Consumentenbond rapport

Comfort boxspring effen
comfort boxspring golven gecapitonneerd
comfort boxspring langwerpige blokken
Comfort boxspring strepen
Comfort Boxspring vierkante blokken
MediActive matras doorsnede
Taupe
Elektrische ClimaBest Boxspring - Inclusief Eindbeugel
Elektrische ClimaBest Boxspring - Stille, krachtige Duitse Motor
Elektrische ClimaBest Boxspring - Stille, krachtige Duitse Motor
Elektrische ClimaBest Boxspring - Afstandsbediening verwerkt in zijkant bed
 • Comfort boxspring Effen achterwand
 • Comfort boxspring Golven gecapitonneerd
 • Comfort boxspring langwerpige blokken
 • Comfort boxspring strepen
 • Comfort boxspring vierkante blokken
 • Elektrische ClimaBest Boxspring - Inclusief Eindbeugel
 • Elektrische ClimaBest Boxspring - Stille, krachtige Duitse Motor
 • Opbouw Energy+ NASA Traagschuim Matras
 • Energy+ NASA traagschuim matras
 • MediActive drukverlagend matras
 • Matrashoes
Bestellen Zelf samenstellen

360º weergave boxspring

Bekijk de video over de ClimaBest Boxspring

 
 
 

Energy+ & MediActive: Het perfecte matras voor op uw boxspring

Een boxspring uitgerust met de allernieuwste technieken op het gebied van huisstofmijt allergie Purotex®, lucht- en warmte transport Cairfull, vochtverwerking 'Adaptive' en hygiëne 'Protective'. Dit alles in combinatie met de topkwaliteit matrasmerken van Energy+ en MediActive. Voor elk type slaper een optimaal en kwalitatief hoogwaardig matras.

 

Boxspring + Matras

al v.a. €939,-

Energy+ productvideo

Boxspring + Matras
al v.a. €1389,-

MediActive productvideo

Proefslapen Ja, 14 dagen gratis Ja, 14 dagen gratis
Comfort Vinkjes Vinkjes Vinkjes Vinkjes Vinkjes Vinkjes Vinkjes Vinkjes Vinkjes Vinkjes
Drukverdeling Vinkjes Vinkjes Vinkjes Vinkjes Vinkjes Vinkjes Vinkjes Vinkjes Vinkjes Vinkjes
Anti allergisch Ja, 100% Ja, 100%
Levensduur Vinkjes Vinkjes Vinkjes Vinkjes Vinkjes Vinkjes Vinkjes Vinkjes Vinkjes Vinkjes
Ventilatie Vinkjes Vinkjes Vinkjes Vinkjes Vinkjes Vinkjes Vinkjes Vinkjes Vinkjes Vinkjes
Beoordeling Uitstekend 9,0
trustpilot
Uitstekend 8,9
uitstekend_trustpilot
Meest geschikt "Voor elk type slaper" "Bij rug en nekklachten"
Test resultaten "Onafhankelijk getest"
consumenten bond scoretno-getest

“Aanbevolen door orthopeden”
Aanbevolen door orthopeden

ClimaBest Technologie Purotex®, Protective, Cairfull & AdaptiveClimaBest Purotex®, Protective, Cairfull & AdaptiveClimaBest
  Meer info Meer info
 
 
 

Meer informatie over de ClimaBest Comfort Boxspring

ClimaBest Boxspring - Is altijd beter

De ClimaBest Boxspring kunt u zelf samenstellen qua achterwand, kleur, stof, verstelbaarheid en matrasmerk. Uw gewenste stijl in combinatie met de hoogste kwaliteit Nederlands fabrikaat.
 • Goedkoper dankzij het internet
 • Direct vanuit de fabriek
 • Voorsprong dankzij innovatie
 • Uitstekende kwaliteit voor de laagste prijs

Dankzij het internet zijn we in staat om de laagste prijs aan te bieden voor de ClimaBest Boxspring in combinatie met topkwaliteit Energy+ en MediActive NASA traagschuim matrassen van maar liefst 23 centimeter hoogte. Een uitgebreid dealernetwerk is bij Living Comfort niet aan de orde. De 21 eigen Living Comfort showrooms met goed geïnformeerde adviseurs zorgen voor een advies op maat zonder overbodige kosten. De ClimaBest Boxspring wordt ook altijd direct vanuit de fabriek gratis geleverd en opgehaald. Zo weten we de kosten voor kwaliteitsproducten laag te houden.

Technologie van morgen vandaag in huis

adaptiveInnovatie staat bij de ClimaBest Boxspring voorop. Met een deskundig en gespecialiseerd team van medewerkers, slaapspecialisten en textielfabrikanten werken we dagelijks aan de kwaliteit en dienstverlening van onze producten. Tezamen zijn we gekomen tot de ClimaBest Boxspring. Een boxspring uitgerust met de allernieuwste technieken op het gebied van huisstofmijt allergie Purotex®, vochtverwerking en temperatuurregulatie; 'Adaptive & Cairfull' en hygiëne; 'Protective'. Met de ClimaBest boxspring haalt u de technologie van morgen vandaag in huis. Verzeker uzelf voor zowel nu als in de toekomst van een gezonde nachtrust.

We geloven in onze producten en diensten. Daarom mag u op onze kosten eerst 14 dagen gratis proefslapen op de ClimaBest Boxspring. Betalen doet u altijd pas achteraf indien u de producten wenst te behouden. Niet tevreden? Geen probleem! Dan halen wij, zonder vragen te stellen, de producten gratis weer op. Een boxspring kopen was nog nooit zo makkelijk en veilig!

Optimale drukverdeling

Een boxspring combinatie dient uw lichaam op de juiste wijze te ondersteunen en voor een optimale drukverdeling te zorgen. Het matras speelt hierbij een doorslaggevende rol. Vandaar dat de ClimaBest boxspring is uitgerust met het Energy+ matras of het MediActive matras.
 • Betere doorbloeding
 • Draagt bij aan een diepere slaap

Vifit traagschuim

De matras merken Energy+ en MediActive zijn gespecialiseerd in zogenaamde traagschuim matrassen. Het toegepaste Vifit traagschuim volgt en ondersteunt de natuurlijke vormen van het lichaam. Hierdoor wordt de druk die het matras op het lichaam uitoefent veel beter verdeeld. Door deze optimale drukverdeling worden de bloedvaten en zenuwbanen tijdens de slaap aanzienlijk minder belast. Met als resultaat dat het woelen en draaien in bed sterk afneemt.

De optimale drukverdeling van het Vifit traagschuim staat garant voor een bijzonder aangenaam ligcomfort. Hierdoor ontstaat een zwevende slaapsensatie dat als zeer prettig wordt ervaren.

Optie: BlueFlex UltraComfort Traagschuim

Het Energy+ & MediActive traagschuim matras zijn optioneel uit te rusten met BlueFlex traagschuim UltraComfort. Dit met geldeeltjes geïnjecteerde traagschuim (50 kgs per m3) voegt de volgende voordelen toe:

UltraComfort traagschuim matras

 • Superieure drukverlaging. Zorgt voor de best mogelijke lichaamsondersteuning.
 • Ideale slaaptemperatuur. Verkoelend in de zomer, behaaglijk warm in de winter.
 • Maximaal ademend vermogen. Optimale luchtcirculatie.
 • Optimale afvoer van lichaamswarmte. Leidt tot een diepere slaap.

 

Voor een geringe meerprijs, € 49,95 voor een 1-persoonsmatras en € 99,90 voor een 2-persoonsmatras, wordt de toplaag van het Vifit traagschuim matras  van de standaard matraskern vervangen door het unieke BlueFlex UltraComfort traagschuim (ultracomfort visco-elastisch polyethyleen-urethaan). Dit schuim is momenteel de beste oplossing voor drukverlagende anti-decubitus matrassen.

Lichamelijke klachten

De Energy+ of MediActive matrassen leveren door de optimale drukverdeling tevens een bijdrage aan het verminderen  van klachten zoals rugpijn, schouderpijn, nekpijn en pijn in de heupen.

Bedlegerig

Tevens is een optimale drukverdeling van belang voor mensen die bijvoorbeeld bedlegerig zijn. De druk- en schuifkrachten worden door het Vifit traagschuim tot aanvaardbare proporties teruggebracht. Het helpt schade aan de huid  te voorkomen. Door het wegnemen van drukpunten kan de doorbloeding van de huid beter plaatsvinden. Met andere woorden de ClimaBest boxspring biedt een preventieve werking voor bijvoorbeeld doorligwonden. Bij reeds ontstane schade zal de boxspring kunnen bijdragen aan het herstel van de huid.

Drukverdeling zonder Boxspring365 matrasDrukverdeling zonder Energy+ / MediActive matras i.c.m. de ClimaBest Boxspring
Op de oranje plekken is duidelijk te zien waar de drukpunten zich bevinden op het menselijk lichaam bij het plaatsnemen op een standaard matras.

Drukverdeling met Boxspring365 matrasDrukverdeling met Energy+ / MediActive matras i.c.m. de ClimaBest Boxspring
Er zijn geen oranje plekken meer zichtbaar. De druk is veel beter verdeeld. Hierdoor is er een betere doorbloeding en draagt het bij aan een diepere slaap. Zo ervaart u het beste van traagschuim op uw stijlvolle boxspring.

ClimaBest als stijlicoon: Stel zelf uw ClimaBest Boxspring samen

 • Verkrijgbaar in Comfort & Deluxe versie
 • Zowel niet- als elektrisch verstelbaar
 • Kies uit 5 verschillende achterwanden
 • Keuze uit 3 stofsoorten in vele verschillende kleuren
 • Keuze uit het hoogwaardige Energy+ of MediActive matras

De ClimaBest Boxspring is gemakkelijk samen te stellen in verschillende; kleuren, stoffen, verstelbaarheid en achterwanden. Hiermee bepaalt u zelf hoe uw ClimaBest Boxspring eruit komt te zien. Zo voegt de ClimaBest Boxspring hoogwaardige kwaliteit samen met stijlvol slapen. 

boxspring vierkanten achterwand

Zelf samenstellen

Benieuwd naar hoe uw ClimaBest Boxspring eruit zou kunnen zien? Stel dan direct in 8 simpele stappen uw ClimaBest Boxspring samen.

Hoogste ligcomfort met de ClimaBest Boxspring

 • Altijd ontspannen liggen
 • Optimale ventilatie
 • Warmteregulerend
 • Optioneel: elektrisch verstelbaar

Er zijn een aantal redenen op te noemen waarom  iemand voor een boxspring kiest. Maar het meest gehoorde argument  is toch wel dat een boxspring het hoogste ligcomfort biedt.

Inslapen

Met name voor het inslapen is het hoogste ligcomfort van groot belang. Want als u het naar uw zin heeft op uw boxspring dan ontspant u zowel lichamelijk als geestelijk. Voor de kwaliteit van uw nachtrust is het van belang dat u binnen een minuut of 15 de slaap vat. Een boxspring dat het hoogste ligcomfort biedt zal u hierbij meer dan ondersteunen.

Relaxen

De slaapkamer is tegenwoordig meer en meer een verlengstuk geworden van de huiskamer. Wij brengen steeds meer tijd op bed door. In de slaapkamer tv kijken, de tablet raadplegen of op bed ontbijten is meer regel dan uitzondering. Dat een boxspring dan het hoogste ligcomfort moet bieden is vanzelfsprekend.

Persoonlijk

traagschuimMaar wat de ene persoon als hoogste ligcomfort ervaart, houdt de andere persoon mogelijk uit zijn slaap. Van hoogste ligcomfort is dus geen algemene definitie te geven. Het is een persoonlijke ervaring. Een boxspring vergelijken gaat alleen wanneer u verschillende matrassen op de boxspring probeert, met diverse comfort niveaus. Zo maakt u voor uzelf de juiste keuze. De ClimaBest boxspring is in 3 verschillende comfort niveaus beschikbaar. Deze niveaus worden door de matrassen gerealiseerd.

 • Soepel ligcomfort: Indien u de boxspring uitrust met het Energy+ matras in de soepele uitvoering realiseert u een boxspring  die zachter aanvoelt en iets meer meegeeft.
 • Medium ligcomfort: Wanneer de boxspring is voorzien van het MediActive matras dan komt u iets dieper en vaster in het matras te liggen. De combinatie biedt een perfecte ondersteuning met een iets steviger gevoel.
 • Stevig ligcomfort: Voor een stevig dus wat harder ligcomfort plaatst u het Energy+ matras in de stevige uitvoering op de boxspring bedbodem. Deze combinatie is uitermate geschikt voor mensen die van een hardere ondergrond houden of zwaarder zijn dan 120 kilo.

Elektrisch verstelbare boxspring

Wilt u genieten van extra ligcomfort? De ClimaBest Boxspring is niet alleen verkrijgbaar in een vlakke variant, maar ook in een elektrisch verstelbare boxspring. De elektrisch verstelbare ClimaBest Boxspring is uitgerust met een oerdegelijke Duitse elektromotor. Hiermee kan het rug- en beendeel onafhankelijk van elkaar worden ingesteld. Hierdoor ervaart u een optimaal ligcomfort, ongeacht de houding waarin u ligtt

Proefslapen

Welk vorm van ligcomfort bij u past kunt u onder meer vaststellen tijdens een bezoek aan een van onze showrooms. Er is er altijd wel een bij u in de buurt. Wilt u direct online bestellen? Dan vragen we na afloop van uw bestelling naar uw profiel en de daarbij door u gewenste / bijbehorende comfortklasse. Daarnaast bieden wij standaard de mogelijkheid tot 14 dagen vrijblijvend uitproberen. Mocht een matras niet aan uw wensen voldoen, dan kunt u besluiten deze te vervangen of kosteloos af te zien van een aankoop. Daarin bent u vrij. 
 

100% Anti-allergisch: ClimaBest, dé innovatie in gezond slapen

 • 100% Anti-allergisch

Van de huisstofmijt zelf heeft u niets te vrezen. Hoewel het voor u misschien een angstaanjagende gedachte is, maar op een beetje matras leven toch al gauw 1 miljoen huisstofmijten.

huisstofmijtSchadelijk voor uw gezondheid zijn de uitwerpselen van de huisstofmijt. Deze uitwerpselen liggen aan de basis van de huisstofmijtallergie. In de jaren 50 van de vorige eeuw leed slechts 5% van de volwassen Westerse bevolking aan een vorm van huisstofmijt allergie. Inmiddels is dit aantal opgelopen tot ongeveer 30%. Bij jongeren bedraagt dit percentage zelfs al 40%. Het is dan ook van belang dat u kiest voor een boxspring die 100% anti-allergisch werkt.

Symptomen

Indien uw slaapsysteem u niet 100% anti-allergisch beschermt, loopt u een gerede kans met de volgende fysieke ongemakken te worden geconfronteerd: jeukende ogen, een verstopte neus, een loopneus, huiduitslag of ademhalingsproblemen. Er is dan sprake van huisstofmijtallergie. Deze klachten verergeren meestal wanneer u in bed ligt. Van een ongestoorde nachtrust is dan vaak geen sprake meer. Uiteindelijk kan een huisstofmijtallergie zelfs leiden tot astma.

Voorkomen is beter dan genezen

PurotexDe matrassen van de ClimaBest boxspring zijn voorzien van een losse allergeendichte hoes, de ClimaBest Protector, behandelt met Purotex®. Door middel van actieve probiotica wordt ruim 89% van de allergie veroorzakende elementen uit uw matras verwijdert.  Daarnaast kan de hoes worden gewassen in de wasmachine waardoor achterblijvende uitwerpselen direct de hoes verlaten.  De spiegel van de boxspring bedbodem is uitgerust met een 3-dimensioneel gebreide stof. Deze stof is ook Purotex® behandelt. Dus mocht er onverhoopt op de bodem van de boxspring ook een huisstofmijt kolonie zijn gevestigd, dan zal deze niet voor een allergische reactie kunnen zorgen. Op deze wijze biedt de ClimaBest boxspring  een 100% anti-allergisch resultaat.

 
 

alleen deze weekbestellen v.a. €939,- t/m 31-10-2017

Naar de prijslijst U heeft nog
 
de tijd.
 
 

Specificaties ClimaBest Boxspring Comfort & Matrassen 

De ClimaBest Comfort Boxspring Comfort bestaat uit twee losse onderstellen en een hoofdbord, met daarop één of twee matrassen van de merken Energy+ en/of MediActive. De matrassen zijn voorzien van een luxe DreamLoft matrashoes. De ClimaBest Boxspring Comfort is zowel verkrijgbaar in een vlakke (niet verstelbare) uitvoering als in een elektrisch verstelbare uitvoering. 

 • Onderstel: Massief vuren hout.
 • Afdeklaag onderstel: Drukverdelende slijtmatten en anti-allergisch 3-dimensioneel gebreid Cairfull doek.
 • Kern boxspring: Binnenveren kern van elektrothermisch gehard staal en hoogwaardig HD PU schuim, 22 cm in hoogte 
 • Aantal poten: 6 per box, dus 12 in totaal, in wengé kleur (donkerbruin/zwart), 15 cm in hoogte.
 • Anti-allergisch: 100% allergiebescherming dankzij de Purotex® technologie.
 • Hardheid: Medium.
 • Hoofdbord: Massief vurenhout raamwerk, 106 cm hoog, 10 cm diep, 20 cm breder dan afmeting matras.
 • Hoofdbord varianten: Volledig effen, Gecapitonneerd golven, Langwerpige blokken, Langwerpige strepen, Vierkante blokken
 • Kleur varianten: Fijn geweven: Grijs, Zwart, Antraciet, Licht taupe, Donker taupe. Dicht geweven: Grijs, Zwart, Taupe. Kunstleder: Zwart, Gebroken wit, Antraciet, Grijs, Taupe
 • Matrassen: Energy+ of MediActive, inclusief Dreamloft matrashoes en optioneel uit te rusten met ClimaBest Protector (+€79,-)
 • Maximale belasting (in kg): Afhankelijk van het matras (zie matras specificaties).
 • Garantie: 10 jaar volledig, dus geen afschrijving.

Alleen bij de elektrisch verstelbare ClimaBest Boxspring Comfort:

 • Motoren: 2 Elektromotoren van Duitse makelij per box (4 in totaal). Rug- en beengedeelte apart van elkaar in te stellen.
 • Voeteindbeugels: Inclusief 2 voeteindbeugels
 • Afstandbediening: Inclusief 2 draadloze afstandbedieningen

ClimaBest Boxspring Matrassen

De ClimaBest Boxspring wordt uitgerust met matrassen van de merken Energy+ en /of MediActive. Bij het samenstellen van de boxspring kiest u zelf het voor u geschikte matras, afhankelijk van uw persoonlijke voorkeur, slaapsituatie en eventuele lichamelijke klachten. 

De ClimaBest Boxspring Comfort is, afhankelijk van het formaat, uit te rusten met twee éénpersoons matrassen of één tweepersoonsmatras. Wanneer u kiest voor twee éénpersoons matrassen, kunt u voor elk matras het gewenste merk doorgeven. Bij een tweepersoonsmatras geeft u één keuze door. De matrassen bij de Comfort uitvoering zijn standaard voorzien van een luxe afritsbare Dreamloft matrashoes en de matrasbeschermende, anti-allergische ClimaBest Protector.

De matrassen worden vervoerd in de matrasbeschermende AllProtect matrasverpakking. 

Hieronder vindt u de specificaties van de matrasmerken waarmee de ClimaBest Boxspring verkrijgbaar is.

Energy+ Matras

 • Opbouw: 23 centimeter hoog combi-matraskern uit Nasa traagschuim toplaag en pocketveren basis.
 • Indeling matraskern: 5-zones waarvan 2 comfortzones voor schouders en heupen
 • Traagschuim: Vifit Traagschuim UltraComfort, 5 cm hoog, geschuimde A-kwaliteit, open celstructuur, soortelijk gewicht soft. Als optie en tegen meerprijs (€49,95) verkrijgbaar met geldeeltjes geïnjecteerd BlueFlex UltraComfort traagschuim
 • Pocketvering: 13 centimeter hoog, 6-slags, conisch van vorm, elektrothermisch gehard staal, veren verpakt in afzonderlijke zakjes.
 • Matrashoes: Luxe afritsbare dreamloft matrashoes, 100% ClimaBest vezels. Aan de onderzijde voorzien van matrasbeschermend non-woven. Wasbaar tot 60 graden Celsius.
 • TNO getest matrasMaximale belasting (in kg): tot 120 kg in soepele uitvoering en tot 140 kg in stevige uitvoering.
 • Garantie: 10 jaar volledig, dus geen afschrijving.

Meer weten over het Energy+ matras op de ClimaBest Boxspring? Bekijk de informatie pagina over het Energy+ matras.

MediActive Matras

 • Opbouw matraskern: 3-lagen-technologie samengesteld uit traagschuim en HR koudschuim voorzien van een tricot.
 • Indeling matraskern: 7-zones gecontourd in traagschuim.
 • Matras hoogte: 23 centimeter.Aanbevolen door orthopeden
 • Traagschuim: 7 centimeter hoog soft (SG 65). Geschuimde A-kwaliteit met open celstructuur. Als optie en tegen meerprijs verkrijgbaar met geldeeltjes geïnjecteerd BlueFlex UltraComfort traagschuim.
 • HR Koudschuim: 16 centimeter hoog medium SG 55. Geschuimde A-kwaliteit met open celstructuur.
 • Matrashoes: Luxe afritsbare dreamloft matrashoes, 100% ClimaBest vezels. Aan de onderzijde voorzien van matrasbeschermend non-woven. Wasbaar tot 60 graden Celsius.
 • Maximale belasting (in kg): Tot 120 kg.
 • Garantie: 10 jaar volledig, dus geen afschrijving.

Meer weten over het MediActive matras op de ClimaBest Boxspring? Bekijk de informatie pagina over het MediActive matras.

ClimaBest Protector (matrasbeschermer): Optioneel bij uw ClimaBest Comfort Boxspring

De ClimaBest Comfort Boxspring met Energy+ of MediActive matras is standaard uitgerust met een luxe DreamLoft matrashoes. Uw matrassen op de ClimaBest Comfort Boxspring zijn optioneel uit te rusten met ClimaBest Protector (+€79,-). De ClimaBest Protector is een natuurlijke matrasbeschermer die o.a. zorgt voor een anti-huisstofmijt werking en allergeenvrije slaapomgeving. Daarnaast is de ClimaBest Protector ontwikkeld ter bescherming van een anti-decubitus matras.De ClimaBest Protector is gemaakt van ademend, zacht en soepel polyesther.

 • Materiaal: Ademend, zacht en soepel polyesther.
 • Purotex: 100% werking tegen huisstofmijt allergie
 • Adaptive: Optimale vochtverwerking, perfecte ventilatie en een schoon matras
 • Dekkende hoes: Optimale matrasbescherming
 • Was en droogvoorschrift: Tot 40 graden Celsius.

Meer weten over de ClimaBest Technologie? Bekijk de informatie pagina over de ClimaBest Protector.

 
 
 

Recente beoordeling over de ClimaBest Boxspring op Trustpilot.

de Wit

de Wit

review stars
Heerlijk slapen! Staat ook mooi..

Een boxspring kopen via het internet, mijn vrouw vond het niks, maar we zijn blij dat we het hebben gedaan. De bezorger bracht het naar voren en ondanks mijn twee linkerhanden lukte het zowaar om de box in elkaar te zetten. De boxspring slaapt heerlijk en Staat ook mooi in de kamer. We hebben geen spijt van onze aankoop!

>> Bekijk alle reviews over ClimaBest Boxspring.

 

0,0

Goed

 
 
 

ClimaBest Comfort Boxspring actieprijzen geldig t/m 31-10-2017

gratis proefslapenDe ClimaBest Comfort Boxspring is te bestellen met het Energy+ of het MediActive matras. Ook is het mogelijk de boxspring met een combinatie van beide matrassen uit te rusten. De prijs is afhankelijk van het merk en de samenstelling waar u voor kiest. De prijs blijft gelijk bij een keuze voor 2 eenpersoons matrassen of 1 tweepersoonsmatras. Let op de actieprijzen tot wel €200 korting zijn geldig t/m 31-10-2017.

ClimaBest Comfort Boxspring in combinatie met Energy+ matrassen

*U komt tot onderstaande richtprijzen nadat u de samenstelstap in het bestelproces heeft doorlopen. Let op. Indien u kiest voor een niet volledig effen hoofdbord geldt een meerprijs van 75 euro.

Afmeting in CM ClimaBest Comfort Boxpring
met Energy+ matras(sen)
Vergelijkbare winkelwaarde Actieprijs t/m 31-10-2017
 
140 x 200 van €1.499 voor € 999,- € 2.969,- bestellen
140 x 210 van €1.629 voor € 1.229,- € 3.119,- bestellen
160 x 200 van €1.659 voor € 1.259,- € 3.189,- bestellen
160 x 210 van €1.749 voor € 1.349,- € 3.339,- bestellen
160 x 220 van €1.869 voor € 1.469,- € 3.519,- bestellen
180 x 200 van €1.720 voor € 1.329,- € 3.319,- bestellen
180 x 210 van €1.819 voor € 1.419,- € 3.469,- bestellen
180 x 220 van €1.909 voor € 1.509,- € 3.619,- bestellen
200 x 200 van €1.839 voor € 1.439,- € 3.489,- bestellen
200 x 210 van €1.939 voor € 1.539,- € 3.649,- bestellen
200 x 220 van €2.039 voor € 1.639,- € 3.809,- bestellen

 

ClimaBest Boxspring in combinatie met MediActive matrassen

*U komt tot onderstaande richtprijzen nadat u de samenstelstap in het bestelproces heeft doorlopen. Let op. Indien u kiest voor een niet volledig effen hoofdbord geldt een meerprijs van 75 euro.

Afmeting in CM ClimaBest Comfort Boxpring
met MediActive matras(sen)
Vergelijkbare winkelwaarde Actieprijs t/m 31-10-2017
 
140 x 200 van €1.599 voor € 1.199,- € 3.149,- bestellen
140 x 210 van €1.729 voor € 1.329,- € 3.299,- bestellen
160 x 200 van €1.759 voor € 1.359,- € 3.269,- bestellen
160 x 210 van €1.849 voor € 1.449,- € 3.359,- bestellen
160 x 220 van €1.969 voor € 1.569,- € 3.559,- bestellen
180 x 200 van €1.829 voor € 1.429,- € 3.399,- bestellen
180 x 210 van €1.919 voor € 1.519,- € 3.649,- bestellen
180 x 220 van €2.009 voor € 1.609,- € 3.917,- bestellen
200 x 200 van €1.939 voor € 1.539,- € 3.769,- bestellen
200 x 210 van €2.039 voor € 1.639,- € 3.929,- bestellen
200 x 220 van €2.139 voor € 1.739,- € 4.089,- bestellen

 

ClimaBest Boxspring in combinatie met 1 Energy+ en 1 MediActive matras

*U komt tot onderstaande richtprijzen nadat u de samenstelstap in het bestelproces heeft doorlopen. Let op. Indien u kiest voor een niet volledig effen hoofdbord geldt een meerprijs van 75 euro.

Afmeting in CM ClimaBest Comfort Boxpring
met 1 Energy+ & 1 MediActive matras
Vergelijkbare winkelwaarde Actieprijs t/m 31-10-2017
 
140 x 200 van €1.549 voor € 1.149,- € 3.059,- bestellen
140 x 210 van €1.679 voor € 1.279,- € 3.209,- bestellen
160 x 200 van €1.709 voor € 1.309,- € 3.229,- bestellen
160 x 210 van €1.935 voor € 1.399,- € 3.349,- bestellen
160 x 220 van €1.919 voor € 1.519,- € 3.579,- bestellen
180 x 200 van €1.779 voor € 1.379,- € 3.359,- bestellen
180 x 210 van €1.869 voor € 1.469,- € 3.559,- bestellen
180 x 220 van €1.959 voor € 1.559,- € 3.759,- bestellen
200 x 200 van €1.889 voor € 1.489,- € 3.639,- bestellen
200 x 210 van €1.989 voor € 1.589,- € 3.789,- bestellen
200 x 220 van €2.089 voor € 1.689,- € 3.949,- bestellen

* De genoemde prijzen zijn geldig per 1 september 2016, in Euro's incl. bezorgkosten. Vanaf deze datums wordt de btw volledig door The Select Comfort Company B.V. voor haar rekening genomen. Door het Living Comfort zorg- en actieplan koopt u btw vrij.
* Vooralsnog leveren wij geen andere maten dan hetgeen bovenstaand vermeld

Elektrisch verstelbare ClimaBest Boxspring in combinatie met Energy+ matrassen

*U komt tot onderstaande richtprijzen nadat u de samenstelstap in het bestelproces heeft doorlopen. Let op. Indien u kiest voor een niet volledig effen hoofdbord geldt een meerprijs van 75 euro.

Afmeting in CM Elektrische ClimaBest Comfort Boxpring
met Energy+ matras(sen)
Vergelijkbare winkelwaarde Actieprijs t/m 31-10-2017
 
140 x 200 van €2.699 voor € 2.099,- € 3.969,- bestellen
140 x 210 van €2.829 voor € 2.229,- € 4.119,- bestellen
160 x 200 van €2.859 voor € 2.259,- € 4.189,- bestellen
160 x 210 van €2.949 voor € 2.349,- € 4.339,- bestellen
160 x 220 van 3.069 voor € 2.469,- € 4.539,- bestellen
180 x 200 van €2.929 voor € 2.329,- € 4.319,- bestellen
180 x 210 van €3.019 voor € 2.419,- € 4.469,- bestellen
180 x 220 van €3.109 voor € 2.509,- € 4.619,- bestellen
200 x 200 van €3.039 voor € 2.439,- € 4.489,- bestellen
200 x 210 van €3.139 voor € 2.539,- € 4.649,- bestellen
200 x 220 van €3.239 voor € 2.639,- € 4.809,- bestellen

 

Elektrisch verstelbare ClimaBest Comfort Boxspring in combinatie met MediActive matrassen

*U komt tot onderstaande richtprijzen nadat u de samenstelstap in het bestelproces heeft doorlopen. Let op. Indien u kiest voor een niet volledig effen hoofdbord geldt een meerprijs van 75 euro.

Afmeting in CM Elektrische ClimaBest Comfort Boxpring
met MediActive matras(sen)
Vergelijkbare winkelwaarde Actieprijs t/m 31-10-2017
 
140 x 200 van €2.799 voor € 2.199,- € 4.149,- bestellen
140 x 210 van €2.929voor € 2.329,- € 4.199,- bestellen
160 x 200 van €2.959 voor € 2.359,- € 4.269,- bestellen
160 x 210 van €3.049 voor € 2.449,- € 4.419,- bestellen
160 x 220 van €3.169 voor € 2.569,- € 4.619,- bestellen
180 x 200 van €3.029 voor € 2.429,- € 4.399,- bestellen
180 x 210 van €3.119 voor € 2.519,- € 4.549,- bestellen
180 x 220 van €3.209 voor € 2.609,- € 4.699,- bestellen
200 x 200 van €3.139 voor € 2.539,- € 4.569,- bestellen
200 x 210 van €3.239 voor € 2.639,- € 4.729,- bestellen
200 x 220 van €3.339 voor € 2.739,- € 4.889,- bestellen

 

Elektrisch verstelbare ClimaBest Comfort Boxspring in combinatie met 1 Energy+ en 1 MediActive matras

*U komt tot onderstaande richtprijzen nadat u de samenstelstap in het bestelproces heeft doorlopen. Let op. Indien u kiest voor een niet volledig effen hoofdbord geldt een meerprijs van 75 euro.

Afmeting in CM Elektrische ClimaBest Comfort Boxpring
met 1 Energy+ en 1 MediActive matras
Vergelijkbare winkelwaarde Actieprijs t/m 31-10-2017
 
140 x 200 van €2.749 voor € 2.149,- € 4.009,- bestellen
140 x 210 van €2.879 voor € 2.279,- € 4.159,- bestellen
160 x 200 van €2.909 voor € 2.309,- € 4.229,- bestellen
160 x 210 van €2.999 voor € 2.399,- € 4.379,- bestellen
160 x 220 van €3.119 voor € 2.519,- € 4.579,- bestellen
180 x 200 van €2.979 voor € 2.379,- € 4.359,- bestellen
180 x 210 van €3.069 voor € 2.469,- € 4.509,- bestellen
180 x 220 van €3.159 voor € 2.559,- € 4.659,- bestellen
200 x 200 van €3.089 voor € 2.489,- € 4.529,- bestellen
200 x 210 van €3.189 voor € 2.589,- € 4.689,- bestellen
200 x 220 van €3.289 voor € 2.689,- € 4.849,- bestellen

* De genoemde prijzen zijn geldig per 1 september 2016, in Euro's incl. bezorgkosten. Vanaf deze datums wordt de btw volledig door The Select Comfort Company B.V. voor haar rekening genomen. Door het Living Comfort zorg- en actieplan koopt u btw vrij.
* Vooralsnog leveren wij geen andere maten dan hetgeen bovenstaand vermeld

 
Mail deze site naar mijzelf
E-mailadres
Boxspring 365