Consumentenbond rapport
ClimaBest Deluxe Boxspring Antraciet
Elektrische ClimaBest Boxspring - Stille, krachtige Duitse Motor
 • ClimaBest Deluxe Boxspring Effen
 • ClimaBest Deluxe Boxspring Gecapitonneerd Golven
 • ClimaBest Deluxe Boxspring Langwerpige blokken
 • ClimaBest Deluxe Boxspring strepen
 • ClimaBest Deluxe Boxspring vierkante blokken
 • ClimaBest Deluxe Elektrische verstelbare boxspring gebroken wit kunstleder
 • ClimaBest Deluxe Elektrische Boxspring Gecapitonneerd
 • ClimaBest Deluxe Elektrische Boxspring
 • ClimaBest Deluxe Elektrische Boxspring
 • Elektrische ClimaBest Boxspring - Stille, krachtige Duitse Motor
Bestellen Zelf samenstellen

Bekijk de video over de ClimaBest Boxspring

 
 
 

ClimaBest Deluxe - Inclusief Energy+ / MediActive matras & ClimaBest Topper

Een boxspring uitgerust met de allernieuwste technieken op het gebied van huisstofmijt allergie Purotex®, lucht- en warmte transport Cairfull, vochtverwerking 'Adaptive' en hygiëne 'Protective'. Dit alles in combinatie met de topkwaliteit matraskernen van Energy+ en MediActive. Welke bij ClimaBest Deluxe op stijlvolle wijze worden meegestoffeerd. Dit in combinatie met een hoogwaardige ClimaBest Matrastopper. Voor elk type slaper een optimaal en kwalitatief hoogwaardig matras. Dat is de ClimaBest Deluxe Boxspring.

 

Deluxe Boxspring + Matras

+ ClimaBest Matrastopper

Energy+ productvideo

Deluxe Boxspring + Matras
+ ClimaBest Matrastopper

MediActive productvideo

Proefslapen Ja, 14 dagen gratis Ja, 14 dagen gratis
Prijs Al v.a €1349,- Al v.a. €1449,-
Meegestoffeerd matras Ja, Energy+ kern meegestoffeerd Ja, MediActive kern meegestoffeerd
Matrastopper Ja, inclusief ClimaBest Matrastopper Ja, inclusief ClimaBest Matrastopper
Verstelbaarheid Ja, zowel niet- als elektrisch verstelbaar Ja, zowel niet- als elektrisch verstelbaar
Achterwand

5 Verschillende achterwanden:
Effen, Golven gecapitonneerd, Strepen,
Langwerpige blokken, Vierkante blokken

5 Verschillende achterwanden:
Effen, Golven gecapitonneerd, Strepen,
Langwerpige blokken, Vierkante blokken

Stoffen

3 Stofsoorten:
Fijn geweven, Dicht geweven en Kunstleder

3 Stofsoorten:
Fijn geweven, Dicht geweven en Kunstleder

Kleuren

7 verschillende kleuren:
Zwart, Grijs, Antraciet, Gebroken wit,
Licht Taupe, Donker Taupe, Taupe

7 verschillende kleuren:
Zwart, Grijs, Antraciet, Gebroken wit,
Licht Taupe, Donker Taupe, Taupe

Drukverdeling Vinkjes Vinkjes Vinkjes Vinkjes Vinkjes Vinkjes Vinkjes Vinkjes Vinkjes Vinkjes
Anti allergisch Vinkjes Vinkjes Vinkjes Vinkjes Vinkjes Vinkjes Vinkjes Vinkjes Vinkjes Vinkjes
Levensduur Vinkjes Vinkjes Vinkjes Vinkjes Vinkjes Vinkjes Vinkjes Vinkjes Vinkjes Vinkjes
Ventilatie Vinkjes Vinkjes Vinkjes Vinkjes Vinkjes Vinkjes Vinkjes Vinkjes Vinkjes Vinkjes
Beoordeling Uitstekend 8,9
trustpilot
Uitstekend 8,8
uitstekend_trustpilot
Meest geschikt "Voor elk type slaper" "Bij rug en nekklachten"
Test resultaten "Onafhankelijk getest"
consumenten bond scoretno-getest

“Aanbevolen door orthopeden”
Aanbevolen door orthopeden

ClimaBest Technologie Purotex®, Protective, Cairfull & AdaptiveClimaBest Purotex®, Protective, Cairfull & AdaptiveClimaBest
  Meer info Meer info
 
 
 

Meer informatie over de ClimaBest Deluxe Boxspring

ClimaBest Boxspring - Is altijd beter

De ClimaBest Boxspring kunt u zelf samenstellen qua achterwand, kleur, stof, verstelbaarheid en matrasmerk. Uw gewenste stijl in combinatie met de hoogste kwaliteit Nederlands fabrikaat.
 • Goedkoper dankzij het internet
 • Direct vanuit Nederlandse fabriek
 • Voorsprong dankzij innovatie
 • Uitstekende kwaliteit voor de laagste prijs

Dankzij het internet zijn we in staat om de laagste prijs aan te bieden voor de ClimaBest Boxspring in combinatie met topkwaliteit matraskernen van de merken Energy+ en MediActive en de hoogwaardige traagschuim ClimaBest Matrastopper. Een uitgebreid dealernetwerk is bij Living Comfort niet aan de orde. De 20 eigen Living Comfort showrooms met goed geïnformeerde adviseurs zorgen voor een advies op maat zonder overbodige kosten. De ClimaBest Boxspring wordt ook altijd direct vanuit de fabriek gratis geleverd en opgehaald. Zo weten we de kosten voor kwaliteitsproducten laag te houden.

Technologie van morgen vandaag in huis

adaptiveInnovatie staat bij de ClimaBest Boxspring voorop. Met een deskundig en gespecialiseerd team van medewerkers, slaapspecialisten en textielfabrikanten werken we dagelijks aan de kwaliteit en dienstverlening van onze producten. Tezamen zijn we gekomen tot de ClimaBest Boxspring. Een boxspring uitgerust met de allernieuwste technieken op het gebied van huisstofmijt allergie Purotex®, vochtverwerking en temperatuurregulatie; 'Adaptive & Cairfull' en hygiëne; 'Protective'. Met de ClimaBest Boxspring Deluxe haalt u de technologie van morgen vandaag in huis. Verzeker uzelf voor zowel nu als in de toekomst van een gezonde nachtrust.

Wij geloven in onze producten en diensten. Daarom mag u op onze kosten eerst 14 dagen gratis proefslapen op de ClimaBest Boxspring Deluxe. Betalen doet u altijd pas achteraf indien u de producten wenst te behouden. Niet tevreden? Geen probleem! Dan halen wij, zonder vragen te stellen, de producten gratis weer op. Een boxspring kopen was nog nooit zo makkelijk en veilig!

Optimale drukverdeling

Een boxspring combinatie dient uw lichaam op de juiste wijze te ondersteunen en voor een optimale drukverdeling te zorgen. Het matras speelt hierbij een doorslaggevende rol. Vandaar dat de ClimaBest Boxspring is uitgerust met matraskernen van Energy+ en/of MediActive en de ClimaBest Matrastopper.
 • Betere doorbloeding
 • Draagt bij aan een diepere slaap


Vifit traagschuim

De ClimaBest Matrastopper, welke bij de Deluxe boxspring bovenop de matraskernen van Energy+ en/of MediActive komt, is een zogenoemde traagschuim matrastopper. Het toegepaste Vifit traagschuim volgt en ondersteunt de natuurlijke vormen van het lichaam. Hierdoor wordt de druk die de matraskern en de matrastopper op het lichaam uitoefenen veel beter verdeeld. Door deze optimale drukverdeling worden de bloedvaten en zenuwbanen tijdens de slaap aanzienlijk minder belast. Met als resultaat dat het woelen en draaien in bed sterk afneemt.

De optimale drukverdeling van het Vifit traagschuim staat garant voor een bijzonder aangenaam ligcomfort. Hierdoor ontstaat een zwevende slaapsensatie dat als zeer prettig wordt ervaren.

Optie: BlueFlex UltraComfort Traagschuim

De ClimaBest Matrastopper is optioneel uit te rusten met BlueFlex traagschuim UltraComfort. Dit met geldeeltjes geïnjecteerde traagschuim (50 kgs per m3) voegt de volgende voordelen toe:

UltraComfort traagschuim matras

 • Superieure drukverlaging. Zorgt voor de best mogelijke lichaamsondersteuning.
 • Ideale slaaptemperatuur. Verkoelend in de zomer, behaaglijk warm in de winter.
 • Maximaal ademend vermogen. Optimale luchtcirculatie.
 • Optimale afvoer van lichaamswarmte. Leidt tot een diepere slaap.

 

Voor een geringe meerprijs, € 49,95 voor een 1-persoonsmatrastopper en € 99,90 voor een 2-persoonsmatrastopper (of splittopper), wordt het Vifit traagschuim in de ClimaBest Matrastopper vervangen door het unieke BlueFlex UltraComfort traagschuim (ultracomfort visco-elastisch polyethyleen-urethaan). Dit schuim is momenteel de beste oplossing voor drukverlagende anti-decubitus matrassen.

Lichamelijke klachten

De Energy+ of MediActive matraskernen in combinatie met de ClimaBest Matrastopper leveren door de optimale drukverdeling tevens een bijdrage aan het verminderen  van klachten zoals rugpijn, schouderpijn, nekpijn en pijn in de heupen.

Bedlegerig

Tevens is een optimale drukverdeling van belang voor mensen die bijvoorbeeld bedlegerig zijn. De druk- en schuifkrachten worden door het Vifit traagschuim tot aanvaardbare proporties teruggebracht. Het helpt schade aan de huid  te voorkomen. Door het wegnemen van drukpunten kan de doorbloeding van de huid beter plaatsvinden. Met andere woorden de ClimaBest Boxspring biedt een preventieve werking voor bijvoorbeeld doorligwonden. Bij reeds ontstane schade zal de boxspring kunnen bijdragen aan het herstel van de huid.

Drukverdeling zonder Boxspring365 matrasDrukverdeling zonder Energy+ / MediActive matraskern en ClimaBest Matrastopper i.c.m. de ClimaBest Boxspring
Op de oranje plekken is duidelijk te zien waar de drukpunten zich bevinden op het menselijk lichaam bij het plaatsnemen op een standaard matras.

Drukverdeling met Boxspring365 matrasDrukverdeling met Energy+ / MediActive matras en ClimaBest Matrastopper i.c.m. de ClimaBest Boxspring
Er zijn geen oranje plekken meer zichtbaar. De druk is veel beter verdeeld. Hierdoor is er een betere doorbloeding en draagt het bij aan een diepere slaap. Zo ervaart u het beste van traagschuim op uw stijlvolle boxspring.

ClimaBest als stijlicoon: Stel zelf uw ClimaBest Boxspring samen

 • Verkrijgbaar in Comfort & Deluxe versie
 • Zowel niet- als elektrisch verstelbaar
 • Kies uit 5 verschillende achterwanden
 • Keuze uit 3 stofsoorten in vele verschillende kleuren
 • Keuze uit het hoogwaardige Energy+ of MediActive matras

De ClimaBest Boxspring Deluxe is gemakkelijk samen te stellen in verschillende; kleuren, stoffen, verstelbaarheid en achterwanden. Hiermee bepaalt u zelf hoe uw ClimaBest Boxspring eruit komt te zien. Zo voegt de ClimaBest Boxspring hoogwaardige kwaliteit samen met stijlvol slapen. 

boxspring vierkanten achterwand

Zelf samenstellen

Benieuwd naar hoe uw ClimaBest Boxspring Deluxe eruit zou kunnen zien? Stel dan direct in 6 simpele stappen uw ClimaBest Boxspring samen.

Hoogste ligcomfort met de ClimaBest Boxspring

 • Altijd ontspannen liggen
 • Optimale ventilatie
 • Warmteregulerend
 • Optioneel: elektrisch verstelbaar

Er zijn een aantal redenen op te noemen waarom iemand voor een boxspring kiest. Maar het meest gehoorde argument is toch wel dat een boxspring het hoogste ligcomfort biedt.

Inslapen

Met name voor het inslapen is het hoogste ligcomfort van groot belang. Want als u het naar uw zin heeft op uw boxspring dan ontspant u zowel lichamelijk als geestelijk. Voor de kwaliteit van uw nachtrust is het van belang dat u binnen een minuut of 15 de slaap vat. Een boxspring dat het hoogste ligcomfort biedt zal u hierbij meer dan ondersteunen.

Relaxen

De slaapkamer is tegenwoordig meer en meer een verlengstuk geworden van de huiskamer. Wij brengen steeds meer tijd op bed door. In de slaapkamer tv kijken, de tablet raadplegen of op bed ontbijten is meer regel dan uitzondering. Dat een boxspring dan het hoogste ligcomfort moet bieden is vanzelfsprekend.

Persoonlijk

NASA traagschuimMaar wat de ene persoon als hoogste ligcomfort ervaart, houdt de andere persoon mogelijk uit zijn slaap. Van hoogste ligcomfort is dus geen algemene definitie te geven. Het is een persoonlijke ervaring. Een boxspring vergelijken gaat alleen wanneer u verschillende matrassen op de boxspring probeert, met diverse comfort niveaus. Zo maakt u voor uzelf de juiste keuze. De ClimaBest Boxspring is in 3 verschillende comfort niveaus beschikbaar. Deze niveaus worden door de matrassen gerealiseerd.

 • Soepel ligcomfort: Indien u de boxspring uitrust met de kern van het Energy+ matras in de soepele uitvoering realiseert u een boxspring die zachter aanvoelt en iets meer meegeeft.
 • Medium ligcomfort: Wanneer de boxspring is voorzien van de kern van het MediActive matras dan komt u iets dieper en vaster in het matras te liggen. De combinatie biedt een perfecte ondersteuning met een iets steviger gevoel.
 • Stevig ligcomfort: Voor een stevig dus wat harder ligcomfort plaatst u de kern van het Energy+ matras in de stevige uitvoering op de boxspring bodem. Deze combinatie is uitermate geschikt voor mensen die van een hardere ondergrond houden of zwaarder zijn dan 120 kilo (tot maximaal 140 kg).

Elektrisch verstelbare boxspring

Wilt u genieten van extra ligcomfort? De ClimaBest Boxspring Deluxe is niet alleen verkrijgbaar in een vlakke variant, maar ook in een elektrisch verstelbare boxspring. De elektrisch verstelbare ClimaBest Boxspring Deluxe is uitgerust met een oerdegelijke Duitse elektromotor. Hiermee kan het rug- en beendeel onafhankelijk van elkaar worden ingesteld. Hierdoor ervaart u een optimaal ligcomfort, ongeacht de houding waarin u ligt. Bij de elektrisch verstelbare ClimaBest Boxspring Deluxe kiest u voor een tweepersoons ClimaBest splittopper of twee losse ClimaBest Matrastoppers.

Proefslapen

Welk vorm van ligcomfort bij u past kunt u onder meer vaststellen tijdens een bezoek aan een van onze showrooms. Er is er altijd wel een bij u in de buurt. Wilt u direct online bestellen? Dan vragen we na afloop van uw bestelling naar uw profiel en de daarbij door u gewenste / bijbehorende comfortklasse. Daarnaast bieden wij standaard de mogelijkheid tot 14 dagen vrijblijvend uitproberen. Mocht een matras niet aan uw wensen voldoen, dan kunt u besluiten deze te vervangen of kosteloos af te zien van een aankoop. Daarin bent u vrij. 
 

100% Anti-allergisch: ClimaBest, dé innovatie in gezond slapen

 • 100% Anti-allergisch

Van de huisstofmijt zelf heeft u niets te vrezen. Hoewel het voor u misschien een angstaanjagende gedachte is, maar op een beetje matras leven toch al gauw 1 miljoen huisstofmijten.

huisstofmijtSchadelijk voor uw gezondheid zijn de uitwerpselen van de huisstofmijt. Deze uitwerpselen liggen aan de basis van de huisstofmijtallergie. In de jaren 50 van de vorige eeuw leed slechts 5% van de volwassen Westerse bevolking aan een vorm van huisstofmijt allergie. Inmiddels is dit aantal opgelopen tot ongeveer 30%. Bij jongeren bedraagt dit percentage zelfs al 40%. Het is dan ook van belang dat u kiest voor een boxspring die 100% anti-allergisch werkt.

Symptomen

Indien uw slaapsysteem u niet 100% anti-allergisch beschermt, loopt u een gerede kans met de volgende fysieke ongemakken te worden geconfronteerd: jeukende ogen, een verstopte neus, een loopneus, huiduitslag of ademhalingsproblemen. Er is dan sprake van huisstofmijtallergie. Deze klachten verergeren meestal wanneer u in bed ligt. Van een ongestoorde nachtrust is dan vaak geen sprake meer. Uiteindelijk kan een huisstofmijtallergie zelfs leiden tot astma.

Voorkomen is beter dan genezen

PurotexDe ClimaBest Matrastopper van de Deluxe boxspring is voorzien van Purotex®. Door middel van actieve probiotica wordt ruim 89% van de allergie veroorzakende elementen uit uw matras verwijdert.  Daarnaast kan de hoes worden gewassen in de wasmachine waardoor achterblijvende uitwerpselen direct de hoes verlaten.  De spiegel van de boxspring bedbodem is uitgerust met een 3-dimensioneel gebreide stof. Deze stof is ook Purotex® behandelt. Dus mocht er onverhoopt op de bodem van de boxspring ook een huisstofmijt kolonie zijn gevestigd, dan zal deze niet voor een allergische reactie kunnen zorgen. Op deze wijze biedt de ClimaBest Boxspring een 100% anti-allergisch resultaat.

 
 

alleen deze week bestellen v.a. €939,- t/m 31-10-2017

Naar de prijslijst U heeft nog
 
de tijd.
 
 

Specificaties ClimaBest Deluxe Boxspring, Matraskernen & ClimaBest Matrastopper

De ClimaBest Boxspring Deluxe is een zogenoemde Scandinavische boxspring combinatie. De boxspring bestaat uit twee losse onderstellen en een hoofdbord, met daarop twee éénpersoons matraskernenvan de merken Energy+ en/of MediActive en tweepersoons ClimaBest Matrastopper. De ClimaBest Boxspring Deluxe is verkrijgbaar in een vlakke, niet verstelbare uitvoering en in een elektrisch verstelbare uitvoering. Bij de elektrisch verstelbare ClimaBest Boxspring Deluxe heeft u de keuze uit één splittopper of twee losse toppers. 

 • Onderstel: Massief vuren hout.
 • Afdeklaag onderstel: Drukverdelende slijtmatten en anti-allergisch 3-dimensioneel gebreid Cairfull doek.
 • Kern boxspring: Binnenveren kern van elektrothermisch gehard staal en hoogwaardig HD PU schuim, 22 cm in hoogte 
 • Aantal poten: 6 per box, dus 12 in totaal, in wengé kleur (donkerbruin/zwart), 15 cm in hoogte.
 • Anti-allergisch: 100% allergiebescherming dankzij de Purotex® technologie.
 • Hardheid: Medium.
 • Hoofdbord: Massief vurenhout raamwerk, 106 cm hoog, 10 cm diep, 20 cm breder dan afmeting matras.
 • Hoofdbord varianten: Volledig effen, Gecapitonneerd golven, Langwerpige blokken, Langwerpige strepen, Vierkante blokken
 • Kleur varianten: Fijn geweven: Grijs, Zwart, Antraciet, Licht taupe, Donker taupe. Dicht geweven: Grijs, Zwart, Taupe. Kunstleder: Zwart, Gebroken wit, Antraciet, Grijs, Taupe
 • Matrassen: Energy+ of MediActive. Meegestoffeerd in de kleur van de boxspring. 
 • Matrastopper: ClimaBest Matrastopper. 7 cm dik (5 cm NASA traagschuim + ClimaBest hoes)
 • Maximale belasting (in kg): Afhankelijk van het matras (zie matras specificaties).
 • Garantie: 10 jaar volledig, dus geen afschrijving.

Alleen bij de elektrisch verstelbare ClimaBest Boxspring Comfort:

 • Motoren: 2 Elektromotoren van Duitse makelij per box (4 in totaal). Rug- en beengedeelte apart van elkaar in te stellen.
 • Voeteindbeugels: Inclusief 2 voeteindbeugels
 • Afstandbediening: Inclusief 2 draadloze afstandbedieningen

ClimaBest Boxspring matraskernen

De ClimaBest Boxspring Deluxe wordt standaard uitgerust met twee losse matraskernen van Energy+ en/of MediActive met daarbovenop de ClimaBest Matrastopper. De matraskernen worden meegestoffeerd in de kleur van de boxspring. U bepaalt per slaapzijde zelf het gewenste matras.

De matrassen worden vervoerd in de matrasbeschermende AllProtect matrasverpakking. 

Hieronder vindt u de specificaties van de matraskernen waarmee de ClimaBest Boxspring verkrijgbaar is.

Energy+ Matraskern

 • Opbouw: 18 centimeter hoge matraskern met pocketveren basis.
 • Indeling matraskern: 5-zones waarvan 2 comfortzones voor schouders en heupen
 • Maximale belasting (in kg): tot 120 kg in soepele uitvoering en tot 140 kg in stevige uitvoering.
 • Garantie: 10 jaar volledig, dus geen afschrijving.

Meer weten over het Energy+ matras op de ClimaBest Comfort Boxspring? Bekijk de informatie pagina over het Energy+ matras.

MediActive Matraskern

 • Opbouw matraskern: kern van HR koudschuim voorzien van een tricot.
 • Matras hoogte: 18 centimeter
 • HR Koudschuim: 16 centimeter hoog medium SG 55.  Geschuimde A-kwaliteit met open celstructuur.
 • Maximale belasting (in kg): Tot 120 kg.
 • Garantie: 10 jaar volledig, dus geen afschrijving.

Meer weten over het MediActive matras op de ClimaBest Comfort Boxspring? Bekijk de informatie pagina over het MediActive matras.

ClimaBest Matrastopper

De ClimaBest Boxspring Deluxe is uitgerust met de ClimaBest Matrastopper. De ClimaBest Matrastopper zorgt voor het hoogste comfort, gecombineerd met een drukverlagende werking.

De ClimaBest Matrastopper is 7 cm hoog en bestaat uit 5 cm hoog soft (SG50) geschuimd Vifit traagschuim met een open celstructuur. De ClimaBest Matrastopper is optioneel verkrijgbaar met BlueFlex UltraComfort traagschuim (meerprijs van € 49,95 per eenpersoons topper, €99,90 per tweepersoons topper). 

Bij een elektrisch verstelbare ClimaBest Boxspring Deluxe heeft u de keuze uit een tweepersoons splitopper of twee losse toppers. 

 • Hoogte: Totale hoogte 7 cm
 • Opbouw: Kern van 5 cm hoog Vifit traagschuim, A-kwaliteit geschuimd schuim, open celstructuur, soortelijk gewicht (SG)50. Optioneel is het BlueFlex traagschuim. 
 • Hoes: Afritsbare Cairfull 3-D gebreide hoes voor de beste ventilatie en een optimaal slaapklimaat
 • Anti-allergisch: Behandeld met Purotex voor een 100% anti-allergische werking
 • Adaptive: Optimale vochtverwerking, perfecte ventilatie en een hygiënische topper
 • Was en droogvoorschrift: Tot 40 graden Celsius.
 
 
 

Recente beoordeling over de ClimaBest Boxspring op Trustpilot.

de Wit

de Wit

review stars
Heerlijk slapen! Staat ook mooi..

Een boxspring kopen via het internet, mijn vrouw vond het niks, maar we zijn blij dat we het hebben gedaan. De bezorger bracht het naar voren en ondanks mijn twee linkerhanden lukte het zowaar om de box in elkaar te zetten. De boxspring slaapt heerlijk en Staat ook mooi in de kamer. We hebben geen spijt van onze aankoop!

>> Bekijk alle reviews over ClimaBest Boxspring.

 

0,0

Goed

 
 
 

Uw vragen en antwoorden

Stel uw vraag aan één van onze productexperts. Voor vragen over uw bestelling kunt u contact opnemen met onze klantenservice.

Stel hier uw vraag

 • jacob wessels

  jacob wessels
  Groningen

  Op 14 februari 2016 stelde Jacob Wessels de vraag:

  "Ik heb bij jullie een matras besteld .maar nu is mijn vraag wat is de bovenkant en wat is de onderkant van het matras."
  • Jorien Joldersma
   Productexpert

   Geachte heer Wessels,

   Hartelijk dank voor uw vraag. De bovenkant van het matras is voorzien van een embleem met daarop het logo van het matras. Ook door de matrashoes open te ritsen kunt u controleren wat de bovenkant en onderkant van het matras is. De bovenkant van het matras bestaat namelijk uit de 5 cm toplaag van NASA traagschuim. Deze heeft een lichte blauw/groene kleur, de kern zelf heeft een room/gele kleur.

   Ik hoop u bij deze voldoende te hebben geïnformeerd.

   Met vriendelijke groet,

   Jorien Joldersma
   Living Comfort

   Antwoord gegeven op 15 februari 2016

>> Naar alle gestelde vragen en antwoorden

 
 
 

gratis proefslapenClimaBest Boxspring Deluxe actieprijzen geldig t/m 31-10-2017

De ClimaBest Boxspring Deluxe kunt u zelf samenstellen qua achterwand, kleur, stof, verstelbaarheid en matrasmerk. Tijdens het bestellen kunt u zelf uw gewenste ClimaBest Boxspring samenstellen. Let op actieprijzen tot wel €400,- korting zijn geldig t/m 31-10-2017.

ClimaBest Boxspring Deluxe in combinatie met Energy+ matraskern(en) en de ClimaBest Matrastopper

*U komt tot onderstaande richtprijzen nadat u de samenstelstap in het bestelproces heeft doorlopen. Let op. Indien u kiest voor een niet volledig effen hoofdbord geldt een meerprijs van 75 euro.

Afmeting in CM ClimaBest Deluxe Boxpring met Energy+ matras(sen)
 
Vergelijkbare winkelwaarde Actieprijs t/m 31-10-2017
 
140 x 200 van €1.749 voor € 1.349,- € 2.969,- bestellen
140 x 210 van €1.899 voor € 1.499,- € 3.119,- bestellen
160 x 200 van €1.899 voor € 1.499,- € 3.189,- bestellen
160 x 210 van €1,999 voor € 1.599,- € 3.339,- bestellen
160 x 220 van €2.099 voor € 1.699,- € 3.339,- bestellen
180 x 200 van €1.999 voor € 1.599,- € 3.319,- bestellen
180 x 210 van €2099 voor € 1.699,- € 3.469,- bestellen
180 x 220 van €2.199 voor € 1.799,- € 3.619,- bestellen
200 x 200 van €2.099 voor € 1.699,- € 3.489,- bestellen
200 x 210 van €2.199 voor € 1.799,- € 3.649,- bestellen
200 x 220 van €2.299 voor € 1.899,- € 3.809,- bestellen

 

ClimaBest Boxspring Deluxe in combinatie met MediActive matraskern(en) en de ClimaBest Matrastopper

*U komt tot onderstaande richtprijzen nadat u de samenstelstap in het bestelproces heeft doorlopen. Let op. Indien u kiest voor een niet volledig effen hoofdbord geldt een meerprijs van 75 euro.

Afmeting in CM ClimaBest Deluxe Boxspring
met MediActive matras(sen)
 
Vergelijkbare winkelwaarde Actieprijs t/m 31-10-2017
 
140 x 200 van €1.849 voor € 1.449,- € 3.149,- bestellen
140 x 210 van €1.999 voor € 1.599,- € 3.299,- bestellen
160 x 200 van €1.999 voor € 1.599,- € 3.269,- bestellen
160 x 210 van €2.099 voor € 1.699,- € 3.359,- bestellen
160 x 220 van €2.199 voor € 1.799,- € 3.359,- bestellen
180 x 200 van €2.099 voor € 1.699,- € 3.399,- bestellen
180 x 210 van €2.499 voor € 1.799,- € 3.649,- bestellen
180 x 220 van €2.299 voor € 1.899,- € 3.917,- bestellen
200 x 200 van €2.199 voor € 1.799,- € 3.769,- bestellen
200 x 210 van €2.299 voor € 1.899,- € 3.929,- bestellen
200 x 220 van €2.399 voor € 1.999,- € 4.089,- bestellen

 

ClimaBest Boxspring Deluxe in combinatie met 1 Energy+ en 1 MediActive matraskern en de ClimaBest Matrastopper

*U komt tot onderstaande richtprijzen nadat u de samenstelstap in het bestelproces heeft doorlopen. Let op. Indien u kiest voor een niet volledig effen hoofdbord geldt een meerprijs van 75 euro.

Afmeting in CM Deluxe Boxspring: 1 Energy+
& 1 MediActive matras
 
Vergelijkbare winkelwaarde Actieprijs t/m 31-10-2017
 
140 x 200 van €1.799 voor € 1.399,- € 3.059,- bestellen
140 x 210 van €1.949 voor € 1.549,- € 3.209,- bestellen
160 x 200 van €1.949 voor € 1.549,- € 3.229,- bestellen
160 x 210 van €2.049 voor € 1.649,- € 3.349,- bestellen
160 x 220 van €2.149 voor € 1.749,- € 3.349,- bestellen
180 x 200 van €2.049 voor € 1.649,- € 3.359,- bestellen
180 x 210 van €2.149 voor € 1.749,- € 3.559,- bestellen
180 x 220 van €2.249 voor € 1.849,- € 3.759,- bestellen
200 x 200 van €2.149 voor € 1.749,- € 3.639,- bestellen
200 x 210 van €2.249 voor € 1.849,- € 3.789,- bestellen
200 x 220 van €2.349 voor € 1.949,- € 3.949,- bestellen

* De genoemde prijzen zijn geldig per 1 september 2016, in Euro's incl. bezorgkosten. Vanaf deze datums wordt de btw volledig door The Select Comfort Company B.V. voor haar rekening genomen. Door het LivingComfort zorg- en actieplan koopt u btw vrij.
* Vooralsnog leveren wij geen andere maten dan hetgeen bovenstaand vermeld

Elektrisch verstelbare ClimaBest Deluxe Boxspring i.c.m. Energy+ matrassen

*U komt tot onderstaande richtprijzen nadat u de samenstelstap in het bestelproces heeft doorlopen. Let op. Indien u kiest voor een niet volledig effen hoofdbord geldt een meerprijs van 75 euro.

Afmeting in CM ClimaBest Deluxe Boxpring
met Energy+ matras(sen)
 
Vergelijkbare winkelwaarde Actieprijs t/m 31-10-2017
 
140 x 200 van €2.949 voor € 2.349,- € 3.969,- bestellen
140 x 210 van €3.099 voor € 2.499,- € 4.119,- bestellen
160 x 200 van €3.099 voor € 2.499,- € 4.189,- bestellen
160 x 210 van €3.199 voor € 2.599,- € 4.339,- bestellen
160 x 220 van €3.299 voor € 2.699,- € 4.339,- bestellen
180 x 200 van €3.199 voor € 2.599,- € 4.319,- bestellen
180 x 210 van €3.289 voor € 2.689,- € 4.469,- bestellen
180 x 220 van €3.399 voor € 2.799,- € 4.619,- bestellen
200 x 200 van €3.299 voor € 2.699,- € 4.489,- bestellen
200 x 210 van €3.399 voor € 2.799,- € 4.649,- bestellen
200 x 220 van €3.499 voor € 2.899,- € 4.809,- bestellen

 

Elektrisch verstelbare ClimaBest Deluxe Boxspring in combinatie met MediActive matrassen

*U komt tot onderstaande richtprijzen nadat u de samenstelstap in het bestelproces heeft doorlopen. Let op. Indien u kiest voor een niet volledig effen hoofdbord geldt een meerprijs van 75 euro.

Afmeting in CM ClimaBest Deluxe Boxpring
met MediActive matras(sen)
 
Vergelijkbare winkelwaarde Actieprijs t/m 31-10-2017
 
140 x 200 van €3.049 voor € 2.449,- € 4.149,- bestellen
140 x 210 van €3.149 voor € 2.599,- € 4.199,- bestellen
160 x 200 van €3.199 voor € 2.599,- € 4.269,- bestellen
160 x 210 van €3.299 voor € 2.699,- € 4.419,- bestellen
160 x 220 van €3.399voor € 2.799,- € 4.419,- bestellen
180 x 200 van €3.299 voor € 2.699,- € 4.399,- bestellen
180 x 210 van €3.399 voor € 2.799,- € 4.549,- bestellen
180 x 220 van €3.499 voor € 2.899,- € 4.699,- bestellen
200 x 200 van €3.399 voor € 2.799,- € 4.569,- bestellen
200 x 210 van €3.499 voor € 2.899,- € 4.729,- bestellen
200 x 220 van €3.599 voor € 2.999,- € 4.889,- bestellen

 

Elektrisch verstelbare ClimaBest Deluxe Boxspring i.c.m. 1 Energy+ en 1 MediActive matras

*U komt tot onderstaande richtprijzen nadat u de samenstelstap in het bestelproces heeft doorlopen. Let op. Indien u kiest voor een niet volledig effen hoofdbord geldt een meerprijs van 75 euro.

Afmeting in CM ClimaBest Deluxe Boxspring: 1 Energy+
& 1 MediActive matras
 
Vergelijkbare winkelwaarde Actieprijs t/m 31-10-2017
 
140 x 200 van €2.999 voor € 2.399,- € 4.009,- bestellen
140 x 210 van €3.149 voor € 2.549,- € 4.159,- bestellen
160 x 200 van €3.149 voor € 2.549,- € 4.229,- bestellen
160 x 210 van €3.349 voor € 2.649,- € 4.379,- bestellen
160 x 220 van €3.349 voor € 2.749,- € 4.379,- bestellen
180 x 200 van €3.249 voor € 2.649,- € 4.359,- bestellen
180 x 210 van €3.349 voor € 2.749,- € 4.509,- bestellen
180 x 220 van €3.449 voor € 2.849,- € 4.659,- bestellen
200 x 200 van €3.349 voor € 2.749,- € 4.529,- bestellen
200 x 210 van €3.449 voor € 2.849,- € 4.689,- bestellen
200 x 220 van €3.549 voor € 2.949,- € 4.849,- bestellen

* De genoemde prijzen zijn geldig per 1 september 2016, in Euro's incl. bezorgkosten. Vanaf deze datums wordt de btw volledig door The Select Comfort Company B.V. voor haar rekening genomen. Door het LivingComfort zorg- en actieplan koopt u btw vrij.
* Vooralsnog leveren wij geen andere maten dan hetgeen bovenstaand vermeld

 
Mail deze site naar mijzelf
E-mailadres
Boxspring 365