De ClimaBest boxspring kan naar keuze worden uitgerust met een Nasa traagschuim matras van de merken Energy+ of MediActive.

Het kopen van een matras doet u niet dagelijks. Wanneer u op zoek gaat naar een nieuw matras dan is de kans groot dat u de weg kwijtraakt. Laat u daarom leiden door mensen met ervaring. Mensen die er geen belang bij hebben aan u iets te willen verkopen.

Wie dat zijn? Klanten die al gekocht hebben.

De matrassen van de ClimaBest boxspring vormen het hart van uw nachtrust. Uw boxspring kan naar keuze worden uitgerust met een Energy+ of MediActive matras of een combinatie hiervan. Al vele jaren plaatsen onze klanten op het onafhankelijke en meest betrouwbare Trustpilot forum berichten over beide matrassen en onze service. Bijvoorbeeld waarderen al meer dan 2000+ klanten het Energy+ matras, MediActive matras en ClimaBest Boxspring met een dikke 9+.

Wat de Consumentenbond van ons vindt? Een hele lange levensduur!

In 2015 is het Energy+ matras wederom in de grote matrassentest van de Consumentenbond meegenomen. Wij kunnen u nu al verklappen dat de testresultaten een levensduur van ten minste 10 jaar voorspellen. Kijk daarvoor ook eens op het onderstaande filmpje. Maar wilt u alles weten wat de Consumentenbond van het Energy+ matras vond, lees dan hier verder.

Uiteraard kunt u er op vertrouwen dat het MediActive matras op hetzelfde hoge niveau presteert en een lange levensduur vertegenwoordigt.