kwaliteit komt bij Living Comfort op de 1e plaats. Een gespecialiseerd en deskundig team van medewerkers, textiel- en schuimfabrikanten en slaapadviseurs draagt dagelijks zorg voor de kwaliteit, dienstverlening en ontwikkeling van de ClimaBest Boxspring met Energy+ matraskern en ClimaBest Matrastopper. Bekijk het resultaat met eigen ogen in één van onze 21 showrooms in Nederland en België. Onze slaapadviseurs zijn opgeleid om u te voorzien van een advies op maat.

Direct vanuit de fabriek en voorzien van de ALLProtect verpakking worden de ClimaBest Boxspring, de Energy+ matraskern en de ClimaBest Matrastopper bij u thuis afgeleverd. Wij maken hierbij geen gebruik van een overbodig en duur dealernetwerk. Zo bent u verzekerd van de  allerhoogste kwaliteit tegen een zeer gunstige prijs.

Proefslapen

Wij staan voor onze producten en diensten. Daarom mag u op onze kosten eerst 14 dagen gratis proefslapen op de ClimaBest Boxspring met de Energy+ matraskern en ClimaBest Matrastopper. Betalen doet u pas achteraf indien u de producten wenst te behouden. Niet tevreden? Geen probleem, dan halen we zonder vragen te stellen de producten gratis weer op.

Optimale drukverdeling

Een boxspring combinatie dient uw lichaam adequaat te ondersteunen en voor een optimale drukverdeling te zorgen. Het matras speelt hierin een cruciale rol. De Energy+ matraskern in combinatie met de ClimaBest Matrastopper bij de ClimaBest Boxspring Deluxe staat hiervoor garant.
 • Betere doorbloeding
 • Draagt bij aan een diepere slaap

Bij de Energy+ matraskern in combinatie met de ClimaBest Matrastopper komt het beste van twee werelden samen. De vijf centimeter dikke Vifit traagschuim toplaag, welke is verwerkt in de 7 cm dikke ClimaBest Matrastopper, in combinatie met een 5-zone matraskern van pocketveren van Energy+ zorgen samen voor de juiste opwaartse druk en drukverlaging.

Vifit traagschuim

De ClimaBest Matrastopper bevat het unieke Vifit traagschuim. Het toegepaste materiaal en de overdracht van de lichaamstemperatuur zorgen er voor dat de natuurlijke vormen van het lichaam worden gevolgd en ondersteund. Het geschuimde schuim met open celstructuur, zorgt ervoor dat de druk welke een matras uitoefent op het lichaam beter wordt verdeeld. Bloedvaten en zenuwbanen worden op deze wijze veel minder zwaar belast. Resultaat is dat het woelen en draaien gedurende de nacht sterk wordt verminderd met een betere slaap als gevolg.

Optie: BlueFlex UltraComfort Traagschuim

De ClimaBest Matrastopper is optioneel uit te rusten met BlueFlex traagschuim UltraComfort. Dit met geldeeltjes geïnjecteerde traagschuim (50 kgs per m3) voegt de volgende voordelen toe:

BlueFlex UltraComfort traagschuim matras

 • Superieure drukverlaging. Zorgt voor de best mogelijke lichaamsondersteuning.
 • Ideale slaaptemperatuur. Verkoelend in de zomer, behaaglijk warm in de winter.
 • Maximaal ademend vermogen. Optimale luchtcirculatie.
 • Optimale afvoer van lichaamswarmte. Leidt tot een diepere slaap.

Voor een geringe meerprijs, € 49,95 voor een 1-persoonsmatrastopper en € 99,90 voor een 2-persoonsmatrastopper (splittopper in het geval van een elektrisch verstelbare Deluxe boxspring), wordt het Vifit traagschuim van de standaard Matrastopper vervangen door het unieke BlueFlex UltraComfort traagschuim (ultracomfort visco-elastisch polyethyleen-urethaan). Dit schuim is momenteel de beste oplossing voor drukverlagende anti-decubitus matrassen en topdekmatrassen.

Drukpuntverlagend

De ClimaBest Matrastopper in combinatie met de Energy+ matrastkern is drukpuntverlagend, een onverstoorde doorbloeding is een automatisch gevolg. Om deze reden wordt deze combinatie (pocketveren+traagschuim) vaak ook in ziekenhuizen en verpleeghuizen gebruikt om doorligwonden te voorkomen.

Drukverdeling zonder Boxspring365 matrasDrukverdeling zonder Energy+ matraskern i.c.m. de ClimaBest Matrastopper
De oranje gedeeltes geven de drukpunten aan op het menselijk lichaam bij het plaatsnemen op een standaard matras. Heupen en schouders zijn hierbij drukpuntgevoelige delen van het menselijk lichaam.

Drukverdeling met Boxspring365 matrasDrukverdeling met Energy+ matraskern i.c.m. de ClimaBest Matrastopper
De oranje plekken zijn niet langer zichtbaar. De drukverdeling over het gehele lichaam is verbeterd. Een betere doorbloeding zonder drukpunten het gevolg. Zo ervaart u het beste van traagschuim op uw stijlvolle boxspring.

Hoogste ligcomfort met de ClimaBest Boxspring Deluxe

 • Altijd de gewenste soepelheid
 • Uitstekende ventilatie
 • Sublieme warmteregulatie

Het aanpassende vermogen van de Energy+ matraskern in combinatie met de ClimaBest Matrastopper aan de contouren van uw lichaam is bijzonder hoog dankzij de Vifit traagschuim kern van de Matrastopper. Een absolute voorwaarde tot het komen van een uitstekend ligcomfort.

Het Vifit traagschuim zorgt ervoor, dat een natuurlijke houding gedurende uw slaap is gezekerd. Prettig en vertrouwd is hier wel de beste omschrijving.

Comfort in optima forma

Comfortabel liggen op een matras is afhankelijk van een aantal factoren. Soepelheid, ventilatie en warmteregulatie van de matraskern en topper spelen een belangrijke rol. De Energy+ matraskern en ClimaBest Matrastopper bieden hiervoor de juiste oplossing.

Soepelheid

Energyplus matrasHet ligcomfort van de ClimaBest Boxspring Deluxe met Energy+ matraskern en ClimaBest Matrastopper wordt door reeds vele tienduizenden slapers als uitstekend ervaren. Hierbij is de soepele variant van de Energy+ matraskern de juiste keuze voor het overgrote deel. Heeft u echter de voorkeur voor een iets stevigere variant of bent u wat zwaarder gebouwd? Dan hebben we hier uiteraard een oplossing voor middels de stevige variant van de Energy+ matraskern. Na afloop van uw bestelling vragen we naar uw persoonlijk voorkeur, slaaphouding en lichaamsgewicht om zo de juiste Energy+ matraskern voor u te bepalen. Uiteraard kunt u de diverse varianten uitproberen in één van onze 21 showrooms in Nederland en België.

Optimale vochtverwerking

Adaptive

Vanaf nu altijd vochtvrij en verkoelend slapen.

 • Superieure ventilatie 
 • Optimale vochtafvoer
 • Perfecte warmteregulatie

De ClimaBest Boxspring Deluxe Energy+ combinatie is uitgerust met de ClimaBest Matrastopper. Een unieke matrastopper voorzien van de revolutionaire Adaptive® technologie. Deze baanbrekende technologie versnelt de afvoer van het lichaamsvocht en verzorgt de afkoeling van de slaapomgeving. Hierdoor is vochtvrij en verkoelend slapen een feit.

Warmteregulatie

Door de ventilerende luchtlaag, waarvoor de Adaptive technologie in de ClimaBest Matrastopper zorgt, zal de temperatuur in uw bed gelijkmatig worden verspreid over het volledige slaapoppervlak. De warmte beperkt zich dus niet tot de ligplaats alleen. Daardoor wordt de nachtrust niet meer verstoord door temperatuurschommelingen.

Bekijk de video over Adaptive

100% Anti-allergisch: De ClimaBest Matrastopper met Protector

 • 100% Anti-allergisch

De huisstofmijt is het meest voorkomende huisdier van de slaapkamer. Één miljoen huisstofmijten komt men toch al gauw tegen in een gangbaar matras. Tel daarbij op dat de huisstofmijt 200 maal zijn eigen gewicht aan uitwerpselen produceert.

In de hedendaagse Westerse wereld krijgt maar liefst 25% van alle inwoners te maken met huisstofmijtallergie. Onder jongeren is dit percentage zelfs 40%. In de jaren 50 was dit nog slechts 5%. Eens te meer noodzaak dat u kiest voor een boxspring en matras die een voor 100% anti-allergische werking heeft.

Huisstofmijtallergie zeker geen pretje

Jeukende ogen, een verstopte neus, een loopneus, huiduitslag of ademhalingsproblemen. Allemaal ongemakken waarmee u kunt worden geconfronteerd indien het slaapysteem u niet 100% anti-allergisch beschermt. Er is dan sprake van huisstofmijtallergie, welke uiteindelijk kan leiden tot astma.

ClimaBest Matrastopper met Protector: 100% anti-allergisch slapen.

Het zijn de uitwerpselen van de huisstofmijt welke zorgen voor de allergische reacties. De ClimaBest Matrastopper van de ClimaBest Boxspring Deluxe is voorzien van een losse allergeenvrije matrasbeschermer, voorzien van Purotex®. De Purotex actieve probiotica zorgt er voor dat ruim 89% van de allergieverwekkend onderdelen verdwijnen uit het matras. Tevens kan de matrasbeschermer gewassen worden waardoor achtergebleven uitwerpselen verdwijnen in de wasmachine. Zo bent u verzekert van een gezonde nachtrust.

Bekijk de video over de ClimaBest Protector

Consumentenbond kooptip: Het Energy+ matras

 • Altijd 14 dagen gratis thuis proefslapen
 • Energy+ aangemerkt als Consumentenbond kooptip
 • Al meer dan 106.000 Energy+ slapers gingen u voor
 • Door klanten beoordeeld met een 9,0

Veelal kopen mensen een boxspring op basis van 5 minuten proefliggen in de winkel. Na even te hebben gelegen op een aantal matrassen wordt een keuze gemaakt voor uw slaapsituatie van de aankomende 10 jaar. Een gevaarlijke keuze, want hoe kunt u nu bepalen of een matras/boxspring goed ligt terwijl u er nog geen volledige nacht of zelfs week op hebt geslapen?

14 dagen gratis proefslapen

De ClimaBest Boxspring Deluxe in combinatie met de Energy+ matraskern en ClimaBest Matrastopper mag u altijd 14 dagen gratis in uw eigen slaapomgeving uitproberen. U betaalt dan ook altijd pas achteraf. Bevalt het niet binnen deze periode dan komen we de producten kosteloos weer ophalen. Zo bent u altijd verzekerd van de juiste aankoop. Dankzij deze unieke service is Energy+/Living Comfort aangemerkt als kooptip bij de Consumentenbond.

Al meer dan 106.000 Energy+ slapers gingen u voor

Het Energy+ matras is voor reeds meer dan 106.000 Living Comfort slapers de juiste keuze geweest. Gemiddeld waarderen zij het matras en de dienstverlening met een 9. De laatste innovaties van de ClimaBest Boxspring met het bewezen slaapcomfort van het Energy+ matras en de ClimaBest Protector zorgen zo voor een optimale nachtrust met de ClimaBest Energy+ Boxspring combinatie.


 
 

alleen deze week bestellen v.a. €939,- t/m 31-10-2017

Naar de prijslijst U heeft nog
 
de tijd.
 
 

Specificaties ClimaBest Boxspring Deluxe, Energy+ matraskern en ClimaBest Matrastopper

De ClimaBest Boxspring Deluxe is een zogenoemde Scandinavische boxspring combinatie. De boxspring bestaat uit twee losse onderstellen en een hoofdbord, met daarop twee éénpersoons matraskernen van het merk Energy+ en twee ClimaBest Matrastoppers of een tweepersoons ClimaBest Splittopper. De ClimaBest Boxspring Deluxe is verkrijgbaar in een vlakke, niet verstelbare uitvoering en in een elektrisch verstelbare uitvoering. Bij de elektrisch verstelbare ClimaBest Boxspring Deluxe heeft u de keuze uit één splittopper of twee losse toppers. 

 • Onderstel: Massief vuren hout.
 • Afdeklaag onderstel: Drukverdelende slijtmatten en anti-allergisch 3-dimensioneel gebreid Cairfull doek.
 • Kern boxspring: Binnenveren kern van elektrothermisch gehard staal en hoogwaardig HD PU schuim, 22 cm in hoogte 
 • Aantal poten: 6 per box, dus 12 in totaal, in wengé kleur (donkerbruin/zwart), 15 cm in hoogte.
 • Anti-allergisch: 100% allergiebescherming dankzij de Purotex® technologie.
 • Hardheid: Medium.
 • Hoofdbord: Massief vurenhout raamwerk, 106 cm hoog, 10 cm diep, 20 cm breder dan afmeting matras.
 • Hoofdbord varianten: Volledig effen, Gecapitonneerd golven, Langwerpige blokken, Langwerpige strepen, Vierkante blokken
 • Kleur varianten: Fijn geweven: Grijs, Zwart, Antraciet, Licht taupe, Donker taupe. Dicht geweven: Grijs, Zwart, Taupe. Kunstleder: Zwart, Gebroken wit, Antraciet, Grijs, Taupe
 • Matrassen: Energy+. Meegestoffeerd in de kleur van de boxspring. 
 • Matrastopper: ClimaBest Matrastopper. 7 cm dik (5 cm NASA traagschuim + ClimaBest hoes)
 • Maximale belasting (in kg): Afhankelijk van het matras (zie matras specificaties).
 • Garantie: 10 jaar volledig, dus geen afschrijving.

Alleen bij de elektrisch verstelbare ClimaBest Boxspring Comfort:

 • Motoren: 2 Elektromotoren van Duitse makelij per box (4 in totaal). Rug- en beengedeelte apart van elkaar in te stellen.
 • Voeteindbeugels: Inclusief 2 voeteindbeugels
 • Afstandbediening: Inclusief 2 draadloze afstandbedieningen
 

Energy+ matraskern

De ClimaBest Boxspring kan worden uitgerust met een matraskern van het merk Energy+. Bij het samenstellen van de boxspring kiest u zelf het voor u geschikte matras, afhankelijk van uw persoonlijke voorkeur, slaapsituatie en eventuele lichamelijke klachten. 

De ClimaBest Boxspring Deluxe wordt standaard uitgerust met twee losse matraskernen met daarbovenop de ClimaBest Matrastopper. De matraskernenworden meegestoffeerd in de kleur van de boxspring. U bepaalt per matraskern zelf de gewenste hardheid.

De matraskernen en ClimaBest Matrastopper worden vervoerd in de matrasbeschermende AllProtect matrasverpakking. 

Hieronder vindt u de specificaties van de matrasmerken waarmee de ClimaBest Boxspring verkrijgbaar is.

Energy+ Matraskern

 • Opbouw: 18 centimeter hoog combi-matraskern uit Nasa traagschuim toplaag en pocketveren basis.
 • Indeling matraskern: 5-zones waarvan 2 comfortzones voor schouders en heupen
 • Maximale belasting (in kg): tot 120 kg in soepele uitvoering en tot 140 kg in stevige uitvoering.
 • Garantie: 10 jaar volledig, dus geen afschrijving.

ClimaBest Matrastopper

De ClimaBest Boxspring Deluxe is uitgerust met de ClimaBest Matrastopper. De ClimaBest Matrastopper zorgt voor het hoogste comfort, gecombineerd met een drukverlagende werking.

De ClimaBest Matrastopper is 7 cm hoog en bestaat uit 5 cm hoog soft (SG50) geschuimd Vifit traagschuim met een open celstructuur. De ClimaBest Matrastopper is optioneel verkrijgbaar met BlueFlex UltraComfort traagschuim (meerprijs van € 49,95 per eenpersoons topper, €99,90 per tweepersoons topper). 

Bij een elektrisch verstelbare ClimaBest Boxspring Deluxe heeft u de keuze uit een tweepersoons splitopper of twee losse toppers. 

 • Hoogte: Totale hoogte 7 cm
 • Opbouw: Kern van 5 cm hoog Vifit traagschuim, A-kwaliteit geschuimd schuim, open celstructuur, soortelijk gewicht (SG) 50. Optioneel uit te rusten met BlueFlex UltraComfort traagschuim (SG50).
 • Hoes: Afritsbare Cairfull 3-D gebreide hoes voor de beste ventilatie en een optimaal slaapklimaat
 • Anti-allergisch: Behandeld met Purotex voor een 100% anti-allergische werking
 • Adaptive: Optimale vochtverwerking, perfecte ventilatie en een hygiënische topper
 • Was en droogvoorschrift: Tot 40 graden Celsius.

Enery+ matrassen informatie

 
 

Boxsprings vergelijken

Het uitzoeken van een nieuwe boxspringcombinatie roept veel vragen op. Bij het vergelijken van een boxspring komen veel vragen naar voren. Is er een goede prijs/kwaliteit verhouding, wat vinden anderen van het de boxspring en bijhorende matrassen en kan ik thuis de boxspringcombinatie uitproberen?

  Energy+

ClimaBest Deluxe Boxspring met Energy+ matrassen

M Line Box II Boxspring met
Slow Motion VI matrassen
Eastborn Nummer 10 met Nummer  10 matrassen Auping Boxspring Dominica met Cresto Visco matrassen
Testmogelijkheid
thuis
14 Dagen gratis
proefslapen + 12 maanden omruilgarantie
Tot 90 dagen
omruilgarantie
Afhankelijk van dealer 30 dagen omruilgarantie
Prijs o.b.v.
160x200 cm
Actieprijs
€ 1.299,-
Geldig t/m 31-10-2017
Richtprijs
€ 4.719,60
Richtprijs
€ 1.999
Richtprijs
€ 4.225
Consumentenbond
Energy+ matras:
Ja, 14 dagen gratis proefslapen N.v.t. N.v.t. N.v.t.
Consumenten
beoordelingen Trustpilot
9,0
trustpilot1007 beoordelingen
Nee Nee Nee
Levertijd 2 weken 6 tot 8 weken 6 tot 8 weken 4 tot 6 weken
Bezorg- en/of
ophaalkosten
Wij bezorgen de Boxspring gratis. Mocht het nodig zijn, dan halen we de Boxspring ook gratis weer bij u op.  Nee, geen
bezorgkosten
Afhankelijk van dealer Nee, geen
bezorgkosten
Moment van Betaling Achteraf betalen, als u
besluit de bestelling te behouden
Afhankelijk van dealer Afhankelijk van dealer Afhankelijk van dealer
Garantie 10 jaar volledige
garantie zonder
afschrijving
10 jaar garantie 5 jaar aflopend op het matras, 25 jaar op het vereninterieur van de boxspring tegen draad- en framebreuk 2 jaar standaard garantie. Na registratie totaal 5 jaar, waarvan 2 jaar volledig. Na 2 jaar geldt een afschrijving
Hoogte boxspring
(inclusief potenset)
37 cm 22 cm 37 cm 37 cm
Hoogte matras 23 cm 26 cm 18 cm 20 cm
Matraskern

Energy+ matras. Thermisch geharde pocketvering kern.

M Line Slow Motion VI matras. pocketvering kern met 8 cm traagschuim toplaag. Meegestoffeerde pocketvering matras Nummer 10 Pocketvering met comfortlaag van HR schuim
Topmatras ClimaBest Matrastopper 5 cm Vifit of BlueFlex traagschuim Nee Topdek Nummer 10 Comfortschuim 7 cm Nee
Hoofdbord Inclusief,
hoogte 106 cm
Inclusief,
hoogte 120 cm
Inclusief,
hoogte 95 of 110 cm
Inclusief,
hoogte 95 cm
Potenset Inclusief Inclusief Inclusief Inclusief
Anti-allergische 100% anti-allergisch door optie ClimaBest Protector Antibacteriële matraskern en -tijk Nee Nee,
wel beschikbaar
Vochtregulatie en ventilatiesysteem Perfect ventilerend door slimme technologieën als Cairfull en Purotex Uitstekend door open structuur en ventilerende 3D stof Goed ventilerend AVS ventilerende spiraalbodem
Land van Herkomst Nederland Nederland Nederland Nederland
Lid van belangen
organisatie
waarmerken CBW Thuiswinkel Onbekend Onbekend Onbekend
Officieel kwaliteit
keurmerk
TNO, Öko-tex TUV, TNO, LGA Öko-tex Onbekend Cradle to Cradle
 
 
 

Recente beoordeling over de ClimaBest Boxspring op Trustpilot.

de Wit

Fam Lourens

review stars
Geweldig fijn bed!!

Wij hebben een nieuwe boxspring aangeschaft en kan maar een ding zeggen TOP KWALITEIT. Een bed met goede en mooie afwerking, en het matras waar wij voor kozen is echt een van de beste waar ik in mijn leven op geslapen hebt. Ben benieuwd hoelang de kwaliteit van het matras behouden blijft, maar daar heb ik zeer goede hoop op(gezien hoe hij zicht hersteld als je net bent opgestaan)Deze kwaliteit zal in de winkel echt vele malen meer kosten!!! Kortom een aanrader voor ieder die twijfelt!!!

>> Bekijk alle reviews over ClimaBest Boxspring.

Algemene beoordeling ClimaBest Boxspring:

0,0

Goed

 
 
 

gratis proefslapenClimaBest Boxspring Deluxe actieprijzen geldig t/m 31-10-2017

De ClimaBest Boxspring Deluxe kunt u zelf samenstellen qua achterwand, kleur, stof, verstelbaarheid en matrasmerk. Tijdens het bestellen kunt u zelf uw gewenste ClimaBest Boxspring samenstellen. Let op actieprijzen tot wel €400,- korting zijn geldig t/m 31-10-2017.

ClimaBest Boxspring Deluxe in combinatie met Energy+ matraskern(en) en de ClimaBest Matrastopper

*U komt tot onderstaande richtprijzen nadat u de samenstelstap in het bestelproces heeft doorlopen. Let op. Indien u kiest voor een niet volledig effen hoofdbord geldt een meerprijs van 75 euro.

Afmeting in CM ClimaBest Deluxe Boxpring met Energy+ matras(sen)
 
Vergelijkbare winkelwaarde Actieprijs t/m 31-10-2017
 
140 x 200 van €1.749 voor € 1.149,- € 2.969,- bestellen
140 x 210 van €1.899 voor € 1.299,- € 3.119,- bestellen
160 x 200 van €1.899 voor € 1.299,- € 3.189,- bestellen
160 x 210 van €1,999 voor € 1.399,- € 3.339,- bestellen
160 x 220 van €2.099 voor € 1.499,- € 3.339,- bestellen
180 x 200 van €1.999 voor € 1.399,- € 3.319,- bestellen
180 x 210 van €2099 voor € 1.499,- € 3.469,- bestellen
180 x 220 van €2.199 voor € 1.599,- € 3.619,- bestellen
200 x 200 van €2.099 voor € 1.499,- € 3.489,- bestellen
200 x 210 van €2.199 voor € 1.599,- € 3.649,- bestellen
200 x 220 van €2.299 voor € 1.699,- € 3.809,- bestellen

Elektrisch verstelbare ClimaBest Deluxe Boxspring i.c.m. Energy+ matrassen

*U komt tot onderstaande richtprijzen nadat u de samenstelstap in het bestelproces heeft doorlopen. Let op. Indien u kiest voor een niet volledig effen hoofdbord geldt een meerprijs van 75 euro.

Afmeting in CM ClimaBest Deluxe Boxpring
met Energy+ matras(sen)
 
Vergelijkbare winkelwaarde Actieprijs t/m 31-10-2017
 
140 x 200 van €2.949 voor € 2.149,- € 3.969,- bestellen
140 x 210 van €3.099 voor € 2.299,- € 4.119,- bestellen
160 x 200 van €3.099 voor € 2.299,- € 4.189,- bestellen
160 x 210 van €3.199 voor € 2.399,- € 4.339,- bestellen
160 x 220 van €3.299 voor € 2.499,- € 4.339,- bestellen
180 x 200 van €3.199 voor € 2.399,- € 4.319,- bestellen
180 x 210 van €3.289 voor € 2.489,- € 4.469,- bestellen
180 x 220 van €3.399 voor € 2.599,- € 4.619,- bestellen
200 x 200 van €3.299 voor € 2.499,- € 4.489,- bestellen
200 x 210 van €3.399 voor € 2.599,- € 4.649,- bestellen
200 x 220 van €3.499 voor € 2.699,- € 4.809,- bestellen
* De genoemde prijzen zijn geldig per 1 september 2016, in Euro's incl. bezorgkosten. Vanaf deze datums wordt de btw volledig door The Select Comfort Company B.V. voor haar rekening genomen. Door het Living Comfort zorg- en actieplan koopt u btw vrij.
 
Mail deze site naar mijzelf
E-mailadres
Boxspring 365