ClimaBest staat voor het beste slaapklimaat.

Gerealiseerd door slimme technieken. Op een natuurlijke wijze.

ClimaBest

ClimaBest, de tijd vooruit door vernieuwing. Hierdoor bent u altijd verzekert van:

  • Een perfect ventilerende en schone boxspring
  • 100% werking tegen huisstofmijt allergie
  • Optimale matrasbescherming

Wat is het meest vervuilde gebruiksvoorwerp in uw huis?

huisstofmijtU gelooft het mischien niet. Maar dat is uw bed. Lichaamsvocht, dode en levende huisstofmijten, uitwerpselen van de huistofmijt, huidschilfers en ziekte veroorzakende bacterien en schimmels maken de dienst uit terwijl u slaapt. 95% van de matrassen is bijvoorbeeld vervuild.  Een matras bevat na jaren gebruik al gauw 40% vervuild materiaal. Dus ook uw matras! Met de komst van de ClimaBest boxspring is dat verleden tijd.

Slimme materialen

De ClimaBest® boxspring is voorzien van slimme materialen. En daar doet u uw voordeel mee. Bijvoorbeeld met de revolutionaire Cairfull®, Purotex®, Adaptive® en Protective® technologieën.

 
 
 

Climabest perfectioneert uw slaapomgeving: 4 x beter

1. Vochtverwerkende bedbodem

Door de driedimensionele Cairfull® bovenlaag van de boxspringbodem & ClimaBest Protector zorgt ClimaBest voor een ongekend ventilerend resultaat. De lucht onder het matras blijft in beweging waardoor de luchtstromen gelijkmatig worden verspreid. De vochtafvoer, in combinatie met de binnenvering, kan hierdoor ongestoord plaatsvinden.

Cairfull - ClimaBest Protector

Bekijk de video over de CairFull technologie

2. Perfecte anti-allergiewerking van matras en bedbodem

ClimaBest ProtectorDe Purotex technologie zorgt voor een 100% bescherming tegen huistofmijtallergie. Hierdoor wordt de kans op allergische reacties en de ontwikkeling van astma sterk gereduceerd. Het matras van de boxspring is voorzien van de ClimaBest Protector, een matrasbeschermer behandeld met Purotex®. De volledig natuurlijke Purotex probiotica ruimen de allergenen op die huisstofmijt allergie veroorzaken.

Bekijk de video over Purotex


 

3. Geen vervuiling van matras en bedbodem.

De Protective filmlaag is aangebracht aan de onderzijde van de ClimaBest Protector en de Cairfull® stof van de boxspring bedbodem. Hierdoor kunnen bijvoorbeeld de lichaamsafvalstoffen uw boxspring niet meer vervuilen. Uiteraard is het Protective materiaal super ademend en niet broeierig.

4. Temperatuur en vochtregulerend

adaptive

Vanaf nu. Altijd vochtvrij en verkoelend slapen

  • Superieure ventilatie 
  • Optimale vochtafvoer
  • Perfecte warmteregulatie

De unieke ClimaBest Protector is voorzien van de revolutionaire Adaptive® technologie. Deze baanbrekende technologie versnelt de afvoer van het lichaamsvocht en verzorgt de afkoeling van de slaapomgeving. Hierdoor is vochtvrij en verkoelend slapen een feit.

Warmteregulatie

Door de ventilerende luchtlaag zal de temperatuur in uw bed gelijkmatig worden verspreid over het volledige slaapoppervlak. De warmte beperkt zich dus niet tot de ligplaats alleen. Daardoor wordt de nachtrust niet meer verstoord door temperatuurschommelingen.

Uw nachtrust wordt dus minder verstoord door temperatuurschommelingen of een warm of broeierig slaapklimaat.

Bekijk de video over de Adaptive Technologie

5. Altijd een beschermd matras 

Vrouw met kindDe ClimaBest Protector beschermt uw kostbare matras tegen vuil, vlekken en beschadigingen. U dient hier wel nog een standaard hoeslaken bij te gebruiken. De Protector is afneembaar en kan gereinigd worden tot 40 graden Celsius in de wasmachine. Het gebruik van een wasdroger raden wij u af.

Het Energy+ & MediActive matras zijn standaard uitgerust met een luxe DreamLoft matrashoes. De ClimaBest Protector is een natuurlijke matrasbeschermer die o.a. zorgt voor een anti-huistofmijt werking en allergeenvrije slaapomgeving.  Daarnaast is de ClimaBest Protector ontwikkeld ter bescherming van een anti-decubitus matras.  

Let op! De ClimaBest Protector gebruikt u niet als vervanger van een regulier(hoes)laken. Tijdens de levensduur van het matras dient de Protector permanent om het matras te blijven zitten. 

Bekijk de video over de ClimaBest Protector
Meer weten over de een gezonde nachtrust op de ClimaBest Boxspring? Bezoek de boxspring pagina.

Naar de ClimaBest Boxspring

 
Mail deze site naar mijzelf
E-mailadres
Boxspring 365